KROM Ford Connect 2003-2013 Model Yan Kapı Çıtası

457,42 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KROM Ford Connect 2003-2013 Model Yan Kapı Çıtası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Oto Aksesuar Satıcı Ünvanı: İSMAİL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5302375771000000 Vergi Kimlik Numarası: 9570752513
    Bu ürün Kampüs Oto Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ford Connect Krom Yan Kapı Çıtası Paslanmaz Çelik Ürün 4 parçadan oluşmaktadır. 2003-2014 arası modeller için uygundur. Nasıl Montaj Yapılır: Montaj yapılacak krom aksesuar tozsuz ve kuru ortamda montaj yapılmalıdır, Montaj yapılacak ortam sıcaklığı 15 derecenin altındaysa, yapıştırılacak yüzeyi ısıtıcı herhangi bir makinayla ısıtarak montaj yapılmalıdır, Yapıştırılacak yüzeyler pamuklu bez, tiner yada alkol ile temizlenmelidir, temizlenen yüzeyde toz olmamasına dikkat edilmelidir, Yüzey temizlenmesi sonrasında ürünlerde bulunan çift taraflı bantların koruyucu yüzeylerini sökerek oval alanlardan başlayarak montaj gerçekleştirilir, Yapıştırılan krom parçaların üzerine yumuşak bezle veya parmak uçlarıyla kısa süreliğine baskı yaparak uygulama tamamlanmış olur. Ürünlerde bulunan çift taraflı bantlar 24 saat içinde tam yapışma özelliği taşıyacağı için bu süre içerisinde yapıştırılan parçayı dışarıdan destekleyecek kağıt yada ambalaj bantlarıyla tutturmak gerekmektedir ve bu süre içerisinde tozdan, sudan ve aşırı hızdan parçaları korumak gerekmektedir. Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver