Kristal Riviera Zeytinyağı 1 L Cam Şişe

415 TL
(415 TL / lt)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kristal Riviera Zeytinyağı 1 L Cam Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GELTAT SÜPERMARKET Satıcı Ünvanı: GELTAT SÜPER MARKET TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391018663900017 Vergi Kimlik Numarası: 3910186639
    Bu ürün GELTAT SÜPERMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzmir Bornova’da kurulu modern tesislerimizde hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmadan üretilen Kristal Riviera Zeytinyağı, rafine zeytinyağı ile Kuzey Ege zeytinlerinden üretilmiş natürel sızma zeytinyağının harmanlanmasıyla elde edilen katkısız zeytinyağıdır. Kristal Riviera zeytinyağının lezzeti, rafine zeytinyağına ilave edilen Kuzey Ege natürel sızma zeytinyağından gelmektedir. Hafif tat ve kokuya sahiptir. Sıcak, soğuk tüm yemeklerinizde, kızartmalarınızda ve hamur işlerinizde kullanabilir, özellikle börek, kek, tatlı gibi hamur işlerinizin uzun süre tazeliğini korumasını ve hafif bir tada sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Serbest yağ asitliği, oleik asit cinsinden %0,5‘in altındadır. Her aşaması uzmanlarımız tarafından titizlikle kontrol edilerek üretilmiştir. Zeytinyağının doğal özelliklerini koruyan, çevreye dost, geri dönüşümlü cam şişe ve teneke ambalajlara el değmeden doldurulmuş ve satışa sunulmuştur. Güvenli ve kolay açılır/kapanır kapağı ile zeytinyağının özelliklerini uzun süre koruyabilirsiniz. Zeytinyağınızı her zaman serin ve rutubetsiz ortamda ambalajın ağzı hava almayacak şekilde kapalı durumda saklayınız ve güneş ışığından koruyunuz. kristalyaglari.com üzerinden verdiğiniz siparişleriniz kalınlaştırılmış mukavva koli içerisinde adresinize gönderilir. Cam ürünler öncelikle özel havalı naylon tüp içerisine konulur sonra koli içine yerleştirilir. Tüm ürünler yerleştirildikten sonra koli içindeki boşluklar özel hava yastıklı naylon ve ara karton malzeme ile doldurulur. Paketleme sürecini izlemek için tıklayınız
Geri Bildirim Ver