Kristal Ranforce Tek Kişilik Uyku Seti Genç Erkek Odası Araba Denizci Tutku Siyah-beyaz

1.899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.904,90 TL

Ürün Bilgileri

Kristal Ranforce Tek Kişilik Uyku Seti Genç Erkek Odası Araba Denizci Tutku Siyah-beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YATAKMERKEZİ Satıcı Ünvanı: ERKUL EV TEKSTİLİ YATAK MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0363024110000011 Vergi Kimlik Numarası: 3630241100
    Bu ürün YATAKMERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • !!ÜCRETSİZ KARGO!! TEK KİŞİLİK UYKU SETİ Marka: Kristal Ürün Tipi: Uyku Seti Ebat: Tek Kişilik ÜRÜN İÇERİĞİ VE EBATLARI Yorgan: 155x215 cm (1 ADET) Yorgan Koruyucu: 160x260 cm (1 ADET) Fitted Yatak Çarşafı: 160x240 cm (1 ADET) Yastık Kılıfı: 50x70 cm (2 ADET) NOT: ÜRÜN İÇERİĞİNDE BAZA FIRFIRI YOKTUR. AÇIKLAMA %100 pamuktan üretilmiştir. 57 tel sıklıkla dokunmuştur. Yumuşak Dokusu ve Renkleri 1. Kalite Baskıdır. Doğaya ve insan sağlığına zararlı herhangi bir madde içermezler. BAKIM ÖNERİSİ *30 derecede elde veya çamaşır makinesinde yıkanabilmektedir. *Çamaşır suyu kullanılmaz. *Ilık ütü ile ütüleyiniz. *Kuru temizleme yapılabilir. *Kullanma talimatlarına ve etiket bilgilerine dikkat ediniz *Açık ve koyu renkleri ayrı ayrı yıkayınız. *Nevresim ve yastık kılıfı gibi ürünleri ters çevirerek yıkayınız. *Yıkama sonrası ıslak bekletmeyiniz. * Kurutma makinesinde kurutulabilir * Ürünlerinizin tersini çevirerek yıkayınız *Yatak örtüsü, kapitoneli nevresim, yorgan gibi içerisinde
  • vatka, elyaf vb. malzeme bulunan ürünlerin sererek kurutulması önerilir. **Yorgan Yıkama Talimatı: 40 derecede elde veya çamaşır makinesinde bol su ile yıkanmaktadır. Yıkama işleminden sonra makinede sıktırma yapmayınız. DEĞİŞİM & İADE KOŞULLARI ** Ürün iade yollamadan önce firmamıza mutlaka bilgi veriniz. Size hangi kargo firması ile gönderdiysek, o firma ile gönderiniz ( Farklı kargo firması ile gelen karşı ödemeli kargolar kabul edilmeyecektir.) ** Ürün iadelerinde ürün paketi bozulmamış, yıpranmamış ve satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver