1
Seramik Kesme Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kristal Herkül Açılı Seramik Ve Fayans Kesme Makinesi 1200 Mm

12.155,65 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.066,46 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kristal Herkül Açılı Seramik Ve Fayans Kesme Makinesi 1200 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CİFTELYAPIMARKET Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÇİFTEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4363397098200015 Vergi Kimlik Numarası: 2550334009
    Bu ürün CİFTELYAPIMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kristal Herkül 1200 mm Teknik Özellikleri Düz Kesim Boyu: 1200 mm Köşe Kesim Boyu: 840x840 mm Kırma Kalınlığı: 3 - 23 mm Ağırlık: 33.5 Kilogram Koli Ölçüsü: 34x159x26 cm Kristal Herkül 1200 mm Seramik ve Fayans Kesme Makinesi Düz kesim boyu 120 cm olan seramiklerin kesiminde kullanılan Kristal Herkül 120 lik seramik kesme makinesi ustaların en çok tercih ettiği seramik kesme makineleri arasında yer almaktadır. Çelik gövdeye sahip tablası geniş olması sayesinde geniş ve kalın olan seramiklerin kusursuz bir şekilde kesilmesini sağlar. Kızak üzerinde hareket eden kesici kol rulmanlı mekanizmaya sahiptir. Kristal seramik kesici 120 cm ile seramik, granit ve fayansları kusursuz bir şekilde kesebilirsiniz. 120 lik Kristal Seramik Makinesi Fiyatları 120 lik kristal seramik makinesi fiyatı sayfada yazan güncel fiyattır. Kristal Herkül 1200 en ucuz seramik makinesi Saray Hırdavat’ta.
Geri Bildirim Ver

Kristal Herkül Açılı Seramik ve Fayans Kesme Makinesi 1200 mm

Sıklıkla seramik, mermer ve fayans gibi yüzeyler döşenirken kullanılan Kristal fayans kesme makinesi, herkül açılı olan bir tasarımdır. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olduğu için her zahmetsizce götürebilirsiniz. Sıklıkla tercih edilen model, paslanmaz metalden üretildiği için işlem sonunda yıkayarak kolayca temizliği yapılır. İdeal ölçülere sahip olan Kristal herkül açılı seramik ve fayans kesme makinesi 1200 mm, dayanıklı ve pratik bir kullanıma sahiptir. Çelik gövdesine bağlanan kızak ve orta bölümdeki yuvalar sayesinde, kusursuz görünümlü fayanslar ve seramikler elde etmenize yardımcı olur. Ürün, sahip olduğu rulmanlı araba grubu çift ve tek kırıcıları ile hayatınızı her anlamda kolaylaştırır. Bu modeli, kaliteli ve kullanışlı yapısı sayesinde paslanma problemi yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli çelik tasarım
  • Kolay eşit kesim
  • Kullanışlı yapı

Kaliteli Herkül Açılı Seramik ve Fayans Kesme Makinesi

Kaliteli Herkül Açılı Seramik ve Fayans Kesme Makinesi

Kullanışlı olan Kristal herkül açılı seramik kesme makinesi 1200 mm, ihtiyaç duyulan her alana rahatlıkla taşınabilir. Kaliteli çelik malzemeye sahip olan bu ürünün herkül açılı olması, müşteriler için avantaj sağlar. Bu avantajı sayesinde çok sayıda fayans, seramik ve mermer rahatlıkla kesilebilir. Aynı zamanda kesimi zor olan diğer yüzey çeşitlerinde de size zorluk çıkarmayarak işinizi pratik bir şekilde halletmenizi sağlar. Fayansların ve seramik yüzeylerin kolay bir şekilde eşit olarak kesilmesi estetik, şık ve zarif bir ortam sunar. İdeal kalınlığa sahip olması ile çevresinde rahatça çalışmayı olağan kılar. İşlem sonunda yıkayarak kolayca temizliği yapılan model, hijyenik yapılıdır. Ayrıca manuel olmasıyla enerji tasarrufu sağlar. Kaliteli özelliklere sahip olan fayans ve seramik kesme makinesine ihtiyacınız var ise bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Herkül Açılı Seramik ve Fayans Kesme Makinesi Avantajları

Herkül Açılı Seramik ve Fayans Kesme Makinesi Avantajları

Kristal markalı olan bu seramik ve fayans kesme makinesini her alanda rahatlıkla kullanmak mümkündür. Dayanıklı ve kullanışlı yapısı uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini devam ettirir. Ağır olmayan tasarımı ile bu modeli iş alanınızın dilediğiniz yerine taşıyabilirsiniz. Ürünün dikkat çeken estetik görünümü ve ideal boyutları birçok kişiye hitap eder. Hafif yapısıyla kullanım kolaylığı sağlar. Kolay kurulumu ile bu ürün, her zaman kullanıma hazırdır. Kırmızı rengine eşlik eden beyaz rengi, ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. Tek bıçaklı kesmeli model, özellikle pratik kullanım için ideal bir tasarımdır. Kristal herkül açılı seramik ve fayans kesme makinesi 1200 mm fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Pratik kullanımı ve dayanıklı materyali ile dikkat çeken benzersiz ürüne göz atabilirsiniz.

Açılı Seramik ve Fayans Kesme Makinesi 1200 mm Yorumları

Açılı Seramik ve Fayans Kesme Makinesi 1200 mm Yorumları

Kristal seramik ve fayans kesme makinesi, homojen ve şık bir görünüm sağlar. Pratik kullanımından dolayı birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Uygun ölçülere sahip olan bu ürün, kolaylıkla kesim yapmanızı sağlar. Çünkü markanın bu modeli, dekorasyonunuza şıklık katmak için tasarlanır. Bu model, kesim yaptığınız yüzey alanlarında işlevini gösterir. Ürünün dikey bir görünüme sahip olması, kullanım rahatlığı tanır. Fazla büyük olmayan tasarımı ile beğeni toplayan bir seramik ve fayans kesme modelidir. Trendyol aracılığıyla Kristal herkül açılı seramik ve fayans kesme makinesi 1200 mm yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Markanın kaliteli tasarımı, kullanan birçok kişinin olumlu geri dönüşlerini alır. Ürün hakkında yapılan yorumlar, modelin kaliteli performansı hakkında fikir verebilir. Bu modeli uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek güvenle satın alabilirsiniz.