Kristal Beyaz Cute Girls Tek Kişilik Ranforce Nevresim Takımı

658,40 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
899,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kristal Beyaz Cute Girls Tek Kişilik Ranforce Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favora Home Satıcı Ünvanı: FAVORA EV TEKSTİLİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385149148400001 Vergi Kimlik Numarası: 3851491484
    Bu ürün Favora Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri
  • Nevresim : 160x220
  • Çarşaf : 160x240
  • Yastık kılıfı : 50x70 (1 adet)
  • Yıkama talimatları maksımum 40°c de yıkayınız.
  • Ağartıcı kullanmayınız.
  • Makinede kurutma yapıp düşük isıda ütülenebilinir.
  • Kuru temizleme yapılmaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Kristal Nevresim Takımı Ranforce Tek Kişilik Beyaz Cute Girls Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kristal beyaz cute girls tek kişilik ranforce nevresim takımı, çocuk odalarında kullanıma uygun olarak tasarlanmış bir tekstil ürünüdür. Ürünün üzerinde ‘cute girl’ yazısı ve çocuklara hitap edecek eğlenceli çizimler yer alır. Bu sayede kullanıldığı alanlarda şık bir görüntü elde edilmesini sağlar. Nevresim takımının tasarımında baskın olan renkler beyaz, siyah ve pembedir. Ürün, tasarımında tercih edilen bu renkler sayesinde farklı tarzlarda dizayn edilmiş çocuk odalarına kolaylıkla uyum sağlayabilir. Set içerisinde yer alan nevresimin ölçüleri 160×220 cm, çarşafın ölçüleri 160×240 cm ve yastık kılıfının ölçüsü ise 50×70 cm’dir.

  • Materyal: %100 Pamuklu Kristal Cute Girls Nevresim Takımı
  • Dokuma Tekniği: Ranforce Kristal Cute Girls Nevresim Takımı
  • Renkler: Beyaz- Pembe-Siyah Kristal Cute Girls Nevresim Takımı

Kristal Cute Girls Nevresim Takımının Özellikleri Nelerdir?

Kristal Cute Girls Nevresim Takımının Özellikleri Nelerdir?

Kristal beyaz cute girls tek kişilik ranforce nevresim takımı %100 pamuklu kumaştan üretilir. Bu sayede yumuşak yapılı ve oldukça rahattır. Ürün içerisinde kişi sağlığı için zararlı olabilecek kimyasal ve sentetik maddeler içermez. Bu sayede sağlıklı kullanım için uygundur. Kristal nevresim takımının sahip olduğu bir diğer özellik ise üretiminde kullanılan özel ranforce dokuma tekniğidir. Bu teknik sayesinde ürün hava geçirme özelliğine sahiptir ve dört mevsim kullanılmaya uygundur. Ranforce dokumanın ürüne sağladığı bir diğer avantaj ise yıkama işlemi sırasında boyutlarının değişmemesidir. Bu sayede ürün yıkandığında kumaşta çekme ve küçülme yaşanmaz. Kristal beyaz cute girls tek kişilik ranforce nevresim takımı yapımında kullanılan kumaş düşük ısılarda ütülenmeye uygundur. Ayrıca ürün, kurutma makinesinde kurutulmaya da uygundur.

Kristal Cute Girls Nevresim Takımının Ebatı Nasıl?

Kristal Cute Girls Nevresim Takımının Ebatı Nasıl?

Kristal cute girls tek kişilik nevresim takımı, tek kişinin kullanımına uygun olarak tasarlanmış bir settir. Set içerisinde bir adet çarşaf, bir adet yastık kılıfı ve bir adet yorgan yer alır. Bu ürünlerin her birinin ölçüleri standartlara uygun olarak belirlenir. Bu sayede Kristal cute girls nevresim takımı evinizde bulunan tek kişilik ölçülerdeki yastık ve yorganlara kolayca uyum sağlayabilir. Ürün oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Tasarım olarak daha çok kız çocuklarına hitap etse de her yaş grubundan kişinin kullanımına uygundur. Kristal beyaz cute girls tek kişilik ranforce nevresim takımı set olarak kullanılmak için tasarlanmış olsa da farklı renk ve desendeki ürünlerle birleştirilerek de kullanılmaya uygundur.

Kristal Cute Girls Nevresim Takımı Nasıl Temizlenir?

Kristal beyaz cute girls tek kişilik ranforce nevresim takımı günlük kullanıma uygun bir üründür. Bu sebeple ürün tasarlanırken kullanım kolaylığı sağlamasına özen gösterilir. Ürünün yapısı çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur. Bu sayede ürün temizlenirken elde yıkama yapmak veya kuru temizleme gibi işlemler gerekmez. Bu durum kullanıcılara hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlar. Yine de Kristal cute girls tek kişilik ranforce nevresim takımı temizlenirken dikkat edilmesi gereken bazı ürün yıkama talimatları bulunur. Bu talimatlara dikkat ederek yıkama yapmak ürünün yapısının bozulamaması için oldukça önemlidir. Kristal cute girls nevresim takımı 40 derecenin altında ısılarda çamaşır makinelerinin hassas yıkama modunda yıkanmaya uygundur. Yüksek ısılar ürünün yapısında bozulmalara sebep olabileceği için tavsiye etmeyiz. Ayrıca ürün yıkanırken kullanılan deterjanların içerisinde renk açıcı kimyasallar bulunmaması önemlidir. Renk açıcı özellikteki temizleyiciler, üründe yer alan desenlerin bozulmasına neden olabilir. Trendyol’daki Kristal beyaz cute girls tek kişilik ranforce nevresim takımı yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürüne ilişkin memnuniyetleri kolaylıkla görülebilir.