Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 1-3 AY
Tek Ebat
1-3 AY
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: boğaziçi pazarlama Satıcı Ünvanı: ASİYE TİKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8440931759
    Bu ürün boğaziçi pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası Özellikleri
  • -USB kablosu sayesinde pc, taşınabilir şarj ve adaptör ile rahatlıkla çalıştırılabilir.-Sağım Öncesi, masaj özelliği sayesinde süt kanallarınızı uyararak rahat bir sağım sağlar.-Özel silikon başlığı sayesinde süt sağımı sırasında bebeğin emmesi gibi doğal, rahat hissettirir. Bu da daha verimli sağım ve daha çok anne sütü sağmaya yardımcı olur.-Sağım yaparken, emme seviyesini, hızını ve sağım modunu gösteren ışıklı LCD ekran sayesinde uygun ve rahat hız ve sağım modu kolayca seçilir.-Elektrik ve Alkalin piller ile çalışmanın yanısıra USB kablosu sayesinde pc, taşınabilir şarj ve adaptör ile rahatlıkla çalıştırılabilir.Kompakt tasarımı ve USB ile şarj olma özelliği ile evde olduğu kadar dışarda da rahat kullanım sağlar.-Basit ve Dokunmatik panel kontrolü-Rahat ve pratik sağım sağlar.-Hafif ve taşınabilir.-Sessiz Çalışır.-İlk önce hızlı, küçük titreşimler ile göğüse masaj yaparak süt kanallarını rahatlatır.-Daha yavaş ve daha uzun titreşimler ile sütünüzün rahat bir şekilde akmaya başlamasını sağlar.Temizlik ve Bakımı
  • -Motor ünitesi sadece kuru bir bezle temizlenir.-Pompa mekanik parçaları 5 dakika suda kaynatılarak veya sterilizör kullanarak steril edilebilir.Uyarı:-Asla Motor ünitesini yıkamayınız ve sterilize etmeyiniz.-Temizlik işlemi sonrası tüm parçaları iyice kurulayarak kurumaya bırakınız. Aşırı ıslak ve nemli bırakılan parçalarda çürüme veya kötü koku oluşabilir.Lütfen kullanım kılavuzunu okumadan ürünü çalıştırmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Elektrikli
Geri Bildirim Ver

Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası 20932

Çalışan anneleri ilgilendiren son derece önemli detaylarından biri de bebeklerine süt aktarımıdır. Bu sırada yani annenin bebeğinin yanında olmadığı zamanlarda bebeğe süt aktarımının yapılması için tasarlanan söz konusu ürünlerdir. Elektrikli göğüs pompası bir eller desteklenen pompa olmadan kolaylıkla sütün çıkarılmasını sağlaması için tasarlanmıştır. Her noktada kişilerin tercihlerine uygun ürünler sunulan ve son derece keyifli bir ürün olarak kullanılan ürünlerdir. Elektrikli süt sağma pompası birçok noktada kişilerin tercihlerine ve detaylarına uygun ürünlerdir. Bebekler için süt sağımı çalışan annelerin olmazsa olmazları arasındadır. Kullanıcıları tarafından son derece beğenilen ürünler olarak da tercihlere bırakılır.

  • Annelerin Kullanım Kolaylıkları
  • Her Anne için İdeal Ürün
  • Çalışan Annelerin Vazgeçilmezleri

Annelerin Yardımcıları Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası

Annelerin Yardımcıları Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası

Yeni nesil teknolojiler anne ve bebek ürünlerinin çeşitlenmesini sağlamıştır. Bebek bakımları ve bebek ürünlerinde de bu teknolojik gelişmeler kendilerini göstermektedir. Kraft touch elektrikli göğüs pompası günden güne tercihlerin ön planda tutulması hedeflenen ve son derece beğenilen bu ürünler her noktada kişilerin beğenilerine sunulan gözde ürünlerdir. Tercihler doğrultusunda kişilerin beğenileri ve farklılıkları ile pompaların kullanımları eşleşmektedir. Kraft touch elektrikli süt pompası çalışan anneler için vakit kaybetmeden sütün sağılmasını amaçlamak için otomatik üretilmiştir. Süt sağımı sırasında göğüslerden kolayca süt aktarımı yapılabilmektedir. Bu tip pompaların temizleme işlemi de kolay olacaktır. Aparatlar sökülerek temizlik işlemi yapılmaktadır.

Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası Özellikleri

Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası Özellikleri

Günden güne gelişen ürünlerin gözdeleri arasından bebek ürünleri ve anne- bebek ürünleri yer alır. Süt sağımı yapmak için ilk etap da bu ürünleri elle sıkılan pompa sistemli olanları üretilmekteydi. Ancak günümüzde elektrikli otomatik ürünler bu manuel tasarımların yerini almaktadır. Elektrikli süt sağma pompası kullananlar ise son derece memnun bir üretim ve gelenek sağlamaktadır. Annelerin süt sağmaları noktasında en büyük yardımcıları Kraft süt sağma pompaları olacaktır. Çalışan anneler için sabah uyandıklarında süt sağmak pek kolay bir durum değildir. Bu sebeple elektrikli ürünler daha tercih edilebilir olacaktır. Kraft touch elektrikli göğüs pompası yorumları birçok noktada tercihlerin ön sıralarında bulunmaktadır. Bir annenin en önemli ihtiyaçları arasında bu elektrikli göğüs pompaları mutlaka bulunmalıdır. Hızlı kullanım sağlayan bu ürün, bebeklerinizin öğünlerinde size yardımcı olmaya devam ediyor. Tasarım olarak performans sunan bu ürün, işlevsel özellikleri sayesinde özellikle yeni doğan bakım süreçlerinde ebeveynlere destek sunar.

Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası Fiyatları

Kraft Touch Elektrikli Göğüs Pompası Fiyatları

Göğüs pompaları da fiyat politikası her ebeveyn için tercih edilir bir kriterdir. Model, ürün detayı gibi kriterler doğrultusunda belirlenen fiyatlandırma, ürünün özelliklerini de ön plana çıkarmaktadır. Kraft touch elektrikli göğüs pompası fiyatı değişkendir. Ancak kullanım kolaylığı ön planda düşünülürse vakit ve zamandan kazandıran en kıymetli ürünler arasındadır. Kraft touch elektrikli göğüs pompası içeriği son derece yaygın bir kullanım ağı olan süt sağma teknikleri arasında yer alır. Geniş model ağına sahip olan markada seçim yaparken kendi ihtiyaçlarınızı ön plana almalısınız. Elektrikli göğüs pompası kullanımı oldukça kolaydır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.