4
Ciltleme Makinesi Malzemeler kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

KRAF Laminasyon Filmi Parlak A4 125mic 100 Lü 2124

328 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
316,45 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
394,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KRAF Laminasyon Filmi Parlak A4 125mic 100 Lü 2124

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KRAF Laminasyon Filmi Parlak A4 125mic 100 Lü 2124 KRAF LAMİNASYON FİLMİ PARLAK A4 125MIC 100LÜ 2124 Ölçü: 216*303mm

Ürün Özellikleri

  • Türü Plastik Spiralli
Geri Bildirim Ver

Kraf Laminasyon Filmi Parlak A4 125 Mikron 100'lü

Laminasyon terimi matbaacılıkta kullanılan pratik bir kaplama işlemidir. Bu uygulama halk arasında presleme olarak bilinir ve genellikle kağıt ya da mukavva gibi önemli bilgilerin yer aldığı yüzeylerin korunması için uygulanır. Böyle materyallere genellikle bir restoranın menü rehberinde, okullarda, hastanelerde veya bazı işletmelerin duvarlarında rastlanır. Bu sayesinde malzemenin içerisindeki materyaller oldukça uzun bir süre yıpranmadan muhafaza edilebilir. Kraf laminasyon filmi de bu amaçla kullanılan kaliteli bir laminasyon malzemesidir. Bu yöntem kullanılarak içine yerleştirilen kağıtların yüzeyi çok daha parlak, okunur ve dikkat çekici bir hale getirilir. Ürünü kullanarak dilediğiniz materyali normalden çok daha uzun bir süre koruyabilirsiniz. Yüzeylerde maksimum kaliteyi sağlayarak materyalleri yıpranmalardan uzak tutabilir ve onları dilediğiniz yerde değerlendirebilirsiniz.

  • A kalite malzeme
  • Parlak bir yüzey kaplaması
  • Yırtılmalara, çizilmelere karşı yüksek koruma

Her Makine ile Kullanılabilen Kaliteli Filmler

Her Makine ile Kullanılabilen Kaliteli Filmler

Kraf laminasyon filmi parlak A4 125mıc 100’lü 2124 makinelerle rahatlıkla kullanılabilen bir malzemedir. Filmleri dilediğiniz şekilde ayarlayarak laminasyon makinesinden geçirebilir ve yapıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece makineler ile yapışmayan ve bu nedenle ütü yardımıyla yapıştırılması gereken son derece zahmetli, can sıkıcı sorunlardan kurtulabilirsiniz. Ürün, makinelerle kullanıldığından kağıtlara ya da mukavvaya zarar vermeden kaplama işlemini rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Kraf laminasyon filmi parlak A4 100mıc 100’lü 2120 tek seferlik makine kullanımı ile kolayca yapışabilen ve onu kullanmak isteyenlere pratik bir ürün deneyimi sunan laminasyon malzemesidir. Bu ürünü kullanarak defalarca presleme yapmak zorunda kalmadan hızlı bir yapıştırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece yüzeyleri muhafaza ederek onları uzun bir müddet kullanabilirsiniz. Korumalı film tabakalarıyla kapladığınız yüzeyleri ilgi çekici bir hale getirerek, onları işletmenizde müşterilerinize veya konuklarınıza rahatlıkla sunabilirsiniz.

Koruyuculuğu Yüksek Bir Laminasyon Malzemesi

Koruyuculuğu Yüksek Bir Laminasyon Malzemesi

Kraf laminasyon filmi parlak A4 boyutunda ve 125 mikron kalınlığında olan kullanışlı bir üründür. Onunla yapılan kaplamalar ile çok daha kaliteli baskılar elde edilebilir. Bu nedenle kaplama işlemi, baskı sektöründe ya da tasarım alanında önemli bir rol oynar. Çünkü yüzey kalitesi bu tür sektörlerin faaliyet alanında önem kazanır ve üretilen materyaller müşterilerin beğenisine sunulur. Tüm bu alanlarda ve sunum aşamalarında bir sorun haline gelen kaplama işlemleri, bu ürünün sunduğu kullanım kolaylığı ile üstesinden gelinebilir rutinlere dönüşür. Kraf laminasyon filmi parlak A4 125 mikron 100'lü ile yüzeyleri maksimum seviyede koruyarak etkili bir ürün sunumu gerçekleştirebilirsiniz. Parlak yüzeyi ile capcanlı bir görüntüye kavuşan tasarımlarınızı onunla sergileyebilirsiniz. Ayrıca siz de dizayn ettiğiniz her şeyi bu ürün yardımı ile muhafaza edebilir ve yıpranmalarını önleyebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Laminasyon Malzemesi

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Laminasyon Malzemesi

Kraf laminasyon filmi parlak A4 125 mikron 100'lü fiyat değeri ürünün niteliklerine göre belirlenir. İçeriğinde 100 adet film bulunan bu ürün anti-statik bir özelliğe sahiptir. Dolayısıyla elektriklenme sorunu olmadan rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca bu kaliteli filmler, kaplandığı yüzeylerin görünümünü iyileştirerek onları canlı bir hale getirir. Filmler 125 mikron kalınlığında olduğundan çizilmeler, ıslanmalar ve kırılmalar önlenir. Yüzeyleri maksimum seviyede koruyarak içeriğinin uzun bir süre kullanılmasına yardımcı olur. Onu kullanarak kağıtlarınızı yırtılmaktan, ıslanmaktan uzak tutabilir ve dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Bu ürünü ofislerde, evde veya okulda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sunumlarınızı, uyarı metinlerinizi veya tasarımlarınızı onunla güzelleştirerek sergileyebilirsiniz. Dilerseniz Kraf laminasyon filmi yorum ve tavsiyelerine ulaşarak ürünü inceleyebilir ve uygun fiyat avantajlarından yararlanarak ona hemen sahip olmak için Trendyol’dan destek alarak siparişinizi verebilirsiniz.