KR Akademi Yayınları Kr Akademi 2024 Lgs Poster Notlar Soru Fasikülleri Ilk Çeyrek

247,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KR Akademi Yayınları Kr Akademi 2024 Lgs Poster Notlar Soru Fasikülleri Ilk Çeyrek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kr Akademi Satıcı Ünvanı: KR KİTAP SATIŞI VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589046169100001 Vergi Kimlik Numarası: 5890461691
    Bu ürün Kr Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kr Akademi 2024 Lgs Poster Notlar Soru Fasikülleri Ilk Çeyrek

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

LGS Poster Notlar Soru Fasikülleri İlk Çeyrek 9786257896719

Ortaokul öğrencilerinin LGS (Liselere Geçiş Sınavı) için hazırlandığı sınavlarda öğrencilerin ders çalışmalarını sağlayacak, eksiklerini görerek kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacak test kitapları ile başarıya yaklaşabilirler. LGS poster notlar sayesinde konu tekrarları yapabilir, üstüne not alabilir ve unutulmaması gereken yerlerin atını çizerek kişiselleştirebilirler. Kolay koparılması ve her sayfada tamamlayıcı bilgiler sayesinde duvara asarak kolay bir şekilde tekrarları yapabilirsiniz. LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek; 8. Sınıfın ilk dönemi işlenen konuları tekrar etmeniz için yardımcı bir kaynak olabilir. Poster notlarda Türkçe, Matematik, İnkılap Tarihi v Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinden oluşan konular vardır. 8. Sınıfın eğitim ve öğretim hayatının ilk dönemini kapsayan konular ile MEB uyumlu konular ve özetlerini okuyabilirsiniz. Ezberlemeye dayalı değil, öğrenmeye ve anlamaya yönelik içerikleri ile öğrencilerin dikkatini cezbedebilir. Renkli içerikleri, dekoratif sayfa dizaynı sayesinde konsantrasyonu etkileyebilir ve daha uzun süreli ve daha odaklı çalışmalar sağlayabilir.

  • Kolay Kullanım
  • MEB Kazanımlarına Uygun Sorular
  • Geliştirici İçerikler

LGS Poster Notlar Soru Fasikülleri İlk Çeyrek İçeriği

KR Akademi yayınları LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek kitabı helezon spiral kullanılarak hazırlanmış ve kolay bir kullanım sağlaması amaçlanmıştır. Kaliteli kağıtları yıpranmaya dayanıklı yapısı ile rahatça kullanılabilir. Her sayfa kalın kuşe kâğıda basılmıştır. Tasarımında şekiller, grafikler gibi birçok içerikle zenginleştirilmiştir. Bu sayede görsel öğrenmeyi de teşvik edebilir. LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek içeriği ise MEB müfredatının hazırlamış olduğu konular ve kazanımlar dikkate alınarak hazırlanmıştır. Daha öncesinde çıkan sorular ve benzer sorular ile öğrencilere verimli bir içerik sunması amaçlanmıştır. İnteraktif eğitim modeline uygun olarak QR kod ile konuların videolarına gidebilir ve dinleyerek öğrenebilirsiniz. Her sayfa videolar ile detaylandırılmış ve örnek sorular sayesinde kalıcı öğrenmenize yardımcı olacak şekilde geliştirilmiştir. Basit ve yavan anlatımlar aksine ilgi çekici örnekleri ve konu anlatımları ile konuyu öğrenmenize yardımcı olabilir.

LGS Poster Notlar Soru Fasikülleri İlk Çeyrek

LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek kitabı ünite başındaki konular ile konuları pekiştirmenize yardımcı olabilir. LGS sınav hazırlığında çok fazla soru görmek ve konuları pekiştirerek devam etmek başarıya olan yolunuzda hızlıca ve emin adımlarla ilerlemenize yardımcı olabilir. Sorumlu tutulan altı dersin her konusunu öğrenmek ve ilgili konularda MEB müfredata uygun sorular çözmek soruları tanımanıza yardımcı olabilir. LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek kampanya ile konu anlatımlı kitaplara daha hızlı ulaşabilir ve hemen öğrenmeye başlayabilirsiniz. Konu anlatımları ile eksiklerini tamamladıktan sonra çeşitli ve çıkmış soruları çözerek sınava kendinizi hazırlayabilir ve kolay bir çalışma dönemi geçirebilirsiniz. Ağırlık vereceğiniz konuları saptayarak eksiklikleriniz hızla kapatabilir ve diğer adayların önüne geçebilirsiniz. Hedefinize varmanızda yardımcı olacak kaynaklar ile düzenli bir çalışma alanı oluşturabilirsiniz. LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek indirim ile daha uygun fiyata alacağınız kitapları kullanmaya başlayabilir ve eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

LGS Poster Notlar Soru Fasikülleri İlk Çeyrek Kampanya

LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek yorumlarını inceleyebilir ve kullanıcıların görüşlerini okuyabilirsiniz. En çok zorlandığınız dersleri belirledikten sonra konuları belirleyerek üstünde durabilir daha fazla soru ve konu tekrarı ile kendinizi geliştirebilirsiniz. LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek içerisinde bulunduran detaylı konular ve sorular ile eksiklerinizi kapatabilir ve kendinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz. Her konu tekrarından sonra çözeceğiniz testler ve denemeler sonrasında doğru ve yanlışlarınızı görebilirsiniz. LGS poster notlar soru fasikülleri ilk çeyrek satın al ile başarılı ve sağlıklı bir çalışma dönemi geçirebilirsiniz. MEB uyumlu konuları ve içerikleri sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.