KöyFidan Frenk Üzümü Kırmızı Meyveli Fidanı Açık Köklü 60-70 cm

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KöyFidan Frenk Üzümü Kırmızı Meyveli Fidanı Açık Köklü 60-70 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANATOLİA BOTANİK Satıcı Ünvanı: EMRE KAHRIMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4880760786
    Bu ürün ANATOLİA BOTANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üzüm türleri arasında yer alan frenk üzümü son yıllarda ekim oranlarını artırmıştır. Gerek normal tüketim gerekse sanayi tüketimine uygun olan meyve özellikle pastacılık gibi sektörlerde en sık tercih edilen meyvelerin arasına girmeyi başarmıştır. Üstelik meyvenin genel üzüm türlerinde yer alan vitamin değerlerine sahip olduğu da bilinmektedir. Hobi ya da kar amaçlı yetiştiriciliğe uygun olan meyvenin fidanı internet üzerinden güvenle temin edilebilmektedir. Frenk üzümü fidanının yetiştiriciyle uygun görülmesinde iklim ve toprak olarak geniş alanlara uyum sağlayabilmesi önemli etkenler arasındadır. Meyvenin özellikle soğuk havalara karşı diğer üzüm türlerine kıyasla daha dayanıklı olduğu gözlemlenmektedir. Yine de dona kaçan soğuklarda meyvenin yetiştirilmesi mümkün olmamaktadır. Frenk Üzümü Fidanı Bakımı Bakım önerilerinden önce üzümün nasıl bir iklim istediğinin bilinmesi gerekmektedir. Çiçeklerinin erken açmasından kaynaklı olarak riskli bir kategoriye giren meyve, çok aşırı soğuklara ve doğal olarak donlara karşı hassasiyet göstermektedir. Frenk üzümü bakımında özellikle ilkbahar aylarında don riski olan bölgelerde ekim yapılmaması önerilmektedir. Bakım açısından budamaya ekstra özen gösterilmesi tavsiye edilmektedir. Kurumuş ya da yeni sürgün verimine engel olan dallar kesici bir aletle budanmalıdır. Bilinçsiz olarak yapılan budamalar meyve oranından fidanın ömrüne kadar pek çok alanda olumsuz sonuçlar oluşturmaktadır. Buna bağlı olarak budamada bilinçlenmek ya da bir profesyonelden yardım almak gerekmektedir. Fidanlar çok kuru ya da çok nemli toprakları sevmediklerinden ötürü sulama sıklığını da toprağın durumuna göre ayarlamak gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver