Koton Kanaviçe Işlemeli Pike Takımı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Koton Kanaviçe Işlemeli Pike Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kanaviçe işlemeli pamuk saten pike takımı 1 adet pike 220*240.. 1 adet çarşaf230*240.. 2 adet yastık 50*70.. Tüm parçalar el işi işlemedir çarşafın iki tarafı işlemedir 30 derecede elde ve makinada hassas programda yıkanabilir...

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 220 x 240
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Koton Pike Takımı Kanaviçe İşlemeli Pamuklu Lastiksiz Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hem çeyizlerin hem de evlerin vazgeçilmez tekstil ürünleri arasında olan pike takımları, makine ve el işçiliği ile hazırlanarak müşteriye sunulur. Günlük kullanıma uygun olan modeller, misafirleri ağırlamak için de tercih edilir. Koton kanaviçe işlemeli pike takımı yatağın dekorasyonu için çok şık bir alternatiftir. Ürünün kanaviçe kısımları el işçiliği ile hazırlanır. Model, sunmuş olduğu çiçekli tasarımıyla hoş bir görüntü oluşturur. Çok amaçlı olarak hizmet sunan takımın kumaşları sağlıklı koton cinsidir. Ürünü misafir odalarında yatak örtüsü ya da dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Model, evlerinize farklı ve otantik bir görünüm kazandırır. Koton kanaviçe işlemeli pike takımı kaliteli içeriğe sahiptir. Hafif yapısı sayesinde kolay bir şekilde muhafaza imkanı sunar. Yaz aylarında konforlu bir uyku için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Çift kişilik

Koton Kanaviçe İşlemeli Pike Takımı Özellikleri

Koton Kanaviçe İşlemeli Pike Takımı Özellikleri

Koton pike takımı %100 pamuk malzemeden üretilir. Bu nedenle terleme yapmadan kullanma imkanı sunar. Takım, ekstra yumuşak yapısı ile rahat bir uyku deneyimi sağlar. Kumaşın hava geçirgenliği bulunduğu için rutubet ya da kötü kokunun oluşmasının önüne geçer. Ürünün içeriğinde 220x240 cm ölçülerinde 1 adet pike bulunur. Pike, yatağın üzerinde örtü olarak kullanılır. Dilerseniz uyurken üstünüze örterek kullanabilirsiniz. Setin içerisinde 230x240 cm ölçülerinde 1 adet çarşaf bulunur. İki eteği de kanaviçe işlemeli olan bu çarşaf yatak süngerinin üzerine serilerek kullanılır. Takımın yastık kılıfları standart olarak 50x70 cm ölçülerindedir. Kanaviçe işlemeli pike takımı içinde bulunan tüm parçalar el emeği olarak tasarlanır. 30 derecede elde ya da çamaşır makinesinde hassas programda yıkanabilir. Bu ürünü sevdiklerinize ya da kendinize gönül rahatlığı ile armağan edebilirsiniz.

Geleneksel Kanaviçe İşlemeli Pike Takımı Avantajları

Geleneksel Kanaviçe İşlemeli Pike Takımı Avantajları

Anadolu kültüründe önemli bir yeri olan kanaviçe, geleneksel el sanatlarından biridir. Özellikle çeyiz sandıklarında bulunan bu el sanatı, zamansız modasıyla her dönem ilgi görür. Canlı renkleriyle dikkat çeken bu şık tasarım evin havasını değiştirir. Koton kanaviçe işlemeli pike takımı kullananlar modelin sunduğu konfor avantajından faydalanırlar. Ürün, evinizi otantik bir tarza göre tasarlama avantajı sunarak bulunduğu ortama hoş bir görünüm kazandırır. Modelin beyaz renk tonu, her dekorasyonla uyumlu olmasını sağlar. Ürün pikesinin üst tarafında nar çiçeği renginde ve ortası sarı tonunda gül desenleri yer alır. Çiçek yaprakları takım üzerine degradeli yeşil renk ile işlenir. Koton kanaviçe işlemeli pike takımı yorum kısımları sayesinde ürünün tüm özellikleri hakkında detaylı bilgi öğrenebilirsiniz. İşlemeli ürünü yatağınızda kullanmak veya çeyizinizde sergilemek için tercih edebilirsiniz.

Konforlu Kanaviçe İşlemeli Pike Takımı Uygun Fiyatlarla

Konforlu Kanaviçe İşlemeli Pike Takımı Uygun Fiyatlarla

Ürünün kılıflarını yastığınıza kolay bir şekilde geçirebilirsiniz. Terletmeyen pamuklu çarşafı, işlemesiyle yatak üzerinde gösterişli bir duruş sergiler. Yıkanmadan sonra herhangi bir solma ya da yıpranmaya sebep olmayan modelin dayanıklı yapısı uzun ömürlü olarak kullanma avantajı sunar. Konforlu pike takımının bakımı oldukça kolaydır. Modelin çift kişilik boyutlarda olması, iki kişilik yataklarda rahat bir biçimde kullanmasını sağlar. Modelin üzerinde yer alan çiçek desenleri geleneksel olarak zikzaklı ve düz çizgi ile birbirlerine bağlanarak işlenir. Yıkamadan sonra orta ısıda ütü işlemi yapılabilir. Model tüm özellikleriyle sizi ve sevdiklerinizi memnun edecek performansı sunar. Koton kanaviçe işlemeli pike takımı fiyat değeri ürünün özelliklerine belirlenir. İplik kalitesi, pamuklu kumaşı ve kusursuz ustalıktaki el işçiliği ile uygun rakamlarla sunulur. 1.sınıf işçiliğe sahip olan takımı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.