Kotex Regl Gece Külodu 2'li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
152,89 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
136,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kotex Regl Gece Külodu 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARMAPA Satıcı Ünvanı: SEDA KILINÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7580169984
    Bu ürün KARMAPA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kotex Regl Gece Külodu 2'li

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gece
Geri Bildirim Ver

Kotex Regl Gece Külodu 2'li

Kadınları özel günlerinde rahat hissettiren regl gece külodu Kotex kalitesi ile sizinle buluşur. Yoğun günlerin kurtarıcısı olan bu ürünle endişe duymadan rahatça hareket edebilirsiniz. Özellikle gece uyurken yaşanan sızdırma problemlerini ortadan kaldırarak konforlu ve kaliteli bir uyku sunar. Regl günlerinde yoğun akıntı yaşayan kadınların gönül rahatlığıyla kullandığı Kotex regl gece külodu 2'li olarak bir paket içerisinde size sunulur. Yanlarında yer alan esnek lastikleri sayesinde kolay bir şekilde giyilebilen ürünü kullanım sonrası kenarlarından yırtarak rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Kullanım esnasında sızıntı yapmayan ürün çıkarma aşamasında da bulaşma yapmaz. Sahip olduğu yüksek emici yüzeyi sayesinde tam koruma sağlayan bu gece külodu oldukça pratiktir. Hassas ciltler için uyumlu olan Kotex kalitesindeki bu regl külodunun keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Yüksek sızdırmazlık derecesi
  • Gece boyu rahat uyku
  • Kolay giyim imkanı

Kotex Regl Külodu (Gece) 2’li Yorumları ve Özellikleri

Kotex Regl Külodu (Gece) 2’li Yorumları ve Özellikleri

Reglin çok yoğun olduğu dönemlerde bile deliksiz bir gece uykusu sunan Kotex regl gece külodu herkes tarafından beğenilen kişisel hijyen ürünleri arasında yer alır. Sağlığa zararlı boya, paraben ve parfüm içermeyen bu ürün orta kalınlığa sahiptir. Kıyafet altında belli olmayarak sizi rahat hissettirir. Her uyku pozisyonuna karşı tam koruma sağlayan Kotex gece külodu ile sızdırma problemi yaşamazsınız. 360° korumasıyla deliksiz bir gece uykusu yaşamanıza yardımcı olur. Sabah hiç tereddüt etmeden yatağınızdan kalkabilir, normal yaşantınıza devam edebilirsiniz. Standart beden ölçülerine göre tasarlanan bu ürün pamuksu üst yüzeyi ile size ekstra yumuşaklık sağlar. Kolay giyim imkanı sunan Kotex regl gece külodu 2'li yorumlarını inceleyerek ürünü deneyimleyen kadınların memnuniyetlerine şahit olabilirsiniz. Yumuşak ve nefes alan yüzeyi sayesinde gerçek bir külot gibi rahat hissedebilirsiniz.

Kotex Regl Külodu (Gece) 2’li ile Deliksiz Uykular

Kotex Regl Külodu (Gece) 2’li ile Deliksiz Uykular

Her cilt yapısına uyumlu olarak üretilen Kotex gece regl külodu hassas üst yüzeyi sayesinde cildinize tüm gece yumuşak bir dokunuş sağlar. Üst yüzeyinde yer alan gözenekler sayesinde sıvıyı hapsederek ıslaklık hissini önler. Cildin gece boyunca kuru kalmasına yardımcı olarak size rahat bir uyku sunar. Üstün emici merkezi sayesinde uyku boyunca her pozisyonda sızdırmayı önleyerek tam koruma sağlar. Bacaklardan geçirilerek yukarı doğru çekildiğinde vücudunuzun şeklini alan Kotex regl külodu lastikli yapısı ile bel bölgenizi tamamen sarar. Reglin ilk ve en yoğun günlerinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu ürünle misafirlikte de olsanız rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz. Tek kullanımlık olan ürünü kullanım sonrası kenar kısımlarından yırtıp bir rulo gibi kıvırarak atabilirsiniz. Gerçek bir iç çamaşırı gibi rahat hissettiren bu ürünle keyifle uyanmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Avantajlı Kotex Regl Külodu (Gece) 2’li Fiyatları

Avantajlı Kotex Regl Külodu (Gece) 2’li Fiyatları

Özel dokusu, yüksek emici yüzeyi ve kokuyu hapseden yapısıyla yoğun regl günlerinde kurtarıcınız olan Kotex regl gece külodu 2'li kullananların memnun kaldığı hijyenik ürünler arasındadır. Pamuksu üst yüzeyi ve ürün yapısıyla iç çamaşırı yumuşaklığında kullanım konforu sunan bu ürünle gece uykularında rahat hissedersiniz. Orta kalınlığı ile sizi rahatsız hissettirmeyen yapısı vücudu tam sararak yüksek koruyuculuk sağlar. Gece boyunca değişen uyku pozisyonlarından güvenle uyanmanıza yardımcı olur. Birbirinden farklı fiyatlarla sunulan yüzlerce ürün arasından size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Üretim materyali, sahip olduğu teknoloji ve sunulduğu paket içeriğine göre değişen Kotex regl gece külodu 2'li fiyatlarına her bütçeye uygun seçenekleri içeren Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Gece boyu her uyku pozisyonunda tam koruma sağlayarak sızdırma yaşatmayan bu ürüne bulunduğunuz yerden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.