Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner Kolye

189,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pop Giyim Satıcı Ünvanı: TARIK BAŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1855123685400019 Vergi Kimlik Numarası: 1480221625
    Bu ürün Pop Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harry Potter Hermione Time Turner Kolye
  • Kum Saati
  • Zaman Döndürücü Kolye

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Köstebek kly000ks Harry Potter Hermione Time Turner Kolye

Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye sevdikleriniz için ideal bir hediye fikri olabilir. Harry Potter serisinde bulunan kolye, Hermione Granger karakterinin kullandığı önemli bir nesnedir. Harry Potter sevdalısı olan bir sevdiğinize hediye alabilmek üzere ürünü tercih edebilirsiniz. Gold renk kolye, koleksiyon yapmak isteyenlerin de favorisi oluyor. Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye, kum saati formuyla dikkat çekicidir. İdeal zincir boyuyla kolay kullanıma destek olur. Siz de Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye modelini satın alarak koleksiyonluk bir ürüne sahip olabilirsiniz. Klipsli kapama formu, Harry potter hayranlarının dikkatini çeken bir detaydır. Zarif görünüme sahip kolye, gold rengiyle her kıyafete uyum sağlayabilir. Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye sevdiğinize hediye edebilirsiniz.

  • Klipsli Form
  • Koleksiyonlara Uygun
  • İdeal Zincir Boyu

Köstebek Hermione Time Turner Kolye Tasarım Özelliği Nedir?

Köstebek Hermione Time Turner Kolye Tasarım Özelliği Nedir?

Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye modeli, ilgili serideki büyülü sembollerden biridir. Seri için önemli bir karakter olan Hermione karakterinin kullandığı kolye, söz konusu ürün ile elinize ulaşabilir. Harry Potter’da büyücülerin bir problem olduğunda kullandığı kolye, döndüğü sayı kadar geçmişe giden bir özelliğe sahiptir. Üründe buna ithafen klipsli form kullanılmıştır. Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye, klipsli olarak satışa sunulur. Harry Potter serisinde son derece önemli bir nesne olan zaman döndürücü, seri içinde büyücüler tarafından en fazla 5 saate kadar döndürülebiliyordu. Siz de ürünün klipsini döndürerek kolyeyi 2 boyuttan 3 boyuta getirebilir ve seriye olan hayranlığı bir kez daha yaşayabilirsiniz. Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye özellikle ilgili seriye hayran olanlar için muhteşem bir hediye fikridir.

Köstebek Hermione Time Turner Kolyenin Bakımı Nasıldır?

Köstebek Hermione Time Turner Kolyenin Bakımı Nasıldır?

Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye modeli, kullanışlı özelliklere sahiptir. İdeal zincir boyuyla gün içinde rahat kullanım gerçekleştirmenize yardımcı olur. Hermione Granger karakterinin olmaması gereken bir olayı düzeltmek amacıyla kullandığı kolye, uzun yıllar boyu kullanılabilecek bir üründür. Kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmış ürün, bakımı yapıldığında ve dikkatli kullanıldığında daima sizinle olabilir. Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye seçeneğini, belli aralıklarla nemli bezle silerek temizleyebilirsiniz. Ürünü düzenli olarak tozdan ve kirden arındırarak çizilmesini önleyebilirsiniz. Aynı şekilde Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye modelini takmadığınız zamanlarda takı kutusunda saklayabilirsiniz. Bunun gibi ufak uygulamalarla ürünün bakımını sağlayabilirsiniz. Kullanıcılar tarafından yapılan Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye yorumları da ürünün kullanışlı olduğuna işaret eder.

Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner Kolye Kimlere Hitap Eder?

Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner Kolye Kimlere Hitap Eder?

Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye modeli, seriyi seven ve takip eden kullanıcılara bir hayli uygundur. Harry Potter serisindeki sihirli nesneler arasında bilhassa zaman döndürücü kolyeye karşı bir hoşnutluğunuz varsa tercih edebilirsiniz. Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye modelini aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Gold renge sahip model, sahip olduğu sade ve şık tasarımla hemen hemen her kombin temasına uyum sağlayabilir. Zaman döndürücü kolye modeli, kullanıcılar tarafından bilhassa koleksiyonluk olarak tercih edilir. Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye modeliniz kendinizi şımartmak için tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde ürünü, sevdiklerinize ne kadar değerli olduklarını söylemek için tercih edebilirsiniz. Köstebek Harry Potter Hermione Time Turner kolye, fiyatıyla da beğeni kazanır. Ürünü bütçe dostu bir fiyatla, Trendyol ayrıcalığını kullanarak satın alabilirsiniz.