Kosova Kosava 6 Kişilik Porselen Kahve Fincan Takımıelite (renkli-noktalı)

1.192 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
8.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.289 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.295 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kosova Kosava 6 Kişilik Porselen Kahve Fincan Takımıelite (renkli-noktalı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Senin Dükkanın Satıcı Ünvanı: MORPONİ ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623150453700001 Vergi Kimlik Numarası: 6231504537
    Bu ürün Senin Dükkanın tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kosava 6 Kişilik Porselen Kahve Fincan Takımıelite (renkli-noktalı)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 0-99 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Tema / Stil Hayvan Desenli
Geri Bildirim Ver

Kosova FIN-05 Elite Renkli Noktalı Kahve Fincan Takımı

Kosova Elite noktalı renkli kahve fincan takımı, dayanıklı materyallerden üretilen şık bir üründür. Birbirinden canlı renkler ile tasarlanan bu takım, mutfağınızın gözdesi hâline gelir. Ürün, 12 parçadan oluşur. İdeal boyutlardaki fincanlar ve onlarla uyumlu olan tabaklar, hoş bir bütünlük yaratır. Fincanların ağız kısmında ve yüzeyinde altın renkli puantiyeler bulunur. Bu noktacıklar fincan takımının estetik bir görünüme sahip olmasını mümkün kılar. Kosova Elite noktalı renkli porselen kahve fincan takımı, lezzetli içecekleri sevdiklerinize sunmanızı sağlayacak olan ideal ürünlerden biridir. Ürünün hem renkli kısmı hem de gövde materyali uzun bir süre boyunca deforme olmaz.

  • Parça Sayısı: 12
  • Materyal: Porselen
  • Takımda Kullanılan Renkler: Açık Pembe, Fuşya, Açık Mavi, Koyu Mavi ve Turuncu

Kosova Renkli Noktalı Elite Kahve Fincan Takımının Özellikleri

Kosova Renkli Noktalı Elite Kahve Fincan Takımının Özellikleri

Kosova renkli noktalı Elite 12 parça porselen kahve fincan takımı, makul boyutları sayesinde öne çıkar. Ürünün her bir fincanı farklı renkler kullanılarak tasarlanmıştır. Bu gereçlerin hem iç hem de dış kısımları renkli bir yapıya sahiptir. Kosova Elite noktalı renkli porselen 12 parça kahve fincan takımı ile yoğun şerbetler ve sütlü içecekler de ikram etmeniz mümkündür. Kolay yıkanabilen özelliği sayesinde bu takım leke tutmaz. Kullanıma bağlı olarak ürünün rengi solmaz. Elde kolayca temizlenebilen bu fincan takımı bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanabilir. Kosova Elite noktalı renkli kahve fincan takımı canlı sevdiklerinize ilgi çekici bir sunum yapmanızı mümkün hâle getirir. Ürün, su takımları ile de uyumludur. Renkli kişiliğini yansıtmak isteyen bireylerin favorilerinin arasında yer alır.

Kosova Kahve Fincan Takımının Desenleri Nasıldır?

Kosova Kahve Fincan Takımının Desenleri Nasıldır?

Kosova Elite noktalı renkli kahve fincan takımının iç tarafı puantiyeli dış kısmı ise çizgilidir. Bu çizgiler fincanların rengine göre değişiklik gösterir. Gereçlerin dış yüzeyinde açık pembe, fuşya, mavi ve turuncu gibi renkler kullanılmıştır. Oldukça estetik bir duruş sergileyen fincanlar, aynı renk tabaklar sayesinde daha estetik hâle gelir. Tabaklarda ve fincanların dış yüzeylerinde altın renkli noktalar vardır. Puantiyeli tasarım ürüne şirin bir görünüm kazandırmıştır. Kosova Elite noktalı renkli kahve fincan takımının üzerinde kullanılan renkler kolayca solmaz. Gereçlerin iç taraflarında ise beyaz, yeşil, siyah ve mavi renkler kullanılarak tasarlanmış uzun şeritler bulunur. Bu şeritlerin ağız kısmında oval çizgiler kullanılmıştır. Gereçlerin sap kısımları ise tamamen altın renklidir. Bu ürün, farklı dekorasyon tarzlarına kolayca uyum sağladığı için sıklıkla tercih edilir.

Kosova Renkli Noktalı Elite Kahve Fincan Takımı Kaliteli midir?

Kosova Renkli Noktalı Elite Kahve Fincan Takımı Kaliteli midir?

Kosova renkli noktalı Elite porselen kahve fincan takımı, oldukça kaliteli bir üründür. Takımın kalitesi dış görünüşünden bile net olarak anlaşılır. Gereçlerin üzerinde yer alan renkler ve tasarım detayları, takımın nitelikli yapısını ortaya koyar. Bu fincan takımı birinci sınıf kaliteli porselenden üretilmiştir. Sıcaklık farklarına karşı son derece dayanıklıdır. Kosova Elit; evlerde, yazlıklarda ve çalışma alanlarında kullanıma uygundur. Özellikle eğlenceli işlerin yapıldığı ofisler, rengarenk tasarlanmış mutfaklar ve şık bahçeler ürünün kullanımı için idealdir. Kosova renkli noktalı Elite porselen kahve fincan takımı yorumlarına bakılarak da ürünün kalitesi anlaşılabilir. Kendisi ya da sevdikleri için bu fincan takımını tercih etmiş olan bireyler, ürünün; şık, nitelikli ve işlevsel yapısından övgüyle bahsetmiştir. Siz de sunumlarınızı estetik bir hâle getirmek için Kosova Elite noktalı renkli kahve fincan takımını tercih edebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.