Koska Tahin 550 Gx3 Adet

181 TL
(329,09 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,96 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Koska Tahin 550 Gx3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SamsunGross Satıcı Ünvanı: NURCAN SELİM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7600204928
    Bu ürün SamsunGross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koska Tahin Bidon 550 GR 0 doğal susamlardan üretilen tahin, Koska markasının kaliteli üretimi sayesinde sizlere katkı maddesi içermeden sunuluyor. Her bir bidonunda 550 gramlık tahin yer alan Koska Tahin Bidon yağ içeriği zengin olan bir gıdadır.Kendi tesislerinde üretim yapmakta olan Koska tahinlerinde kolesterol bulunmamaktadır. Pekmez ile karıştırdığınız zaman mükemmel bir lezzet elde edebileceğiniz tahinler ile kahvaltılarınızı da lezzetli ve besleyici bir hale getirebilirsiniz.İçerisinde yer alan yağı sayesinde vücudunuza enerji veren tahin tokluk hissinizin daha uzun süre olmasını sağlar. A, B ve E vitamini ile birlikte demir ve kalsiyum açısından da zengin olan Koska tahin siparişlerinizi tahin pekmez kategorimizi ziyaret ederek Bizim Toptan internet mağazası üzerinden verebilirsiniz.
  • Tek bir pakete sığmayan çoklu alımlarınız birkaç paket halinde ve farklı zamanlarda teslim edilebilir.
Geri Bildirim Ver

Koska Tahin 550 gr

Tahin, susamın öncelikle kabuklarından ayrılarak daha sonra yıkanması, kavrulması ve ezilip belirli işlemlerden geçirilmesi ile elde edilir. Tahinin ana malzemesi susamdır. Bu yüzden iyi bir tahin için iyi bir susam gereklidir. Koska tahin 550 gr bütünüyle doğaldır ve %100 saf susamdan üretilir. %100 saf susam kalitesinin göstergelerindendir. Tahinin içerisinde bulunan susam yağı, doymamış yağ asidi barındırır. Bu yağ asitleri vücudun sağlığı, verdiği enerji ve tokluğu bakımından oldukça faydalıdır. Faydaları fazla olan bu ürün, lezzetli tadı ile de oldukça sevilir. Bu ürün, mutfaktaki salata, tatlı ve pekmez gibi birçok ürüne karıştırılabilir. Her kültürden olduğu gibi her yaştan da seveni vardır. Bu ürün, kalitesi ve sunduğu lezzet deneyimi ile kahvaltıların vazgeçilmezi olur.

  • %100 saf susam
  • Katkı maddesi bulundurmaz
  • Demir ve kalsiyum açısından zengin

Zengin İçeriği ile Koska Tahin 550 gr

Zengin İçeriği ile Koska Tahin 550 gr

Müşteriler bir ürünü almadan ve tüketmeden önce bazı araştırmalar yapar. Doğallığı, vücuda bir zarar verip vermeyeceği, tadının lezzetli olup olmadığı ve içerisinde neler olduğudur. Bunlar öğrenilmesi oldukça önem teşkil eden araştırmalardır. Bu ürün, müşteri araştırmalarından tam not alır. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi bulundurmaz. İçerisindeki susamın, kaliteli ve doğal olması hem ürünlerinin tadına hem de susam yağına yansır. Tahinde bulunan susam yağı oldukça zengindir ve bu yağ sayesinde kolesterol önlenir. Koska tahin A, B ve E vitaminlerini bulundurur. Bu vitaminler sizlerin vücudunda bulunması gereken ve sağlık açısından oldukça önemli vitaminlerdir. Kemik gelişiminde önemli rol oynayan kalsiyum ve oksijen taşıma ile kırmızı kan hücrelerinin üretiminde önemli rol oynayan demir sayesinde bağışıklık sistemi güçlenir. Siz de faydalı içeriğe sahip olan bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Koska Tahin 550 gr Fiyatı

Bütçenize Uygun Koska Tahin 550 gr Fiyatı

Bu ürün, hijyenik bir ortamda üretilir ve size sunulur. Besleyici bir yiyecek olan tahin, lezzeti ve faydalı içeriği sayesinde müşteriler tarafından tercih edilir. Ürünün kalitesi susam tohumuyla başlar, üretiminde de aynı özen gösterilerek kahvaltılarınıza kadar uzanır. Tahin, kahvaltılarda size eşlik eder ve sofralarınızı süsler. Ürünün, toplanma aşamasından üretim ve dağıtımına kadar her aşaması hijyenik ortamlarda hazırlanır. Ürün pekmezle karıştırılarak kahvaltılarınızı, salatalara katılarak yemeklerinizi ve tatlılarınıza konarak akşam ki çay sefalarınızı şenlendirir. Kaliteli susamlar ile üretilen ürün, işlendikten sonra lezzetli ve zengin içeriği ile siz müşterilerin sofralarına eşlik eder. Koska tahin 550 gr fiyatı ürünün içeriği ve özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir ve size sunulur. Siz de uygun fiyat avantajına sahip bu ürünü satın alabilir, sofralarınıza lezzet katabilirsiniz.

Koska Tahin 550 gr Müşteri Yorumları

Koska Tahin 550 gr Müşteri Yorumları

Sağlığa faydası olan besinlerden birisi de tahindir. Bu yüzden sofralarda bulunup tüketilmesi gereken bir üründür. Ürün; lezzeti, kalitesi ve uygunluğu ile gönüllerde taht kurar. Siz de katkı maddesi içermeyen, saf susamdan üretilen, yağ içeriği zengin olan ve vücudunuza enerji depolayan bu ürünü tercih edebilir, faydalı içeriği ile günlük olarak tüketebilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan deneyimli müşteriler ürün hakkında değerlendirmelerde bulunur. Siz de Koska tahin 550 gr yorumlarına bakarak müşteri odaklı olan bu ürünün, müşterilerinde bıraktıkları izlenimleri okuyabilir ve aklınıza takılan soruların cevabını deneyimleyen diğer müşteriler tarafından öğrenebilirsiniz. Ürün, lezzeti ve faydalı içeriği sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Siz de kalite ve lezzeti bir arada sunan sofraların eşsiz lezzeti olan bu ürüne Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.