4
Helva kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Koska Mini Sade Helva 20gr (25 Adet)

187 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
198,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,49 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Koska Mini Sade Helva 20gr (25 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: keyifliposet Satıcı Ünvanı: KEYİFLİ POŞET GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548163931700001 Vergi Kimlik Numarası: 5481639317
    Bu ürün keyifliposet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koska Mini Sade Helva 20gr (25 Adet) Helva, tahin ve şekerden yapılan bir tatlı türüdür. Koska helvalarını serin ve kuru bir yerde saklamalısınız. Helvanın ambalajı açıldıktan sonra tekrar ağzını sıkı bir biçimde kapatarak istenilen özelliklerini kaybetmesini engelleyebilirsiniz. Güneş ışığından uzak tutmalı, üzerine ağır bir yük koymayarak ezilmesini engelleyebilirsiniz. Koska helvalarının içerisinde domuz yağı yoktur. Helva, içerisinde koruyucu madde barındırmayan doğal ve bozulması güç bir gıdadır. Isı değişikliklerinde helvada yağlanma olabilir ancak bozulmaz. Üstünü açık bırakırsanız nemlenme gibi bir durumla karışılabilirsiniz. Bunun çözümü helvanın üzerini bıçakla tıraşlamaktır. Koska helvalarının kalitesi, tahin oranının yüksekliğinden ve üretimdeki ustalıktan kaynaklanır. Net Miktar (g/ml) 20 Menşei TÜRKİYE İçindekiler Tahin (susam içerir) (%57), şeker, emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri), çöven ekstraktı, asitlik düzenleyici (sitrik asit), aroma verici (vanilin). Alerjen Uyarısı Eser miktarda fındık, fıstık, ceviz ve badem içerebilir. Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Koska Mini Sade Helva 20 gr (25 Adet)

Gıda ürünlerinde sağlıklı seçimler yapmak büyük önem taşır. Hem sağlıklı hem de lezzetli ürünler dikkat çekici özelliktedir. Koska mini sade helva 20 gr (25 adet) doğal içeriği ve geleneksel tadıyla sofraların vazgeçilmez ürünü olmaya adaydır. Türk damak tadıyla özdeşleşen helva, pratik ambalajıyla müşterilerinin karşısına çıkar. Sade olmasıyla hemen her damak zevkine hitap eden bir üründür. Helvaların içinde bulunan çöven maddesi, çöven otundan elde edilen doğal bir malzeme olup çeşitli hastalıklara iyi gelmesiyle bilinir. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek hastalıklara yakalanma riskini azaltabilir. Her mevsim tüketilen bir ürün olarak sofralarda yerini alır. Düşük kalorili olması sebebiyle diyetine dikkat edenler için de vazgeçilmez bir tatlı alternatifidir. Bu helvayı yemek sonrasında tercih edebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Pratik ve taşınabilir ambalaj boyutu
  • Her mevsimde tüketilebilen lezzet

Dikkat Çeken Özellikleriyle Koska Mini Sade Helva 20 gr

Dikkat Çeken Özellikleriyle Koska Mini Sade Helva 20 gr

Koska mini sade helva 20 Gr (25 adet) fiyatı ürünün öne çıkan özelliklerinin ve yaygın kullanım alanının göz önüne alınmasıyla belirlenir. Geleneksel bir lezzete sahip olmasıyla geniş kitleler tarafından sevilerek tüketilir. Sade aroması hem yemeklerin yanında hem de tek başına tüketilebilen bir ürün olma özelliğini taşır. Helvanın içeriği tahin ve şekerden oluşur. Tamamen doğal olan ürünü serin ve kuru yerde muhafaza ederek raf ömrünü uzatabilirsiniz. Üzerine sert bir cisim koyulmaması, şeklinin korunması açısından oldukça önemlidir. Ürünü açıkta bıraktığınızda bozulma yapmaz. Yalnızca üstünde oluşan kalın tabakayı alarak güvenle tüketmeye devam edebilirsiniz. İçerisinde domuz yağı veya herhangi bir domuz ürünü barındırmayan bir üründür. Sahip olduğu özellikleriyle dikkat çeken, her mevsimin tatlısı olmaya aday bu ürünü satın alabilirsiniz.

Öne Çıkan Koska Mini Sade Helva 20 gr (25 Adet) Yorumları

Öne Çıkan Koska Mini Sade Helva 20 Gr (25 Adet) Yorumları

Koska mini sade helva 20 gr (25 adet) yorumları ürünün öne çıkan özellikleri ve fiyat bilgisi göz önünde bulundurularak yapılır. Ürünün ana bileşenleri tahin ve şeker olmakla birlikte içerisinde oldukça faydalı çöven ekstraktı bulunur. Bağışıklık sistemini güçlendirici faydaları bulunan ürünü doğal içeriğiyle güvenle tüketebilirsiniz. Tok tutma özelliği sayesinde kilosuna dikkat etmek isteyenler veya diyet yapanlar için de uygundur. Ürün, kolay bozulma yapmayan yapısıyla öne çıkar ve tercih sebebidir. Açık alanda bırakıldığı zaman nem sebebiyle üstünde bir tabaka oluşabilir. Bu tabakayı bir bıçak yardımıyla alırsanız tazeliği bozulmadan ilk hali gibi tüketmeye devam edebilirsiniz. Ürünün kalitesi, içindeki tahin miktarının yüksek oluşundan ve üretimindeki ustalıktan kaynaklanır. Siz de tazeliği ve doğallıyla müşterilerinin beğenisini kazanan ürünü denemek isterseniz satın alabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Koska Mini Sade Helva 20 gr

Her Bütçeye Uygun Koska Mini Sade Helva 20 gr

Koska helva kalitesiyle ve doğallığıyla beğenileri üzerine toplayan bir üründür. Hemen her damak tadına uyan bu geleneksel lezzet yaz kış sevilerek tüketilir. Özellikle balık yemeklerinin yanında tatlı olarak sıkça ikram edilen bir üründür. Zengin içeriği sayesinde tok tutma özelliğine sahip olmasıyla dikkat çeken ürün, kilo kontrolünü sağlamak isteyenler için de oldukça yüksek besin değerine sahiptir. Sade içeriği geniş kitlelere hitap eder ve her yere rahatlıkla taşınabilen 20 gramlık ambalajıyla tercih sebebidir. Ürün içerisinde eser miktarda fındık, fıstık ve badem gibi alerjen madde içerebilir. Serin ve kuru ortamlarda muhafaza edilmesi önerilen ürün, direkt güneş ışığından korunarak saklanır. Şeklinin bozulmaması için üzerine ağır bir yük konulmaması tavsiye edilir. Uzun ömürlü yapısı sayesinde ilk günkü tazeliğini koruyan ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.