Köşe Mağaza Bebek Çantası, Bebek Anne Sırt Çantası - Havuz Gülpembe

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Köşe Mağaza Bebek Çantası, Bebek Anne Sırt Çantası - Havuz Gülpembe

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bebek Arabası Askı Aparatı Mevcuttur Anne-Bebek bakım çantalarımızın dış kısmı annelere özel? 4 adet malzeme gözü ve 1 adet fermuarlı saklama cebi bulunmaktadır Islak mendil yerleştirme cebi mevcut Arka fermuarlı bölme cüzdan ve anahtar gibi eşyalarınız için özel tasarlanan ağırlık eşitleyici Sırt bölgesindeki özel ortopedik ped İç kısmı bebeklere göre tasarlanmıştır. 3 adet biberon için thermo özellikli göz (2-4 saate kadar soğuk & sıcak tutabilir) Özel Folyo Mamaların ve Biberonun Isı ve Soğukluğunu Muhafaza Eder. Pompanızı, kaşık, çatal, mama kabı ile biberonlarınızı temiz ve güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar. Yükseklik: 45 cm Genişlik : 25 cm Derinlik : 20 cm Anne-Bebek bakım çantalarımız da bebeğinizin sağlına zarar vericek bir madde (fermuar,astar ve kumaşında fitalat) bulunmamaktadır. Suya Dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Sırt Çantası
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver