3
Buzdolabı Poşeti kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Koroplast Buzdolabı Poşeti 4 Al 3 Öde Orta Boy 80 Li

92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
86,99 TL
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Koroplast Buzdolabı Poşeti 4 Al 3 Öde Orta Boy 80 Li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YASİMA Satıcı Ünvanı: YASİMA TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938128150600001 Vergi Kimlik Numarası: 9381281506
    Bu ürün YASİMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek bir pakete sığmayan çoklu alımlarınız birkaç paket halinde ve farklı zamanlarda teslim edilebilir.
Geri Bildirim Ver

Koroplast Buzdolabı Poşeti 4 Al 3 Öde Orta Boy Seçeneği

Koroplast orta boy buzdolabı poşeti sebze, meyve ve kuru gıda gibi gıdaları ilk günkü kadar taze tutar. Yiyeceklerinizi dış etkenlerden korur ve bakteri üretmesini engeller. Dondurulmuş gıdaları dondurucuda saklamak için ideal ve kullanışlı olan koroplast buzdolabı poşeti büyük boy 4 al 3 öde 80'li 30x45 cm, buzdolabında saklanmayan diğer yiyecekleri saklamak için de uygundur. Bu açıdan mutfaktaki en iyi kurtarıcılardan biri olmasının yanı sıra diğer alanlarda da size kolaylık sağlar. Koroplast buzdolabı poşeti büyük boy 4 al 3 öde 80'li özellikleri dolayısıyla gıda koruması ve muhafazası için kullanılır. Pratik uygulamaları ile gıdaların hem taze kalmasına hem de güvende kalmasına yardımcı olur. Sebze, meyve ve her türlü gıdayı saklamak için kullanılan bu ürün, ekonomik olarak da avantajlıdır.

  • Ekonomik Çözüm
  • İdeal ve Kullanışlı
  • Geniş Kullanım Alanı

Koroplast Buzdolabı Poşeti 4 Al 3 Öde Orta Boy 80’li

Koroplast buzdolabı poşeti 4 al 3 öde ürününün temel amacı, gıdaların sağlıklı bir şekilde saklanmasını sağlamaktır. Ayrıca bu ürün, yiyeceklerin görülebilmesi için şeffaf bir şekilde üretilmiştir. Bu sayede kullanım sırasında buzdolabı poşetinin içinde ne sakladığınızı rahatlıkla görebilirsiniz. Üstelik ürünün kalın yapısı içerisinde bulunan her türlü sıvı ya da katı gıdanın dışarı çıkmasını engeller. Bu bağlamda değerlendirmek gerekirse sulu gıdaların saklanması için tercih edilebilir durumdadır. Orta boya sahip olan bu ürün, küçük eşyaları saklamak için de kullanılabilir. Bu sayede bulundukları bölgede düzenli bir görünümü garanti ederler. Ürün 4 al 3 öde şeklinde satılmasının yanı sıra koroplast buzdolabı poşeti büyük boy 4 al 3 öde 80'li indirim ve kampanyaları ile de ekonomik bir çözüm olarak karşınıza çıkar.

Her Bütçeye Uygun Koroplast Buzdolabı Poşeti

Oldukça ekonomik bir çözüm sunan Koroplast 4 al 3 öde seçeneği, kullanım kolaylığı da sunar. Bu sayede poşet rulosundan birer birer kopararak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu ürün gıda malzemelerinin düzenli bir şekilde saklanmasını sağlar. Bu açıdan özellikle mutfak ve kiler dolaplarında çeşitli gıdaları depolamak için kullanılır. Ayrıca uzun süre dondurulması gereken gıdaların buzdolabında saklanmasına yardımcı olur. Sebze, meyve ve diğer gıdaları taze tutan bu ürün sayesinde tasarruf da sağlayabilirsiniz. Özellikle yazın hazırladığınız sebze ve meyveleri, kışın taze bir şekilde yiyebilmek için uzun süre saklayabilirsiniz. Her bütçeye uygun olan koroplast orta boy buzdolabı poşeti fiyatı ise 4 al 3 öde seçeneği ile daha avantajlıdır. Ürüne ulaşmak içinse koroplast buzdolabı poşeti büyük boy 4 al 3 öde 80'li satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.

Koroplast Buzdolabı Poşeti Özellikleri ve Fiyatları

Çeşitli tasarım özellikleri ile orta boy Koroplast buzdolabı poşeti, kullanıcılara önemli avantajlar sunmaktadır. Örneğin günlük olarak evde hazırlayıp işe getirdiğiniz yiyecekler için çok uygun bir çeşittir. Bunun yanı sıra birçok gıdayı da bu poşeti kullanarak buzdolabında saklayabilirsiniz. Bu sayede besinlerin kokularının birbirine geçmesini engelleyerek taze kalmasına da yardımcı olursunuz. Ürün ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için ise koroplast buzdolabı poşeti büyük boy 4 al 3 öde 80'li yorum ve değerlendirmelerini incelemek gerekir. Trendyol’dan dilediğiniz ürüne anında sahip olabileceğiniz gibi ürün içeriği ve kullanıcı deneyimlerini de inceleyebilirsiniz.