KORKMAZ A167-01 Vita Plus 6.0lt Düdüklü Tencere Rosagold

2.950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.979 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.054 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.519,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A167-01 Vita Plus 6.0lt Düdüklü Tencere Rosagold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KERVANAVM Satıcı Ünvanı: RABİA KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520349383
    Bu ürün KERVANAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A167-01 Vita Plus 6.0lt Düdüklü Tencere Rosagold Ürün Özellikleri Vita Plus düdüklü tencere ergonomik kapak sistemi ile mutfaklarınızda kullanım kolaylığı sağlar. 2 Farklı basınçtaki pişirme seçeneği ile güvenli kullanım özelliği sağlar. Pişirme süresinden % 70, enerjiden ise % 50 tasarruf ederek yemeklerinizi hızlı ve lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz. 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik * KORKMAZ GARANTİSİNDEDİR * TÜM SİPARİŞLERİNİZ FATURA EDİLEREK KARGO EDİLİR. FATURANIZ AMBALAJ ÜZERİNDEKİ ŞEFFAF CEP İÇİNDEDİR. * SAAT 15:30'a KADAR VERDİĞİNİZ SİPARİŞLER YAPILIR (Cumartesi saat 12:00) * KARGONUZUN DURUMUNU SAAT 19:00 İTİBARİYLE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. * KARGO HASARLARINIZ ÜCRETSİZ KARŞILANIR. FOTAĞRAFLAYIP BİZE İLETMENİZ YETERLİ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Parça Sayısı 1
  • Özellik BPA Free
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ A167-01 Vita Plus 6 l Rosagold Düdüklü Tencere

Korkmaz Vita Plus rosagold 6.0 lt düdüklü tencere, paslanmaz çelikten üretilen kullanışlı bir mutfak gerecidir. Bu tencere, dakikalar içerisinde birbirinden lezzetli yemeklerin pişirilmesini sağlar. Ürün; kuru fasulyeden barbunyaya, güveçten nohut gibi baklagillere kadar geç pişen birçok yemeği kısa sürede hazırlamanıza imkân verir. Korkmaz kalitesi ile tüketicilere sunulan düdüklü tencere, tek elle kullanıma uygun işlevsel kapağı ile öne çıkar. Kapakta bulunan rose gold renkli estetik ayrıntılar tencereye şıklık katar. Korkmaz Vita Plus A167-01 rosagold 6.0 lt düdüklü tencere, geniş iç hacmi ile kalabalık misafirler için yemek pişirmeyi kolaylaştırır. Son derece güvenli bir kilit sistemine sahip olan ürün, patlama riskini minimize eder.

  • Materyal: Paslanmaz Çelik
  • Taban: Alüminyum
  • Basınç Fonksiyonu: İki Kademeli

Korkmaz 6.0 lt Rosagold Düdüklü Tencerenin Özellikleri

Korkmaz 6.0 lt Rosagold Düdüklü Tencerenin Özellikleri

Korkmaz Vita Plus 6 lt rosagold düdüklü tencere, yemek hazırlamayı kolaylaştıran kaliteli bir üründür. Tabanı kalın alüminyum malzemeden üretilir. Gövdesi ise paslanmaz çelik materyalden tasarlanır. Karaca Vita Plus yüksek ısıya dayanıklıdır. Tencerenin kalın gövdesi ve kapağı ekstra hızlı pişirim yapmayı sağlar. Bu nedenle ürünü kullanarak hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmek mümkün olur. Korkmaz A167 Vita Plus düdüklü tencere 6 litre üzerinde buhar basınç göstergesi bulunur. Bu gösterge yemeğin pişme zamanını ve kapağın açılma süresini önceden anlamanızı sağlar. Korkmaz Vita Plus rosagold 6.0 lt düdüklü tencere, indüksiyon başta olmak üzere tüm ocak tipleriyle uyumlu bir biçimde kullanılır. Elde rahatlıkla temizlenebilen model, bulaşık makinesinde yıkanmaya da uygundur.

Korkmaz A167-01 Düdüklü Tencere Ergonomik midir?

Korkmaz A167-01 Düdüklü Tencere Ergonomik midir?

Korkmaz Vita Plus 6 lt rosagold düdüklü tencere modeli ergonomik özellikler taşır. Kapağı ve gövdesi tek elle kullanıma uygun bir biçimde tasarlanır. Ürünün kapağı gövdeye kolayca yerleştirilebilir. Ardından kapak doğru yöne çevrilerek kilitlenir ve kullanıma hazır hâle gelir. Tek saplı olarak tasarlanan Korkmaz A167-01 Vita Plus rosagold 6.0 lt düdüklü tencere nin gövde kısmında bir adet tutma kulakçığı yer alır. Kulp ve tutma kulakçığı el yakmayan bakalit malzeme kullanılarak üretilir. Ürünün ergonomik yapısı ve tek elle kullanım özelliği tüketicilerin de beğenisini toplar. Özellikle Korkmaz A167-01 Vita Plus rosagold 6.0 lt düdüklü tencere yorumlarına yansıyan görüşler, ürünün pratik ve şık olduğu yönündedir. Ayrıca bu düdüklü tencere, hızlı pişirme özelliğiyle mutfakta kolaylık sunar ve zorlu tarifleri kısa sürede hazırlamak için tercih edilir.

Korkmaz Vita Plus Düdüklü Tencere Kaliteli ve Şık mıdır?

Korkmaz Vita Plus rosagold 6.0 lt düdüklü tencere, tasarımı ve zorlu yemekleri bile hızlı pişiren yapısı ile oldukça kaliteli bulunur. Ürün, iki kademeli pişirme basıncı fonksiyonuna sahiptir. İlk kademede balık, tavuk ve sebze gibi kısa sürede hazırlanan besinler, ikinci kademede ise kemikli et ve fasulye gibi geç yumuşayan gıdalar pişirilir. Karaca Vita Plus sadece birkaç dakika içinde ideal kıvamda sunumlar yapmanıza olanak verir. Korkmaz Vita Plus rosagold 6.0 lt düdüklü tencere, ısıya dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım sunar. Orta boy ocak gözleri üzerine kolayca yerleştirilir ve fazla yer kaplamaz. Birçok açıdan kullanışlı özellikler taşıyan Korkmaz Vita Plus rosagold 6.0 lt düdüklü tencereyi tercih edebilirsiniz. Siz de hızlı ve lezzetli bir şekilde yemek hazırlamak için bu tencereyi Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz.