KORKMAZ Super White 86 Parça Yuvarlak Yemek Takımı

5.249,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Super White 86 Parça Yuvarlak Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: misca Satıcı Ünvanı: MELİHA ŞAFAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7890440616
    Bu ürün misca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sofraların Vazgeçilmezi.Tasarımıyla Ve Tarzıyla Davetlerinizin Havasını Değiştirecek Bianca Collection Sayesinde Yemekleriniz Kadar, Sofralarınız Da Dillerden Düşmeyecek.Takım Içeriği 12 Servis Tabağı 12 Yemek Tabağı 12 Tatlı Tabağı 12 Çorba Kasesi 6 Çay Fincanı 6 Çay Fincanı Tabağı6 Kahve Fincanı 6 Kahve Fincanı Tabağı 1 Adet 31 Cm Kayık Tabak 2 Adet 22 Cm Kayık Tabak 1+1 Parça Çorbalık + Kapak1 Peçetelik 2+2 Parça Kürdanlık Ve Tabağı 2+2 Parça Tuzluk Ve Biberlik
  • Iade Kosullari : Ürünlerinizin Tarafiniza Ulastigi Sekilde Patpata Sarili, Kutulu Ve Ambalaji Bozulmamis Olarak Iade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen Iadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 50-100
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Super White 86 Parça Yuvarlak Yemek Takımı

Yemek takımlarının dayanıklı malzemelerden üretilmesi oldukça önemli bir faktördür.Korkmaz Super White yemek takımı 86 parçadan oluşan bir paket içerisinde satışa sunulur. Kolay ve pratik bir kullanım imkanı sağlayarak ihtiyacınıza uygun her türlü malzemeyi içerisinde barındırır. Paket içerisinde gelen her türlü malzemeyi rahatlıkla ihtiyacınıza uygun bir şekilde kullanabilirsiniz. Bununla birlikte gelen misafirlerinize de şık bir sofra hazırlayabilirsiniz. Dekoratif görünümünden faydalanarak eşsiz masalar kurabilirsiniz. İsterseniz günlük hayatta kullanabilir isterseniz de çeyiz setinizi tamamlayabilirsiniz. Özel işlemeli kenarlıkları ile birlikte göz alıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca özel yapısı sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Siz de Korkmaz markası tarafından satışa sunulan bu yemek takımını satın alarak masanızın dekoratif görünmesini sağlayabilirsiniz.

  • Pratik ve kaliteli tasarım
  • Dayanıklı malzeme
  • Sağlıklı kullanım imkanı

Pratik Parçalar İçeren Korkmaz Super White Yemek Takımı

Pratik Parçalar İçeren Korkmaz Super White Yemek Takımı

İhtiyacınıza uygun malzemeler içeren yemek takımları pratik bir kullanım imkanı sunar. Bu sayede yapacağınız servislerin kolay bir şekilde ilerlemesine yardımcı olur. Korkmaz 86 parça yemek takımı yuvarlak şekle sahiptir. İçerisinde bulunan 12 adet servis, yemek ve tatlı tabağı sayesinde hızlı ve pratik bir servis oluşturabilirsiniz. Ayrıca dekoratif görünümüyle birlikte sofranıza da uyum sağlayabilirsiniz. 6 adet çay ve kahve fincanı sayesinde içecek ikramlarınızı da hoş bir şekilde yapabilirsiniz. Özel tasarım kahve ve çay tabağı ile yanlarına lezzetli ikramlıklarınızdan ekleyebilir, bu sayede misafirlerinizi güzel bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Ağzı kapaklı büyük çorba kasesi, geniş iç hacmi sayesinde kolay bir sunum imkanı sağlar. Siz de Korkmaz Super White 86 parça yuvarlak yemek takımı satın alarak pratik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Üstün Malzeme Kalitesine Sahip Korkmaz Yemek Takımı

Üstün Malzeme Kalitesine Sahip Korkmaz Yemek Takımı

Üstün malzeme kalitesine sahip olan yemek takımları müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Korkmaz Super White 86 parça yuvarlak yemek takımı 9090204A8045 kodu ile satışa sunulur. Birbirinden farklı yemek malzemeleri sayesinde sunumlarınızın tamamlanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda şıklığı ile masalarınızda hoş bir görünüme sahip olabilmenizi sağlar. Bununla birlikte ihtiyacınıza uygun olan her türlü malzemesi sayesinde ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Kürdanlık, peçetelik, tuzluk ve biberlik gibi birçok ürün barındırması nedeniyle sunum masalarınızı rahatlıkla kurabilirsiniz. Korkmaz Super White 86 parça yuvarlak yemek takımı kullananlar dayanıklı ve kaliteli bu üründen oldukça memnundur. Sunum masalarını kolay ve şık bir şekilde hazırlayarak ek bir ürüne ihtiyaç duymazlar. Siz de Korkmaz tarafından satışa sunulan bu yemek takımını satın alarak sofralarınızda şıklığınızı konuşturabilir ve dayanıklı malzemelere sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Korkmaz Super White 86 Parça Yemek Takımı

Uygun Fiyatıyla Korkmaz Super White 86 Parça Yemek Takımı

Korkmaz tarafından satışa sunulan Super White yemek takımı 86 parçadan oluşur. Bu sayede yemek takımında aklınıza gelen her ürünü içinde barındırır. Yeşil renklerle bezenen özel motifleri ile birlikte sofralarınızda nazik ve şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatı sayesinde bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Korkmaz Super White 86 parça yuvarlak yemek takımı fiyatlarına Trendyol’dan ulaşarak hızlıca satın alabilirsiniz. Böylece mutfağınızda tarzınıza uygun bir yemek takımı kullanabilirsiniz. Ürünün alt kısmında bulunan Korkmaz Super White 86 parça yuvarlak yemek takımı yorumları ile müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir, ürün özelliklerini öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilir, aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilirsiniz. Siz de bu ürünü satın alarak özel tasarımıyla davet masalarınızın havasını değiştirebilir ve dekoratif bir görünüm imkanı elde edebilirsiniz.