KORKMAZ A1122 Ornella 26 Cm Krep Tava

701,70 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A1122 Ornella 26 Cm Krep Tava

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çarşı a.v.m. Satıcı Ünvanı: HAKAN BERBER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1640437533
    Bu ürün Çarşı a.v.m. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ölçü: 26 cm İç ve dış yüzeylerde mükemmel yapışmazlık özelliğine sahip kaplama. Çizilmeye karşı ekstra direnç ve donanım. Çevre ile dost üretim teknolojisi. Kolay temizlenebilme Alüminyum ezme gövdesi sayesinde yüksek ısı iletkenliği ile kısık ateşte bile yüksek pişirme performansı sağlar. Diğer tencere tiplerine göre daha az yağ kullanarak daha lezzetli yemekler yapar. Geri dönüşüm ile kazanılabilen materyallerden üretilmiştir. İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan "Solar Base" taban sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Granit
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A1122 Ornella 26 cm Krep Tava ile Lezzetli Krepler

Mutfağın vazgeçilmez bazı ürünleri vardır, bunlardan biri de yapışmaz özelliğe sahip olan ve kolay temizlenebilir yapısıyla krep tava çeşitleri yani Korkmaz Ornella olmaktadır. Bu ürünü mutfağınızda herhangi bir yemeği hazırlarken kolaylıkla kullanabilir. Böylece mutfağınızda önemli bir yere sahip olacaktır.. Krep pişirmek için 26 cm genişliğindeki bu granit kaplamalı ürüne başvurduğunuzda az yağ ile çok rahat piştiğini, yapışma yapmadığını hemen görebilirsiniz. Alüminyum ezme gövdesine sahip olan bu ürünün önemli özelliklerden bir diğeri de geri dönüşüm yapılarak üretilen malzemelerden yapılmasıdır. Bu sayede çevre dostu olan bu ürün doğaya zarar vermeden mutfağınızı süslemektedir. Yanmaz ve yüksek ısıda bile yapışmaz özelliği ile ön plana çıkan tava çizilmez ya da aşınmaz özelliktedir.

  • Doğal Malzeme ile Granit Kaplama
  • Az Yağ ile Çok Lezzet
  • Yapışmaz ve Yanmaz Özellik

Doğal Malzemeyle Süslenmiş Korkmaz Krep Tava

Yüksek ısını iletkenliğine sahip olduğu için az ısıyla bile çok lezzetli yemekler hazırlayabileceğiniz bu tava çeşidi, sağlıklı yemek yapımı için de son derece uygun özelliktedir. Az yağ koyarak ve düşük ısıyla pişirebileceğiniz sağlıklı krepleri bu tavada yapmak mümkündür. Bu sayede size daha sağlıklı besenme imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda PFOA, kurşun ve benzeri maddeler içermediğinden zehirli gazlar olmadan pişirme özelliğine sahiptir ve doğal malzemelerden üretilen bu ürün teknoloji ile çevre dostunun birleşmiş bir ürünü olarak ortaya çıkmaktadır. Korkmaz A1122 ürünü gerektiğinde yağ kullanmadan pişirme özelliğine de sahiptir. Hem şeflerin hem de kendi yemeklerini yapan kişilerin mutfaktaki büyük desteği olmaktadır. Ürün ağır ve doğal siyah renktedir.

Şık ve Büyük Görüntüsüyle Korkmaz A1122 Ornella

Giderek popülerleşen ve pratikliği ortaya çıkan bu tava çeşidi siyah rengiyle oldukça da şık bir görünüm sağlamaktadır ve mutfakta daha hoş görünmektedir. Aynı şekilde şık görüntüsü sayesinde misafirlere de kullanabileceğiniz veya hediye olarak götürebileceğiniz bir üründür. Çizilmeye ve aşınmaya karşı ekstra bir dayanıklılığı bulunan bu ürün uzun ömürlü kullanım imkanı sunmaktadır. Alman teknolojisiyle hazırlanan volkanit kaplaması tam olarak 5 kattır. Bu sayede daha konforlu bir kullanım imkânı ve kullanım ömrü sunarak sizleri memnun etmektedir. Saymakla bitmeyen özellikleri dışında Korkmaz A1122 Ornella ölçüleri 26 cm genişliğe sahiptir ve büyük ölçülerde olması sebebiyle kreplerinizi hızlı bir şekilde yapmanız mümkün olmaktadır.

Yapışmaz Avantajıyla Her Yemeğe Karşı Hazır Ornella Tava

Yapışmaz ve yanmaz özellikleri sayesinde oldukça kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz bu ürün bu sayede oldukça pratik bir kullanım imkânı sunmaktadır, hızlı bir şekilde yemek pişirebilir ve hızlı temizlenme özelliği sayesinde anlık gelen misafirleriniz için bile yemekleri hazır hale getirebilirsiniz. Ancak temizlerken metal tel kullanılmamalı hatta aşındırıcı deterjan gibi ürünler de kullanılmamalı ve buna dikkat edilmelidir, metal ürünlerde hassaslık gösterebilen bu ürünler daha çok ahşap veya tahta malzemelerle iyi anlaşan bir yapıda olmaktadır. Ek olarak size iş çıkarmayan yapısı sayesinde zamandan ve enerjinizden bolca tasarruf etmenizi sağlayan bu ürün bir hayli gözde olan ürünler arasındadır. KORKMAZ A1122 Ornella 26 Cm Krep Tava krm0054 fiyatı, diğer ürünlerden daha farklı yapıda olduğu için oldukça normal karşılanmaktadır ve kullanılan malzemesi ile öne çıkmaktadır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Korkmaz A1122 Ornella 26 cm krep tava kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.