1
Waffle Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

KORKMAZ Mia Waffle A319-03 Waffle Makinesi Rosagold

1.299 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.495 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.521 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.531 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Mia Waffle A319-03 Waffle Makinesi Rosagold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yakalagelsin Satıcı Ünvanı: YAKALAGELSİN TOPTAN VE PERAKENDE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928085462400001 Vergi Kimlik Numarası: 9280854624
    Bu ürün Yakalagelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Korkmaz waffle makinesi lezzetli wafflelar için hamur hazırlamaya yardımcı olur. Eşit ısı dağılımını sağlayan alüminyum döküm ızgara, yapışmadan yanmadan tarifleri tamamlamak için idealdir.
  • Döküm waffle tavası ile ısı kontrolü yapılır, dengeli sıcaklık ayarında kusursuz waffle pişirilir.
  • Otomatik kapanma özelliği bulunan model, oluşabilecek herhangi bir zarara karşı korumalı olup kullanılmadığında kapanarak güvenlik sağlar.
  • Pratik waffle tarifleri için Korkmaz A319-03 Mia Waffle Makinesi kolay kullanımı ve temizlenebilir özelliğiyle beğenilen modellerdendir.
  • Ayarlanabilir termostat sistemi olan modelin, 3 kademeli sıcaklık ayarı bulunur.
  • Granit waffle makinesi yapışmayı önleyen granit görünümlü PTFE kaplamalı yüzeye sahiptir.
  • 850 Watt gücüyle çalışan dayanıklı küçük ev aleti Korkmaz A319-03 Mia rosegold waffle makinesi, ergonomik tasarımlıdır. El yakmayan kulpları sayesinde konforlu bir kullanım imkanı sunar.
  • Korkmaz A319-03 ile yanmaz, yapışmaz waffle hamurları hazırlamak mümkün olup, ızgaranın kolay temizlenmesi sayesinde zaman tasarrufu yapılmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Pembe
  • Waffle Kapasitesi 2
  • Plaka Materyali Granit
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Mia Waffle Makinesi Rosa Gold A319-03

Tatlı sevenlerin mutfaklarında yer alan küçük ev eşyalarından bir tanesi de waffle makineleridir. Kullanışlı ve estetik tasarımı ile müşterilerinin beğenilerini toplayan Korkmaz Mia waffle makinesi, mutfak ile uğraşmayı seven kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Model, 850 watt güce sahiptir. Kaliteli malzemesi ve kullanışlı özellikleri sayesinde tercih sebebi olan ürün, ergonomik dizaynı ile öne çıkar. Ayarlanabilir ısı kontrolü sayesinde kolay kullanıma imkan tanır. Yapışmayı önleyen ve kolay temizlenebilen granit iç yüzeye sahip Korkmaz waffle makinesi sizi her anlamda memnun edebilir. Teknolojinin kullanışlı özelliklerle buluştuğu bu ürün ile mutfaklarınızda lezzetli tatlar elde edebilirsiniz. Korkmaz Mia rosagold waffle makinesi, el yakmayan özel tasarımlı kulplara sahiptir. Bu özelliği ile müşterilerine güvenli kullanım avantajı sağlamayı hedefler.

  • Ayarlanabilir ısı kontrolü
  • Ergonomik tasarım
  • El yakmayan özel tasarımlı kulplar

Kullanışlı Korkmaz Mia Waffle Makinesi Özellikleri

Kullanışlı Korkmaz Mia Waffle Makinesi Özellikleri

Pratik ve rahat kullanıma olanak tanıyan mutfak araç gereçleri her zaman ön plana çıkmayı başarır. Korkmaz waffle makinesi rose gold ile çocuklarınıza, ailenize ya da misafirlerinize lezzetli sunumlar hazırlayabilirsiniz. Bu modelin yapışmayı önleyen ve kolay temizlenebilen granit iç yüzeye sahip olması bir avantajdır. Ürün, 850 watt gücü ve üç kademeli ısı ayarı ile yüksek performans sunar. A319-03 waffle makinesi, rose gold rengi ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Kullanışlı özellikleri sayesinde davetlerinizde ve sofralarınızda lezzetli bir tat yaratmanıza yardımcı olur. Korkmaz Mia waffle makinesi rosa gold ergonomik dizaynı ile öne çıkarken aynı zamanda el yakmayan özel tasarımlı kulpları ile güvenli ve pratik kullanıma olanak tanır. Bu modelin sunduğu eşit ısı dağılımı sayesinde her tarafı eşit şekilde pişen waffleları kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Teknolojik Özellikleriyle Korkmaz Mia Waffle Makinesi

Teknolojik Özellikleriyle Korkmaz Mia Waffle Makinesi

Teknolojik özellikleri ile öne çıkan Korkmaz Mia rosagold waffle makinesi A319-03, dayanıklı malzemeleri sayesinde uzun yıllar kullanım olanağı tanır. Bu modelin ergonomik dizaynı ve göz alıcı tasarımı ile mutfaklarınıza renk katabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu ayarlanabilir ısı kontrolü ile müşterilerine kullanımda kolaylık sağlamayı amaçlar. Aynı zamanda kolay temizlenen alüminyum döküm ızgaraya sahiptir. Cihaz hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için Korkmaz Mia waffle makinesi rosa gold kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarına göz atabilir ve detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu model yapışmayan granit iç yüzeyi ile müşterilerine pratik temizlik avantajı sunar. Davetlerinizde ya da sofralarınızda lezzetli sunumlara yer vermek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Korkmaz Mia waffle makinesi sayesinde göz alıcı ve leziz sunumlar hazırlayabilir ve waffle yemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Beğenilen Korkmaz Mia Waffle Makinesi Rose Gold Fiyatları

Beğenilen Korkmaz Mia Waffle Makinesi Rose Gold Fiyatları

Korkmaz Mia waffle makinesi rosa gold fiyat aralığı ile mutfak araç gereçleri arasında ön plana çıkan bir üründür. Bu modelin sahip olduğu kullanışlı özellikler, mutfaklarınızda lezzetli sunumlar yaratmanızda size yardımcı olur. Üç kademeli ayarlanabilir ısı kontrolü özelliği ile kolay kullanım imkanı sağlayan Korkmaz rose gold waffle makinesi rengiyle de müşteriler tarafından beğeni toplar. Model 850 watt gücü ile yüksek performans sunar. Bu modelin el yakmayan özel kulplara sahip olması müşteriler için bir avantajdır. Bu avantajı sayesinde pratik ve güvenli kullanım sunar. Korkmaz Mia waffle makinesi rosa gold yorum kısmında bulunan değerlendirmeleri inceleyerek model hakkında kolay bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve estetik tasarıma sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz.