KORKMAZ Largo Çaydanlık Takımı A199 Fma05107

1.749,30 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.964 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.969 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.040 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Largo Çaydanlık Takımı A199 Fma05107

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Korkmaz Satıcı Ünvanı: KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0579020934500015 Vergi Kimlik Numarası: 5790209345
    Bu ürün Korkmaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ * Demlik Hacmi: 2 lt * Alt Hacim: 4.4 lt * 18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelik * İndüksiyon taban * Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler. * Ergonomik ve el yakmayan 18/10 Cr-Ni Paslanmaz çelik sap.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
  • Set 3'lü
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Largo Çaydanlık Takımı

Korkmaz Largo çaydanlık takımı, çay demlemeyi kolaylaştırarak keyifli vakit geçirme imkanı sunar. Geniş iç hacmi kalabalık grupların yer aldığı davetlerde kullanılmaya uygundur. Çaydanlığın çelik yapısı, içeceğin hemen soğumasını önlerken modelin demlik ve suluk bölümlerinin geniş hacmi sayesinde çay keyfinize ara vermek zorunda kalmazsınız. Geniş misafir gruplarını evinizde davet ettiğinizde ikram edeceğiniz içeceğin her zaman taze ve lezzetli olması önemlidir. Sahip olacağınız Korkmaz Largo çaydanlık takımı A199 modeli, geniş gövdesinin yanı sıra şık bir tasarıma sahiptir. Kullanışlı kulp bölümünün yanı sıra kolay temizlenebilir yapısı, modelin hijyenini sağlamada size pratiklik kazandırabilir. Demlik bölümünde 2.0 litre, sıcak su bölümünde ise 4.4 litre hacmi mevcut olan Korkmaz Largo A199 ile çay keyfinizi karşılayabilirsiniz.

  • Kaliteli çelik materyal
  • Geniş ürün hacmi
  • Şık tasarım

Estetik Forma Sahip Korkmaz Largo Çaydanlık Özellikleri

Estetik Forma Sahip Korkmaz Largo Çaydanlık Özellikleri

Keyifli ve lezzetli bir içecek için tercih edilen Largo takımının kalitesi, içeceği hazırlarken kullanılan su ve çay kadar önemlidir. Isıyı içerisinde tutma özelliği bulunan, çelik materyallerden üretilen ve yıllardır güvenerek tercih ettiğiniz Korkmaz markasının sunduğu modeli kullanarak lezzetli bir içecek hazırlayabilirsiniz. Korkmaz A199 Largo çaydanlık takımı yapımında kullanılan çelik materyal hem çaydan her zaman yüksek verim almanızı hem de uzun yıllar kullanım olanağı sağlar. Geniş ailelerin tercih edebileceği büyüklükte üretilen Korkmaz A199 Largo çaydanlık demliği 4.4 litre ve suluk bölümü 2.0 litrelik hacme sahiptir. Geniş modelle çay keyfinizin yarım kalmasını önleyebilirsiniz. Ürünün suluk bölümünün katmanlardan oluşması ısıya maruz kaldığında oluşabilecek deformasyonların önüne geçebilir. Şık gövde ve ince kulp tasarımına sahip modelin temizliği ise oldukça kolaydır.

Avantajlı Korkmaz A199 Largo Çaydanlık Takımı Fiyatları

Avantajlı Korkmaz A199 Largo Çaydanlık Takımı Fiyatları

Korkmaz Largo çaydanlık takımı 3 parçadan oluşur. Çayı demlemek, suyu kaynatmak ve demlik bölümünü kapatmak için kullanabileceğiniz kapak beyaz renge sahiptir. Cam kapağı bulunan Korkmaz A199 modeli sayesinde çayın demlenme durumunu kapağı açmadan görme imkanı sunar. Dayanıklı çelikten üretilen, uzun yıllar kullanım imkanı bulabileceğiniz Korkmaz Largo çaydanlık takımı A199 fiyatları ise makul seviyelerde size sunulur. Böylece bütçenizi koruyabilir, sevdiklerinize hediye alternatifi olarak sunabilir veya çeyiz hazırlığında tercih edebilirsiniz. Sahip olduğunuz ürünlerin kalitesi, modelden alacağınız verimi etkileyebilir. Korkmaz markasının sunduğu modelin kaliteli ve güvenilir olması sayesinde, Largo modelini tercih edebilir böylece avantaj ve bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Ürün damlatma yapmayan ve ideal formda çaydanlık ağzına sahiptir. Uzun kullanımda bile dış yüzeyinin parlaklığını koruyan bu modeli uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Kullanışlı Korkmaz Largo Çaydanlık Takımı A199 Yorumları

Kullanışlı Korkmaz Largo Çaydanlık Takımı A199 Yorumları

Korkmaz Largo çaydanlık takımı A199 yorumları ürünlerle birlikte size sunulur. Modele önceden sahip olan müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilir, takımdan yüksek verim alabilirsiniz. Uzun süre kullanabileceğiniz ürünlerin yıpranmaması ve kararma yapmaması önemlidir. Bu niteliklerin sağlanması için de kaliteli markaları tercih etmeniz ve modelleri kapsamlı bir şekilde araştırmanız gerekebilir. Korkmaz Largo çaydanlık takımı A199 kullananlar deneyimlerini, memnuniyetlerini ve değerlendirmelerini paylaşır. Farklı açılardan değerlendirme imkanı bulabileceğiniz ve tercihlerinizi şekillendirebileceğiniz model hakkında bu yorumları okuyarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. 3 katlı kapsül tabandan oluşan Korkmaz markasının bünyesinde bulunan takımın taban yüzeyi 160 mm genişliğe sahiptir. Modelin geniş bir tabana sahip olması, ısıya iyi bir şekilde maruz kalmasına ve böylece suyun kısa sürede kaynamasına yardımcı olur. Üstün performansa sahip Korkmaz markasının Largo modelini Trendyol üzerinden hızlıca ve güvenle sipariş verebilirsiniz.