KORKMAZ Kahvekolik Twin Siyah/rosagold Otomatik Kahve Makinesi

6.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.240 TL

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Kahvekolik Twin Siyah/rosagold Otomatik Kahve Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAKKI AKYÜZ MUTFAK EŞYALARI 1948 Satıcı Ünvanı: HAKKI AKYÜZ MUTFAK EŞYALARI TEKSTİL ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455000623900015 Vergi Kimlik Numarası: 4550006239
    Bu ürün HAKKI AKYÜZ MUTFAK EŞYALARI 1948 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 800W Verimli enerji tüketimi Otomatik kahve yapma ve hazır olduğunda kapanma Susuz kaldığında otomatik koruma sistemi Sıcaklık algılayıcı ve taşma önleyici sensör 4+4 fincan kahve kapasitesi Paslanmaz çelik cezve Termo Balans Teknolojis sayesinde, ısı gücünü kontrol ederek çalışır ve kahve aromasını koruyarak köz tadına lezzetli kahveler yapar. Kahvekolik Termo Balans Teknoloji'siyle Köz Tadında Lezzetli Kahveler Yapar! "Lezzetli bir Türk kahvesinin en önemli sırrı kısık ateşte pişmesidir." Harlı ateşte hızlıca kaynayan kahve özünü almadan pişer, bu durumda Türk kahvesi çiğ kaldığı için barındırmış olduğu lezzetli aromasını kahveye katamaz. Termo Balans Teknolojisi ile tasarlanan Kahvekolik, daha düşük güçte çalışır ve kahve çekirdeğinin aromasını koruyarak köz tadında lezzetli kahveler yapar. Çelik Sağlıktır Kahvekolik'in bir diğer önemli özelliği ise çelik cezveli kahve makinesi olmasıdır. Mutfakta kullanılan en sağlıklı materyal olan çelik cezve ile pişen kahveye hiçbir şekilde plastik, alüminyum gibi materyaller temas etmez.

Ürün Özellikleri

  • Sesli İkaz Var
  • Taşma Emniyeti Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 4 Fincan
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Materyal Çelik
  • Otomatik Kapanma Var
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Renk Pembe
  • Özel Pişirme Modu Yok
  • Cezve Malzemesi Çelik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Korkmaz 9030401A861-02 Kahvekolik Twin Siyah/Rosagold Otomatik Kahve Makinesi

Türk kahvesi, geçmişten günümüze dek uzanan lezzetlerden biridir. Geçmişten gelirken binlerce yıllık yol kat eden türk kahvesi, seçkin lezzetinden ödün vermemeyi başarır. Türk kahvesi, önemli misafirlikler ve keyifli sohbetleri başarıyla taçlandırır. Kahvenin özel aromasını koruyabilmek için kısık ateşte sabırla pişirilmesi önemlidir. Ancak hızla geçen zaman içerisinde türk kahvesi taşıp dökülebilir. Bu gibi sorunları önlemek için geliştirilerek cezvelerin mucize pişirme yöntemlerini devralan başarılı teknoloji girişimlerinden biri de kahve makineleridir. Korkmaz Kahvekolik Twin kahve makinesi, çekirdeğin kendine has aromasını korumak için özel pişirme yöntemine sahiptir. Makine, kahveyi pişirirken kısık ateş özelliği sunmak adına düşük güçte çalışır. Böylece kahve çekirdeğinin efsanevi aromasını koruyarak köz tadında kahveler hazırlar.

  • Renk: Siyah / Rose Gold
  • Enerji: 800 W
  • Fincan Kapasitesi: 4+4

Korkmaz Kahvekolik Twin Kahve Makinesinin Özellikleri Nedir?

Korkmaz Kahvekolik Twin Kahve Makinesinin Özellikleri Nedir?

Korkmaz Kahvekolik Twin siyah/rosagold kahve makinesi seçkin lezzetler sunmak üzere özenle geliştirilmiştir. Termo balans teknolojisiyle tasarlanan Kahvekolik 800 W enerji gücüne sahiptir. Makine, kahve çekirdeğinin özel aromasını koruyabilmek için daha düşük güçte çalışır. Böylece köz tadında muhteşem kahveler pişirir. Bunun yanı sıra yenilikçi termo balans teknolojisiyle üretilen kahve makinesi ısı gücünü kontrol eder. Böylece kahvenin pişirme ısısını devamlı kontrol altında tutar. Korkmaz Kahvekolik Twin siyah/rosagold kahve makinesinin dikkat çeken özelliklerinden biri de özel tasarımıdır. Rose gold ve siyah renklerin ahenkli birleşimi makineye oldukça modern bir hava kazandırır. Makinenin ergonomik biçimde üretilen tutma bölümleri haznenin kısa sürede yerleştirilmesini sağlar. Kahve makinesinin tasarım detayları mutfaklarda ergonomi ve şıklık sunmak üzere özenle geliştirilmiştir. Böylece mutfaktaki işinizi kolayca halletmenize yardımcı olur.

Korkmaz Kahvekolik Twin Siyah/Rosagold’un Su Haznesi Var mı?

Korkmaz Kahvekolik Twin Siyah/Rosagold’un Su Haznesi Var mı?

Korkmaz Kahvekolik Twin siyah/rosagold kahve makinesi geniş bir su haznesine sahiptir. Makinenin 4+4 pişirme kapasitesi tek seferde 8 adet kahve hazırlamanızı mümkün kılar. Böylece uzun süren kahve hazırlama vakitlerini daha verimli kılabilirsiniz. Yenilikçi teknolojiyle üretilen Kahvekolik serisi lezzetli kahveler pişirirken ömrünü korumayı başarır. Makinenin sıcaklık algılayıcı ve taşma önleyici özel bir sensörü bulunur. Hassas sensörler kahvenin pişme süresini algılar ve taşma ihtimalini önler. Korkmaz Kahvekolik Twin siyah/rosagold kahve makinesi, suyun azaldığını algıladığında otomatik koruma sistemi devreye girer. Kahve pişirme vakitlerini kendiliğinden ayarlayan Kahvekolik, kullanıcıyı uzun vadede ekstra ürün maliyetinden korur. Kahve makinesinin özel tasarımı mutfak dekorlarına başarıyla uyum sağlar. Böylece ürün, adım attığı her mutfağı ergonomi ve şıklık detaylarıyla buluşturur.

Korkmaz Kahvekolik Twin Kahve Makinesi Kapasitesi Ne Kadardır?

Korkmaz Kahvekolik Twin Kahve Makinesi Kapasitesi Ne Kadardır?

Korkmaz Kahvekolik Twin siyah/rosagold kahve makinesi yorumlarında kullanıcılar tarafından kalitesi doğrulanmış bir ürün olduğu göze çarpar. Kahvekolik serisinin üretiminde sağlıklı çelik materyali kullanılmıştır. Bu sayede kahveye plastik ve alüminyum gibi zararlı maddeler temas etmez. Kaliteli materyallerden üretilen ürün, lezzetin yanı sıra kullanıcı sağlığını da düşünür. Korkmaz Kahvekolik Twin siyah/rosagold kahve makinesi tek seferde 8 adet kahve hazırlama kapasitesine sahiptir. Twin serisinin her bir aparatında 4 adet kahve başarıyla pişer. Makineye arzu ettiğiniz miktarda kahve ve su koymanız yeterlidir. Tatlı bir kahve deneyimi yaşamak isterseniz karışıma dilediğiniz miktarda şeker ilavesi yapabilirsiniz. Malzemeleri ekledikten sonra makineyi aparata yerleştirmeniz yeterlidir. Makine kendiliğinden çalışmaya başlar ve kahve hazır olduğunda otomatik olarak durur. Zamandan tasarruf sağlayan Kahvekolik serisi, keyifli anları lezzetli hâle getirir. Korkmaz garantisiyle üretilen Kahvekolik Twin kahve makinesi, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.