KORKMAZ Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım

459 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALELİ AVM Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KALELİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4910204401
    Bu ürün KALELİ AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler: Demlik Hacmi: 1.1 lt Alt Hacim: 1.9 lt 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik
  • Homojen ısı iletimi sağlayan süper kapsül taban
  • El yakmayan ergonomik bakalit kulplar
  • Özenle polisajlanmış uzun ömürlü hijyenik yüzeyler
  • Isıya dayanıklı cam kapak
  • Buhar kesme kapakçığı
  • tek kapaklı
  • İndüksiyon uyumlu
  • Susuz ve yağsız olarak içinde gıda maddesi olmadan ocak üzerinde uzun süre bırakmayınız.
  • Temizlik esnasında set metal fırçalar kullanmayınız.
  • Bulaşık makinasında temizlenebilir.
  • Hera çaydanlık takımı ergonomik, el yakmayan bakalit sapları ile kullanım kolaylığı sağlarken estetik demliği ile mutfağınızın şıklığını tamamlıyor. İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan SOLAR BASE sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım

Geleneksel Türk mutfağı ile özdeşleşen lezzetlerden biri de çaydır. Gün içerisinde sıklıkla tüketilen siyah çay, farklı demleme yöntemleri denenerek hazırlanabilir. Çaylarınızı pratik bir şekilde demlemeniz için özenle tasarlanan Korkmaz Hera Nora siyah çaydanlık takım, antibakteriyel kaplama yapısı sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Ergonomik ve şık tasarımıyla da ön plana çıkan bu kullanışlı mutfak eşyası, müşteri listelerinin üst sıralarında yer alır. Mutfak eşyası siyah çayın yanı sıra, çok çeşitli bitki çaylarının yapımında da kullanıma imkan tanır. Ürün, metalik gri ve siyah renkleriyle de klasik bir dış görünüme sahiptir. Korkmaz Hera Nora siyah çaydanlık takım kullananlar ürünün ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım imkanına sahiptir.

  • Dayanıklı ve kaliteli malzeme yapısı
  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı
  • Pratik kullanım olanağı

Şık Korkmaz Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım Özellikleri

Şık Korkmaz Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım Özellikleri

Pratik kullanım imkanı sunan Korkmaz Nora çaydanlık takımı, klasik bir mutfak eşyasıdır. Sade bir tasarıma sahip olan ürün, birer alt ve üst parçadan meydana gelir. Takımın üst demlik kısmı 1.1 litre, alt suluk kısmı ise 1.9 litre su haznesine sahiptir. Demlik ve suluk kısımları paslanmaz çelikten elde edilir. Dayanıklılık özellikleri ile ön plana çıkan paslanmaz çelik kaplama, ürünün korozyon direncini maksimum seviyede artırır. Bu sayede ürün, günlük dilde kireçlenme olarak da adlandırılan kireçlenme riskine sahip değildir. Alt suluğun taban kısmı ısı iletimini homojen bir şekilde sağlayan kapsül teknolojisine sahiptir. Bu sayede Korkmaz Hera Nora çaydanlık, hem elektrikli hem de gazlı ocaklarda kullanıma imkan tanır. Kapsül teknolojisi, suluk tabanının zaman içerisinde beyazlamasının da önüne geçer.

Korkmaz Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım Kullanım Avantajları

Korkmaz Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım Kullanım Avantajları

Korkmaz Nora çaydanlık, solar base olarak adlandırılan ısı iletim teknolojisine de sahiptir. Solar base, ocaktan alınan ısının dengeli bir şekilde kullanılmasını sağlayarak enerji ve zaman tasarrufu yaratır. Bununla birlikte solar base teknolojisi sayesinde bu kullanışlı ürün, indüksiyonlu ocaklarda dahi kullanıma imkan tanır. Mutfak eşyasının kulp kısımları bakalitten elde edilir. Bakalit, yüksek dereceli ısılardan etkilenmeyen dayanıklı bir yapı malzemesidir. Bu sayede kulpları, elinizi yakma riski olmadan rahatlıkla tutabilirsiniz. Bakalit yapı malzemesinin öne çıkan bir diğer önemli özelliği ise bileşenlerinde herhangi bir kanserojen madde içermemesidir. Çaydanlığın dış yüzeyinde monteli bir şekilde yer alan kulplar, konforlu kullanım olanağı sağlar. Hafif eğimli yapısıyla maksimum rahatlık sunar. Korkmaz Hera Nora siyah çaydanlık takım yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de ürünün teknik özellikleri hakkında geniş bilgilere ulaşabilirsiniz.

Korkmaz Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım Avantajlı Fiyatları

Korkmaz Hera Nora Siyah Çaydanlık Takım Avantajlı Fiyatları

Korkmaz Hera Nora siyah çaydanlık takım fiyatı ürünün antibakteriyel yapısı ve üstün dayanıklılık özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Herhangi bir kuruluma ya da montaj işlemine ihtiyaç duymayan ürünün her kullanımdan sonra detaylı bir şekilde temizlenmesi gerekir. Ürünün dış yüzeyi polisajlı olduğu için temizlik işlemleriniz sırasında sert yapılı temizlik malzemeleri kullanmamanız önemle tavsiye edilir. Aksi halde sert yapılı temizlik malzemeleri polisajlı yüzeyler üzerinde çizilmelere neden olabilir. Dilersiniz çaydanlık takımının parçalarını birbirinden ayırarak bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz. Yüksek oranda su emme mukavemetine sahip olan paslanmaz çelik kaplama, bulaşık makinesinin ısısından etkilenmez. Korkmaz Hera Nora siyah çaydanlık takım satın alarak siz de çaylarınızı sağlıklı bir şekilde demleyebilirsiniz. Şık tasarımlı bu mutfak eşyasına Trendyol’un avantajlı fiyat seçeneklerini inceleyerek kolaylıkla sahip olabilirsiniz.