KORKMAZ A157 Turbo 9 Lt Düdüklü Tencere

2.351 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.815 TL2.346 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.790 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.800 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.300 TL3.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A157 Turbo 9 Lt Düdüklü Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PashaHome Satıcı Ünvanı: FATİH ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4951612244800017 Vergi Kimlik Numarası: 7910448463
    Bu ürün PashaHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler 9 lt. 18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelik Özenle polisajlanmış hijyenik yüzeyler Homojen ısı sağlayan süper kapsül taban Solar Base sistemi sayesinde max. enerji ve zaman tasarrufu sağlar. El yaklamayan bakalit kulplar Türkiye"de üretilmiştir. Bulaşık makinasında yıkanabilir

Ürün Özellikleri

  • Hacim 2,5 L
  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gri
  • Boyut/Ebat 10 x 18
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ Turbo Düdüklü Tencere 9.0 lt

Beslenme en önemli yaşam ihtiyaçlarının başında gelir. Sağlıklı ve lezzetli yemekler yemek, gününüzü güzel geçirmeye katkıda bulunur. Bu sebeple zamanın belirli bir kısmı mutfakta yemek yapmakla geçer. Aynı zamanda yemek yaparken kullanılan birçok mutfak eşyası vardır. Bu eşyalardan kimisi işleri daha pratik hale getirip zamandan tasarruf etmeyi sağlarken kimisi de yemeklere lezzet katar. KORKMAZ Turbo düdüklü tencere 9 lt A157 bu özellikleri size bir arada sunar. Kolay kullanımı sayesinde karmaşık işlemler yapmadan yemeklerinizi kolayca pişirebilir ve ortaya çok lezzetli yemekler çıkarabilirsiniz. KORKMAZ Turbo 9.0 lt düdüklü tencere aynı zamanda yüksek pişirme kapasitesine sahiptir. Kalabalık misafirlerinize lezzetli yemekler sunmak için çok kullanışlı bir mutfak eşyasıdır.

  • Yüksek pişirme kapasitesi
  • Kolay kullanım imkanı
  • Dayanıklı yapı

Pratik Kullanımıyla KORKMAZ Düdüklü Tencere 9.0 lt A157

Pratik Kullanımıyla KORKMAZ Düdüklü Tencere 9.0 lt A157

Yemek pişirmek kolay bir iş olmamakla birlikte, bazı püf noktaları vardır. Bu püf noktalar yemeğin lezzetli olması için önem taşır. Kimi zaman bu püf noktalara dikkat etmek fazlaca vakit alabilir. Yemekleri zamanında yetiştirmeye çalışmak sizi strese sokabilir. Kalabalık misafirlerinize sunacağınız yemekler ise işinizi daha da zor bir duruma getirebilir. KORKMAZ Turbo düdüklü tencere 9.0 lt A157, bu zor zamanlar için imdadınıza yetişen bir yardımcıdır. Kullanımı oldukça pratiktir, bu sayede yemeklerinizi kolayca pişirebilmenize olanak tanır. KORKMAZ Turbo düdüklü tencere 9 lt A157 aynı zamanda çok yüksek pişirme kapasitesine sahip olması sebebiyle kalabalık misafirlerinize sunacağınız yemekleri rahatça pişirebilmenizi ve sevdiklerinizle keyifli anlar geçirebilmenizi sağlar. Bu ürün sayesinde yemek pişirmek sizin için çok daha kolay bir iş haline gelir.

Dayanıklı Turbo Düdüklü Tencere 9.0 lt A157 Özellikleri

Dayanıklı Turbo Düdüklü Tencere 9.0 lt A157 Özellikleri

Üstün kalite ve dayanıklılık, bir ürünü uzun süre boyunca kullanmanın önemli bir noktasıdır. KORKMAZ markası bünyesinde yer alan Turbo düdüklü tencere 9.0 lt A157, üstün kalitesi ve dayanıklı yapısı ile öne çıkan bir üründür. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde darbe alsa dahi zarar görmez ve uzun yıllar dayanıklılığını muhafaza eder. Titizlikle polisajlanmış iç ve dış yüzeyi çizilmelere karşı direnç gösterir. Bu sayede uzun süreli kullanımına rağmen parlak ve hijyenik görüntüsü gözünüze hitap etmeye devam eder. KORKMAZ Turbo düdüklü tencere A157 sahip olduğu bu dayanıklılık sebebiyle bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanabilir. Son teknolojiyle geliştirilen bu benzersiz ürün, olası tüm mutfak kazalarının önüne geçmeyi başarır. Bu modern tencere, yemek pişirdikten sonra da size vakit kazandırır ve işlerinizi pratik şekilde yapabilmenize yardımcı olur.

Korkmaz Turbo Düdüklü Tencere 9.0 lt Fiyatları

Korkmaz Turbo Düdüklü Tencere 9.0 lt Fiyatları

Müşteriler için üstün kaliteye uygun fiyatla sahip olabilmek önemli bir avantajdır. Bir üründen alınan verimin yanı sıra, fiyatının da uygun olması gerekir. KORKMAZ Turbo düdüklü tencere 9.0 lt hem sunduğu verimlilikle hem de uygun fiyatıyla göz doldurur. KORKMAZ A157 Turbo düdüklü tencere 9 lt kullanımı çok pratiktir. Fonksiyonları kolay bir şekilde kullanılabilir yapıdadır. Üretiminde kullanılan paslanmaz çelik ve titiz işçilikle yapılan polisaj işlemi, ürün kalitesini üst seviyeye taşır. Ürünün fiyatı değerlendirilirken bu özellikler göz önünde tutulmalıdır. Model hakkında daha fazla bilgi edinmek için KORKMAZ Turbo düdüklü tencere 9 lt A157 yorum kısmını okuyabilir, diğer müşterilerin ürün hakkındaki düşüncelerine erişebilirsiniz. Siz de mutfakta yardımcınız olacak KORKMAZ A157 Turbo düdüklü tencere 9 lt modelini satın almak için tüm detayları Trendyol’da bulabilirsiniz.