KORKMAZ Tessa 10 Litre Siyah Düdüklü Tencere A153-07

4.299 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.458,02 TL
1 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL
13 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.599 TL
13 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3.000 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.690 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Tessa 10 Litre Siyah Düdüklü Tencere A153-07

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: chefreyon Satıcı Ünvanı: HA YALÇINOĞLU E-TİCARET ZÜCCACİYE VE PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454172719200001 Vergi Kimlik Numarası: 4541727192
    Bu ürün chefreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü: 10 Litre Renk: Siyah 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelikten mamuldür. Homojen ısı iletimi sağlayan alüminyum kapsül taban. 2 kademeli pişirme basıncı fonksiyonu El yakmayan ergonomik silikon kulplar. İndüksiyon ocağı dahil tüm ocak tiplerinde kullanılabilen gövde İlk kullanımdan önce sıcak su ve bulaşık deterjanı ile temizleyiniz. Temizlik esnasında sert metal fırçalar kullanmayınız. Bulaşık makinesinde temizlenebilir 09:00-18:00 mesai saatlerimiz içerisinde soru cevap kısmından iletmiş olduğunuz her soruya 5-10dk içerisinde cevap verilmektedir. Pazar günü iletilen sorular pazartesi günü cevaplanmaktadır. LÜTFEN DİKKAT satın almadan önce, almak istediğiniz ürünün açıklamalarını lütfen okuyunuz. Ürün görsellerini kontrol ediniz. İlgili ürünler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve görsel talebinde bulunmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Firmamızdan kaynaklanmayan ürün hatalarında, iade ve değişim kargo ücreti alıcı tarafından ödenecektir.
  • İade edilmek istenen siparişler sadece İlgili kargo firması Müşteri Numarası kullanılarak gönderilmelidir. Müşteri numarasını öğrenmek için soru cevap kısmından ya da bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Karşı ödemeli farklı bir kargo firması ile gönderilen iadeler kesinlikle kabul edilmez. Ürün kargodan teslim alınırken paketler mutlaka kontrol edilmeli, hasarlı paket veya ürünler teslim alınmamalı ve kargo yetkilisine hasar tespit tutanağı hazırlanması doğrultusunda yardım talep etmeniz gerekmektedir. Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın. Ürünün kutusunun (ambalajının) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır
  • aksi taktirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır. Firmamızdan kaynaklanmayan ürün hatalarında, iade ve değişim kargo ücreti alıcı tarafından ödenir. Ürünü satın almadan önce açıklamalar kısmını lütfen okuyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver