KORKMAZ Perla Spagetti Tencere Seti A1523

2.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Perla Spagetti Tencere Seti A1523

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev Hanem Satıcı Ünvanı: LÜKSEV ÇEYİZ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609055745400016 Vergi Kimlik Numarası: 6090557454
    Bu ürün Ev Hanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü: Tencere 20x18 cm / 5.6 lt Makarna Tencere 20x17.5 cm / 5.1 lt 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan Solar Base taban sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Homojen ısı iletimi sağlayan süper kapsül taban Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler Özel temperlenmiş cam kapak Ergonomik, el yakmayan, özel güvenli paslanmaz çelik kulp ve tepeler İlk kullanımdan önce sıcak su ve bulaşık deterjan ile temizleyiniz. Sıcak ve yağsız olarak içinde gıda maddesi olmadan ocak üzerinde uzun süre bırakmayınız. Uzun gövdesi ve kendine ait süzgeci ile hem spagettilerin kırılmasını engeller hem de kullanım kolaylığı sağlar. Bulaşık makinesinde temizlenebilir. Perla tencere serisi düz kapakları sayesinde bulaşık makinasında fazla yer kaplamaz ayrıca kolay dizilim için idealdir. İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan Solar Base taban sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A1523 Perla Spagetti Tencere Seti

Mutfakta yapılan yemekleri lezzeti pişirmek için kullanılan gereçlerin iyi olmasına bağlıdır. Özellikle mutfakta sık kullanılan gereçler arasında yer alan tencere setinin kaliteli olması beklenir. Korkmaz A1523 Perla spagetti tencere seti, oldukça dayanıklı tasarımıyla müşterilere kaliteli bir hizmet sunar. Ürün, paslanmaz çelik tasarımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplar. Sağlam yapısı sayesinde müşterilere uzun bir kullanım imkanı verir. Ürün, yüksek sıcaklık derecelerinde rahatlıkla kullanılabilir. Çizilmez çelik tasarımı ile yemeklere ayrı bir lezzet katar. Yapımındaki malzemelerin tamamında sağlığa zararlı herhangi bir madde bulunmaz. Yapışmaz tasarımı sayesinde kolaylıkla temizlenebilir bir yüzeye sahiptir. İşlevsel tasarımı ile müşterilere oldukça kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Korkmaz markalı bu set ile mutfakta kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Kolay temizlenme
  • Pratik kullanım

Korkmaz A1523 Perla Spagetti Tencere Seti Özellikleri

Korkmaz A1523 Perla Spagetti Tencere Seti Özellikleri

Yemek yapımında kullanılan tencerelerin özellikleri son derece önemlidir. Kaliteli özelliklere sahip bir tencere ile lezzetli yemekler pişirmek mümkündür. Korkmaz markalı Perla tencere seti eşsiz özelliklere sahip tasarımı ile müşterilere özel bir deneyim yaşatır. Ürün, paslanmaz çelik malzeme kullanılarak imal edilen tasarımı ile göz doldurur. Dayanıklı yapısı ile yüksek sıcaklık derecelerinde yemek pişirmeyi mümkün kılar. Çizilmez tasarımı sayesinde istenmeyen sağlığa zararlı maddelerin ortaya çıkmasını engeller. Ürün, müşterilerin sağlıklı ve lezzetli yemek pişirmesini sağlayacak şekilde usta bir işçilikle üretilir. Özel dizayn edilmiş yüzeyi sayesinde yapışma gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Rahat tutulabilir aparatları sayesinde mutfaklarda kolaylıkla taşınabilen bir yapıya sahiptir. Böylelikle pratik bir kullanım rahatlığını da beraberinde getirir. Korkmaz A1523 ile tüm yemeklerinizi kusursuz bir şekilde pişirme imkanı elde edebilirsiniz.

Korkmaz A1523 Perla Spagetti Tencere Seti Avantajları

Korkmaz A1523 Perla Spagetti Tencere Seti Avantajları

Mutfakta yemeklerin pişirilmesinde kaliteli bir tencere kullanımı, pek çok avantajı beraberinde getirir. Müşteri sağlığı gözetilerek imal edilen tencereler, mükemmel bir hizmet sunar. Korkmaz tencere seti çelik tasarımıyla müşterilere birbirinden farklı pek çok önemli avantaj sağlar. Ürün, paslanmaz yapısı ile mutfaklarda sağlıklı ve uzun ömürlü bir yemek hizmeti sunar. Çelik tasarımı sayesinde yüksek sıcaklık ayarlarında yemek pişirmeyi mümkün hale getirir. Böylelikle isteğe bağlı olarak yemekleri hızlı pişirme imkanı tanır. Aynı zamanda zamandan da önemli oranda tasarruf edilmesini sağlar. Ürün, yapışmayan tasarımı ile yemeklerin rahat bir biçimde sağlıklı olarak pişirilmesine yardımcı olur. Fonksiyonel tutma aparatları sayesinde kolay ve pratik bir kullanım sunar. Aynı zamanda elinizin yanmasını önler. Ergonomik yapısı sayesinde mutfakta fazla yer kaplamaz. Korkmaz tencere seti ile benzersiz avantajlara sahip olabilirsiniz.

Cazip Korkmaz A1523 Perla Spagetti Tencere Seti Fiyatları

Cazip Korkmaz A1523 Perla Spagetti Tencere Seti Fiyatları

Korkmaz A1523 Perla spagetti tencere seti fiyatı, ürünün tüm özellik ve avantajları dikkate alınarak belirlenir. Ürün, dayanıklı yapısı ve işlevsel kullanımı ile mükemmel bir deneyim sunar. Yapışmayan yüzey tasarımı ile enfes yemeklerin hazırlanmasına katkı sağlar. Rahat kavranabilen tutma aparatları ile kolayca kaldırılıp taşınabilir. Yüksek ısı derecelerinde herhangi bir zarar görmez. Bu sayede yemeklerin hızlı bir biçimde pişirilmesini sağlayarak zamandan tasarruf sağlar. Korkmaz markalı Perla spagetti tencere seti kullananlar yemek pişirirken pek çok önemli avantaja sahip olur. Korkmaz markası ile siz de bu avantajlara kavuşabilirsiniz. Korkmaz A1523 Perla spagetti tencere seti yorumlarına göz gezdirildiğinde ürünün müşteriler tarafından oldukça beğeni topladığı rahatlıkla görülebilir. Bu ürüne Trendyol aracılığıyla avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Mutfakta yemeklerinizi hızlı ve kolay bir şekilde pişirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.