KORKMAZ A1272 Granita 7 Parça Tencere Seti

3.707 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.840 TL
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.289 TL
4 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A1272 Granita 7 Parça Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: neararsam Satıcı Ünvanı: ÇEYİZ EV ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249040273400016 Vergi Kimlik Numarası: 2490402734
    Bu ürün neararsam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7 parça tencere 20x10,5 cm / 3.0 lt. Tencere 24x12,5 cm / 5.0 lt. Kısa tencere 26x7 cm / 3.5 lt. Tava 26x5 cm / 2.5 lt.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Bej
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ A1272 Granita 7 Parça Tencere Seti

Korkmaz Granita A1272 bej granit tencere seti takımı, her ev için en gerekli ve en kullanışlı mutfak gereçleri arasındadır. Yılların tecrübeli markası Korkmaz’ın tüm ürünlerinde olduğu gibi Granita tencere setinde de işlevsellik ve şıklık, kaliteli bir tasarım ile bir arada sunulur. Püskürtme yöntemi ile elde edilen granit taş efektli yüzeyi ve bej rengi ile mutfaklara farklı bir estetik görünüm kazandırır. Bu takım, tüm özellikleri ile kullanıcılarından çok olumlu geri dönüşler almaktadır. Tüm öğünlerde ailenizin ve misafirlerinizin beğenisini kazanacak harika yemekler hazırlamak için Korkmaz Granita tencere seti tek başına yeterlidir. Ürün, çevre dostu bir üretim teknolojisi ile geri dönüşümlü materyaller kullanılarak üretilir.

  • Üstün direnç sağlayan çizilmez ve yapışmaz kaplama
  • İndüksiyon ve diğer ocaklar ile uyumlu
  • Zehirli gaz çıkarmadan sağlıklı pişirme

KORKMAZ Granita Bej Granit Tencere Seti Özellikleri Neler?

KORKMAZ Granita Bej Granit Tencere Seti Özellikleri Neler?

Korkmaz Granita A1272 bej granit tencere seti takımı, yedi parça olarak tüketicilerin beğenisine sunulur. Mutfağınızın vazgeçilmez ürünlerinden olacak bu tencere setiyle çeşit çeşit yemekleri en lezzetli şekilde pişirmeniz mümkündür. Korkmaz Granita tencere seti iç yüzeyinde tamamen yapışmazlık özelliğine sahip volkanit görünümlü PTFE kaplamaya sahiptir. Takımda bulunan tüm pişirme gereçleri çizilmeye karşı ekstra dirençlidir. Bu set PFOA, kadyum ve kurşun içermeyen özel yapısıyla zehirli gaz çıkışı olmadan sağlıklı bir pişirme deneyimi sunar. Korkmaz Granita, geri dönüşüm ile kazanılabilen materyallerden üretilmiştir. Tencere takımı içerisinde 3 lt hacimli tencere, 3,5 lt hacimli kısa tencere, 5 lt hacimli tencere ve 26 cm çapında tava bulunur. Korkmaz Granita bej granit tencere seti, şıklığı ve kalitesiyle evlenme hazırlığı yapan gençlerin favori ürünleri arasındadır.

KORKMAZ Granita Bej Granit Tencere Seti Kullanışlı mı?

KORKMAZ Granita Bej Granit Tencere Seti Kullanışlı mı?

Korkmaz Granita A1272 bej granit tencere seti takımı pek çok özelliği ile mutfakta yemek pişirme işlerinizi hızlandırır ve kolaylaştırır. Yanmaz, yapışmaz ve çizilmez oluşları sayesinde setteki parçalar, karıştırma kaşıkları gibi mutfak gereçleri ile gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Korkmaz Granita, çorbalardan sulu yemeklere ve pilavlara kadar Türk damak tadına uyan tüm lezzetlerin hazırlık ve pişirme işlemleri için ideal bir takımdır. Granita bej granit tencere takımının tüm parçaları hem elde hem de bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Korkmaz granit tencere, indüksiyon da dâhil olmak üzere her türlü ocak üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Ürünlerin Solar Base taban teknolojisi sayesinde mutfaklarda maksimum zaman ve emek tasarrufu sağlanır. Aynı set içerisinde bulunan çeşitli boyutlardaki tencereler arasından yemek pişirirken ihtiyacınıza en uygun tencere seçimini yapmanız mümkün olur.

KORKMAZ A1272 Granita Bej Granit Tencere Seti Kaliteli mi?

KORKMAZ A1272 Granita Bej Granit Tencere Seti Kaliteli mi?

Granita bej granit tencere seti Türkiye’nin profesyonel mutfak ürünleri markası Korkmaz güvencesi ile üretilen son derece dayanıklı ve kaliteli bir üründür. Bu takım, yıllardır sofralara nitelikli ürünler ile birlikte şıklığı da getiren uzman ellerin granit malzemeyi özenle işlemesi ile üretilir. Korkmaz Granita A1272 bej granit tencere seti takımının volkanit kaplamasının ham maddesi, Alman teknolojisi ile Almanya’nın Weilburger şehrinde üretilir. Yeni nesil volkanit görünümlü PTFE kaplama yüzeyi, diğer pek çok materyale göre çizilmez, yapışmaz ve dayanıklı bir pişirme deneyimi sunar. Granita tencere seti kolay temizlenmesinin yanı sıra 70.000 yıkamaya kadar dayanıklılığını muhafaza eder. Ürünün yüksek ısı iletimi sağlayan Solar Base teknolojisi, kısık ateşte bile yüksek pişirme performansı sunar. Böylece Korkmaz Granita tencere ve tavalarda pişen yemekleriniz daha lezzetli hâle gelir. Korkmaz Granita tencere seti yorumlarına Trendyol’da ürün değerlendirmeleri bölümünden erişmeniz mümkündür.