KORKMAZ A1209 Orbit Cezve Takımı

918,75 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.029 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.097 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.176 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A1209 Orbit Cezve Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Korkmaz Satıcı Ünvanı: KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0579020934500015 Vergi Kimlik Numarası: 5790209345
    Bu ürün Korkmaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Korkmaz A1209 Orbit Cezve Takımı Kapasite: 2 - 3 - 4 Fincan18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik.Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler.Ergonomik, el yakmayan siyah renkli sap.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A1209 Orbit Cezve Takımı

Türk kahvesi yapmak ve süt pişirmek için sıklıkla tercih edilen cezve takımları önemli mutfak eşyalarındandır. Korkmaz markası tarafından satışa sunulan Orbit cezve takımı geniş fincanlara yapılan kahveler için oldukça idealdir. Kaliteli materyalleri sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte 18/10 paslanmaz çelikten üretilir ve uzun süre parlaklığını korur. 3 adet şeklinde satışa sunulan set müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Büyük boyu tek kullanımda 4 fincan kadar kapasiteye sahip olarak misafirlerinize yapacağınız kahve servislerinin hızlanmasını sağlar. Yüksek ısıya dayanıklı olan yapısı sayesinde ocak sıcaklığınızı istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Bu sayede kahve ve sütlerinizi hızlıca pişirerek pratik bir şekilde servis edebilirsiniz. Siz de konforlu kullanım elde edebilmek için Korkmaz A1209 Orbit cezve takımı modelini satın alabilirsiniz.

  • Konforlu kullanım
  • Dayanıklı malzeme
  • Kullanışlı yapı

Konforlu Kullanım Sunan Korkmaz Orbit Cezve Takımı

Konforlu Kullanım Sunan Korkmaz Orbit Cezve Takımı

Cezve takımlarının konforlu bir yapıya sahip olması kullanım kolaylığı açısından oldukça önemlidir. Korkmaz markası tarafından satışa sunulan A1209 Orbit cezve takımı içerisinde 3 adet cezve barındırır. Bununla birlikte hızlı ve pratik bir servis imkanı sağlar. Ergonomik yapıya sahip olan sap kısımları yanmaya ve kırılmaya dayanıklı malzemelerden üretilir. Bununla birlikte ısıya dayanıklı olduğundan elinizin yanmasını önler. Bu sayede siz de yapacağınız ikramlar sırasında kolay bir şekilde kulpundan tutabilirsiniz. Korkmaz Orbit cezve takımının toz ve kir tutmayan özelliğe sahip yüzeyi ile hijyenik bir kullanım elde edebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz elinizde dilerseniz de bulaşık makinesinde yıkayarak süt ve kahve kalıntılarından arındırabilirsiniz. Üretiminde insan sağlığına zarar veren kimyasallar içermediğinden sağlıklı ve konforlu kullanım sağlayabilirsiniz. Uzun süre parlaklığını koruyan dış yüzeyi ile dekoratif görünüme sahip olabilirsiniz.

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen Korkmaz Orbit Cezve

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen Korkmaz Orbit Cezve

Dayanıklı malzeme kalitesine sahip olan cezveler uzun süre kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte ideal boyuttaki tasarımları sayesinde mutfak dolaplarında kolay bir şekilde muhafaza edilebilir. Korkmaz Orbit cezve takım halinde satışa sunulur. Paket içerisindeki 3 adet birbirinden kullanışlı cezve modeli sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Dayanıklı paslanmaz çelik yüzeyi ile birlikte uzun süre sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Kalabalık misafirlerinize aynı anda 4 fincanlık kahve hazırlayarak hızlı bir sunum yapabilirsiniz. Korkmaz A1209 Orbit cezve takımı kullananlar dayanıklı malzeme kalitesinden oldukça memnundur. Ayrıca konforlu yapısı ile birlikte pratik bir servis imkanı elde ederler. Siz de dayanıklı malzemelerden üretilen bir cezve takımı satın almak istiyorsanız Korkmaz tarafından satışa sunulan bu seti tercih edebilirsiniz. Bu sayede kahve ve sütlerinizi hızlı bir şekilde pişirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Korkmaz Orbit Cezve Takımı

Uygun Fiyatlı Korkmaz Orbit Cezve Takımı

Kullanışlı yapıya sahip olan cezve takımları müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Korkmaz tarafından satışa sunulan Orbit cezve seti sağlıklı ve konforlu bir kullanım olanağı tanır. Şık tasarımları ile birlikte dekoratif bir görünüm sağlar. Polisajlanmış dış yüzeye sahip olarak parlaklığını uzun süre korur. Bu sayede ışıltılı görünümünü kaybetmez. Uygun fiyat ile satışa sunulduğundan bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabilirsiniz. Korkmaz A1209 Orbit cezve takımı fiyatlarını Trendyol’dan inceleyerek ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ürünle ilgili yazılan yorumları okuyarak detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Korkmaz A1209 Orbit cezve takımı yorumları sayesinde daha önce satın alma işlemini tamamlayan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar ile cevap bulabilirsiniz. Bu sayede hem ekonomik hem de güvenli bir alışveriş süreci yaşayabilirsiniz.