KORKMAZ Flora Siyah Maxi Çaydanlık Takımı A119

2.537,89 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.549 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.595 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.649 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.661,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Flora Siyah Maxi Çaydanlık Takımı A119

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜLEÇLER Satıcı Ünvanı: KEMAL GÜLEÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1211901209600013 Vergi Kimlik Numarası: 4160106717
    Bu ürün GÜLEÇLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler: Demlik Hacmi: 1.1 lt Alt Hacim: 2 lt 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik Üç kat kapsül taban 140 mm geniş taban yüzeyi Estetik özel küre form Isıya dayanıklı cam kapakx Çift kapak İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan Solar Base taban sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Flora çaydanlık takımının özel formu ile estetiği, silikon kuplarında rahatlığı ve ısıya dayanıklı cam kapakları ile pişirme konforunu hissedin. İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan SOLAR BASE sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A119 Flora Siyah Maxi Çaydanlık Takımı

Çaydanlık takımı modelleri her evin olmazsa olmaz ihtiyaçları arasında yer alır. Su kaynatmanıza ya da çay demleyebilmenize yardımcı olan bu modeller kolay ve konforlu bir kullanım sağlar. Korkmaz markası tarafından satışa sunulan A119 Korkmaz Flora siyah maxi çaydanlık takımı paslanmaz çelik malzemelerden üretilir. Bu sayede uzun süre parlaklığını ve formunu korur. Bununla birlikte ekstra bir takıma ihtiyaç duymadan sağlıklı kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Günlük kullanıma ve özel davetlere uyum sağlayan Korkmaz Flora çaydanlık takımı ile sofralarınıza şıklık katabilirsiniz. Yüksek ısıya dayanıklı formu sayesinde de ocağınızı istediğiniz sıcaklığa getirebilirsiniz. Bu özelliği ile birlikte suyun kaynama hızını artırabilirsiniz. Siz de Korkmaz Flora siyah maxi çaydanlık takımı A119 ürününe ulaşarak satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

  • 18/10 paslanmaz çelik
  • Yüksek ısıya dayanıklı
  • Sağlıklı kullanım

Paslanmaz Çelik Korkmaz Flora Siyah Maxi Çaydanlık Takımı

Paslanmaz Çelik Korkmaz Flora Siyah Maxi Çaydanlık Takımı

Korkmaz Flora siyah maxi çaydanlık takımı 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelikten üretildiği için kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte parlaklığını koruyan ve uzun süre formunu yitirmeyen bir özelliğe sahiptir. Özel polisajlama yöntemi ile üretilen Flora, uzun kullanımlardan sonra bile değişmez. Ayrıca çizilmeye dayanıklı bir yüzeyi bulunur. Bu sayede mutfaklarınızda dekoratif bir görünüm elde edebilmenize yardımcı olur. Korkmaz tarafından satışa sunulan A119 Flora siyah maxi çaydanlık toz ve kir tutmayan yapısı ile birlikte antibakteriyel bir kullanım imkanı sağlar. Bulaşık makinesinde ve elde yıkama işlemlerine uygundur. Bu sayede çay kalıntılarından kolay bir şekilde kurtulabilir, hijyenik bir yapıya sahip olabilirsiniz. Siz de paslanmaz çelikten üretilen bir model arıyorsanız Korkmaz A119 Flora siyah maxi çaydanlık takımını satın alarak sağlıklı ve konforlu kullanım elde edebilirsiniz.

Sağlıklı Kullanım İmkanı Sunan Korkmaz Flora Maxi Çaydanlık

Sağlıklı Kullanım İmkanı Sunan Korkmaz Flora Maxi Çaydanlık

Sağlıklı kullanım imkanı sunan çaydanlık takımları uzun süre dayanıklılığını ve formunu korur. Korkmaz A119 Flora maxi çaydanlık takımı yüksek ısıya karşı üretilen özel yapısı ile birlikte pratik bir kullanım elde edebilmenize yardımcı olur. Bu sayede ocağınızı istediğiniz sıcaklığa getirebilirsiniz. 140 mm taban genişliğine sahip olan bu ürün hızlı kaynama özelliği göstererek ihtiyacınıza uygun bir kullanım sağlar. Bu sayede ailenize ya da kalabalık misafirlerinize yapacağınız çay sunumlarını hızlı ve kaliteli bir hale getirebilirsiniz. Korkmaz Flora çaydanlık maxi, özel siyah tasarımlı kulplara sahiptir. Kaynama sırasında bu kulplar yüksek sıcaklıktan etkilenmez ve aynı formda kalır. Bu sayede elinizin ısıdan yanmasını önleyebilir ve sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de Korkmaz Flora maxi çaydanlık takımı modelini satın alabilir, ergonomik bir tasarıma sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Korkmaz Flora Siyah Maxi Çaydanlık Takımı

Uygun Fiyatıyla Korkmaz Flora Siyah Maxi Çaydanlık Takımı

Korkmaz A119 Flora çaydanlık takımı dekoratif bir kullanım imkanı sağlayarak mutfaklarınızın havasını değiştirir. Bununla birlikte parlak bir yüzeye ve canlı bir görünüme sahiptir. Bu sayede özel davetlerinizde kullanabilir, çeyiz takımlarınızda tercih edebilirsiniz. Avantajlı fiyatla müşterilerin beğenisine sunulan Korkmaz Flora çaydanlık her bütçeye uyum sağlayarak sofranıza şıklığı getirir. Uygun fiyatından faydalanarak ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Korkmaz A119 Flora siyah maxi çaydanlık takımı fiyatlarını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için Korkmaz A119 Flora siyah maxi çaydanlık takımı kullananların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan sorulara da kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Korkmaz A119 Flora siyah maxi çaydanlık takımı yorumları sayesinde daha önce ürünü satın alan müşterilerin görüşlerini öğrenebilir ve güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.