KORKMAZ Flora 17 Parça Pembe Çelik Çeyiz Seti

15.680 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Flora 17 Parça Pembe Çelik Çeyiz Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PashaHome Satıcı Ünvanı: FATİH ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4951612244800017 Vergi Kimlik Numarası: 7910448463
    Bu ürün PashaHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flora 17 Parça Pembe Çelik Çeyiz Seti Set İçeriği: 17 Parça Hiper Set 8 Parça Flora Tencere Seti 3 Parça Flora Cezve Takımı 4 Parça Flora Çaydanlık Takımı 2 Parça Flora Düdüklü Tencere 6.0lt

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 12+
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ Flora 17 Parça Pembe Çelik Çeyiz Seti

Evlilik telaşındaki kişiler, ürünleri tek tek bulmak yerine set hâlinde satın alarak zamandan ve maliyetten tasarruf etmek ister. Korkmaz Flora pembe tencere seti, kalitesi ve şıklığı ile göz dolduran ürünler arasındadır. Zengin içeriği, mutfağa dair pek çok ihtiyacı karşılamayı amaçlar. En lezzetli yemekleri Korkmaz Flora pembe tencere seti ile hazırlayabilir, içerisinde yer alan her ürünü uzun bir süre kullanabilirsiniz.

  • Korkmaz Flora pembe tencere seti 17 parçadan oluşur.
  • Korkmaz Flora çeyiz setinin her ürünü 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelikten üretilir.
  • El yakmayan özel silikon kulpları sayesinde rahat kullanım imkânı sunar.

Korkmaz Flora 17 Parça Çelik Çeyiz Setini Özellikleri Neler?

Korkmaz Flora 17 Parça Çelik Çeyiz Setini Özellikleri Neler?

Korkmaz Flora pembe tencere seti 17 parçadan oluşur. Her bir ürün, rahat ve pratik kullanımı ile mutfakta fark yaratır. Paket içerisinde bulunan tencereler küçük, orta ve büyük olmak üzere 3 farklı boyuta sahiptir. Böylece yapmak istediğiniz yemeğin miktarına göre seçim yapabilir, tencerelerden en yüksek verimi alabilirsiniz. Korkmaz Flora tencere seti 6 parçadan oluşur. En küçük tencerenin ölçüleri 16 x 10 cm'dir. Aynı zamanda 2 litre iç hacme sahiptir. Orta boy tencerenin ölçüleri ise 20 x 11 cm'dir. Bu tencerenin iç hacmi 3.5 litredir. Büyük boy tencere, 24 x 14 cm boyutu ile kalabalık sofraların vazgeçilmezidir. 6.3 litre iç hacmi ile çok malzemeli yemeklerin kolayca pişirilmesini sağlar.

Korkmaz Flora 17 Parça Pembe Çelik Çeyiz Seti Kullanışlı mı?

Korkmaz Flora 17 Parça Pembe Çelik Çeyiz Seti Kullanışlı mı?

Korkmaz Flora pembe tencere seti en kullanışlı mutfak aletleri arasında yer alır. 6 parçadan oluşan tencere setinin yanı sıra pilavlık ve düdüklü tencereye de sahiptir. 24 x 8 cm boyutlara ve 3.8 litre iç hacme sahip olan tencere, en lezzetli pilavların yapılmasına olanak sağlar. Geniş tabanı sayesinde her bir pirinci eşit şekilde pişirir. Düdüklü tencere, yemeklerin buhar ısısı ile sağlıklı ve hızlı bir şekilde pişmesini sağlar. Korkmaz düdüklü tencere, 6 litre geniş iç hacmi ile bir üründen beklediğiniz performansın fazlasını karşılar. Akıllı kilit sistemi bulunan ürün, yalnızca buhar basıncı azaldığında kapaklarını açar. Paket içerisinde 3 adet cezve ve 4 parçadan oluşan çaydanlık takımı da mevcuttur. Çaydanlığın üst kısmı 1.1 litre hacme sahiptir. Alt kısmının hacmi ise 2 litredir.

Korkmaz Flora 17 Parça Pembe Çelik Çeyiz Seti Kaliteli mi?

Korkmaz Flora 17 Parça Pembe Çelik Çeyiz Seti Kaliteli mi?

Korkmaz Flora pembe tencere seti yüksek teknolojili tesislerde üretilmiş olup son derece kalitelidir. 18/10 Cr-Ni (krom-nikel karışımı) paslanmaz çelik, ürünlerin uzun yıllar boyunca kullanılmasını destekler. Aynı zamanda kullanıcıların vücut sağlığını korur. Süper kapsülden oluşan taban, ısıyı tüm tencereye eşit şekilde dağıtır. Solar Base adı verilen taban sistemi, indüksiyon dâhil olmak üzere her ocak tipinde yüksek ısı transferi sağlar. Böylece zamandan ve enerjiden tasarruf ederek bütçenize destek olur. Ürünlerin polisajlanmış dış yüzeyleri, uzun süreli kullanımlarda bile parlak ve canlı kalır. Pembe silikon kulpları sayesinde göze hitap ederken aynı zamanda konforlu kullanım imkânı sunar. Özel olarak temperlenmiş cam kapaklar, yüksek ısılara karşı direnç gösterir. Camların temperli yapısı, riskli durumların önüne geçerek güvenli kullanım sağlar. Trendyol üzerinden Korkmaz Flora 17 parça çelik çeyiz seti yorumlarına göz atabilirsiniz. Trendyol, güvenli ve pratik bir alışveriş deneyimi sunar. Tüm kişisel bilgilerinizi uçtan uca şifreleyerek korur. Böylece içiniz her alışverişte rahat olur.