KORKMAZ A1708-3 Hera Siyah 14 Parça Hiper Set

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A1708-3 Hera Siyah 14 Parça Hiper Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evlik Satıcı Ünvanı: EVLİK PORSELEN HALI YIKAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382002515200019 Vergi Kimlik Numarası: 3820025152
    Bu ürün Evlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: Siyah 14 Parça Hiper Set 8 Parça Hera Tencere Seti 4 Parça Hera Çaydanlık Takımı 2 Parça Hera Düdüklü Tencere 7lt Tencere Ölçüleri: 16x9 cm / 1.8 lt 20x11 cm / 3.5 lt 24x12 cm / 5.5 lt 24x8 cm / 3.5 lt Çaydanlık ölçüleri: 0.7 lt. / 1.5 lt. 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelikten mamuldur.
  • Homojen ısı iletimi sağlayan süper kapsül taban.
  • El yakmayan ergonomik bakalit kulplar.
  • İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan Solar Base taban sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar.
  • Özenle polisajlanmış uzun ömürlü hijyenik yüzeyler.
  • İlk kullanımdan önce sıcak su ve bulaşık deterjanı ile temizleyiniz.
  • Temizlik esnasında sert metal fırçalar kullanmayınız.
  • Bulaşık makinasında temizlenebilir.
  • Tencere setinin el yakmayan bakalit kulplarında rahatlığı, sıya dayanıklı cam kapakları ile pişirme konforunu hissedin.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Metalik
  • Parça Sayısı 14
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A1708-3 Hera Siyah 14 Parça Hiper Set

Mutfak ihtiyaçlarını karşılamak adına nitelikli gereçlerin üretimine devam eden marka, sunduğu 14 parçalık takımla gereksinimlerinize yanıt verir. Lezzetli yemekler pişirmek için ihtiyaç duyduğunuz gereçleri içerisinde barındıran set, üstün özellikleriyle tariflerinizin sağlıklı bir şekilde pişmesine yardımcı olur. Isı iletimi sağlayan özelliğiyle yemeklerin bütünüyle eşit bir şekilde pişmesini sağlayan Korkmaz A1708-3 Hera siyah 14 parça hiper set 9080203A1708-3 ürünleri, kısa süre içerisinde lezzetli tarifler hazırlamanıza yardımcı olur. Yeni evlenenler ve evini yenilemek isteyenler için fırsatlarla dolu içeriğe sahip olan Korkmaz Hera hiper set yemek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun parçalara sahiptir. İçerisinde bulunan ürünler birçok gereksiniminize aynı anda yanıt verir. Mutfaklarınızda uzun süreli olarak kullanabileceğiniz bu ürünü satın alarak kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek öğünler hazırlayabilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Dayanıklı yapı
  • Kolay kullanım

Korkmaz Hera Hiper Set ile Lezzetli Yemekler

Korkmaz Hera Hiper Set ile Lezzetli Yemekler

İçerisinde bulunan 1 adet düdüklü tencere, 2 derin tencere, 1 adet karnıyarık tenceresi ve çaydanlık ile mutfakta ihtiyaç duyabileceğiniz tüm yemek pişirme gereçlerinin teminatını sağlayan set, lezzetli yemekler hazırlamanız için uygun özelliklere sahiptir. Düdüklü tencerenin de yer aldığı Korkmaz siyah 14 parça hiper set haşlanması ve pişmesi uzun zaman alan yiyeceklerin kısa süre içerisinde hazırlanmasıyla tüketilmeye hazır hale gelmesini sağlar. Set içerisinde bulunan derin tencereler, kalabalık sofralar için hazırlayacağınız yemekleri rahat bir şekilde pişirmenizi sağlar. Siyah duruşuyla estetik bir görünüme sahip olan A1708-3 Hera siyah 14 parça hiper set ürünlerini sofranız üzerinde sunum esnasında sergileyebilirsiniz. Şık bir şekilde yemek masanıza uyum sağlayan ürün, mutfak dekorasyonunuzu modern bir şekilde tamamlar. Estetik özellikleriyle dikkat çeken ürünü satın alarak mutfak ihtiyaçlarınızı avantajlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Keyifli Sofralar İçin Korkmaz 14 Parça Hiper Set

Keyifli Sofralar İçin Korkmaz 14 Parça Hiper Set

Çaydanlığın yer aldığı ekonomik set, sevdikleriniz için hazırlayacağınız keyifli sofralarda sunacağınız yemeklerin ve içeceklerin pratik bir şekilde hazırlanması için yardımcı olur. Paslanmaz çelikten üretilen parçalar, sağlıklı kullanımlarıyla dikkat çeker. Üretiminde kullanılan kaliteli materyaller, parçaların uzun süre dayanıklı olmasını sağlar. Homojen ısı iletimi sağlayan taban, yemeklerin eşit bir şekilde pişmesini sağlar. Tencerelerin yanında yer alan kulplar, ellerinizi yakmadan taşımanıza yardımcı olur. Hayatı kolaylaştıran özellikleriyle dikkat çeken Korkmaz Hera siyah 14 parça hiper set ürünleri Solar Base tabanıyla her türlü ocak üzerinde maksimum verim almanızı sağlar. Yüksek performansa sahip parçalar özenle polisajlanmış yüzeyleriyle hijyenik kullanım sağlar. Kolay bir şekilde elde ya da bulaşık makinesinde yıkayabileceğiniz parçalar mutfakta temiz bir şekilde çalışmanızı sağlar. Hijyenik özellikleriyle ön plana çıkan seti satın alarak kendiniz ve sevdikleriniz için keyifli sofralar hazırlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Korkmaz 14 Parça Hiper Set

Uygun Fiyatlı Korkmaz 14 Parça Hiper Set

Isıya dayanıklı olan cam kapaklarıyla yemek pişirirken konforlu hissetmenizi sağlayan Korkmaz A1708-3 Hera siyah 14 parça hiper set, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bakalit kulplar, yemek pişirdikten sonra tencereyi tuttuğunuz esnada ellerinizin yanmasının önüne geçer. Güvenli ve fonksiyonel kullanım özellikleriyle ön plana çıkan ürüne Trendyol üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Korkmaz A1708-3 Hera siyah 14 parça hiper set fiyatları bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapmanızı sağlar. Ürünün sayfasında Korkmaz A1708-3 Hera siyah 14 parça hiper set kullananlar tarafından yazılan yorumlar bulunur. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Korkmaz A1708-3 Hera siyah 14 parça hiper set yorumlarını okuyarak ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Avantajlı fırsatlardan faydalanarak bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilir, mutfak ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız nitelikli parçalarla karşılayabilirsiniz.