1
Kişisel Gelişim kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Koridor Yayıncılık Rezonans Kanunu - Pierre Franckh

144 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
200 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,97 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
128,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık Rezonans Kanunu - Pierre Franckh

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Size hep ulaşılmaz görünen mutlu anları özlüyorsunuz. Evrendeki sonsuz zenginliğin bir parçası olmak ve onunla uyum içinde kalmak istiyorsunuz. Artık hayatın gerçek, bilgece sırlarından birini keşfetme zamanı geldi: Hissettiğiniz ya da düşündüğünüz her şey, bir rezonans alanı oluşturur ve hem sizi hem de çevrenizdekileri kalıcı olarak değiştirir. Kuantum düşünce tekniğinin temelinde yer alan Rezonans Kanunu’na göre sizi isteklerinizi gerçekleştirmekten alıkoyan sınırlar yalnızca kalbinizdedir. Pierre Franckh bu kitapta arzularınızı bloke edebilme potansiyeline sahip iç ve dış etkileri nasıl ortadan kaldıracağınızı, hedeflerinize dair pozitif bir imgelemeyi nasıl yapacağınızı, nasıl güçlü rezonans alanı kuracağınızı, düşünce gücünüz ve hislerinizle hayatınızda olmasını istediğiniz değişiklikleri nasıl elde edeceğinizi anlatıyor. (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Pierre Franckh Yayınevi:Koridor Yayıncılık Basım Yılı:2019 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:İnce Kapak Kategori:Kişisel Gelişim Roman Türü:Kişisel Gelişim YayinEvi:Koridor Yayıncılık Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Pierre Franckh
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Rezonans Kanunu - Pierre Franckh | Koridor Yayıncılık

Rezonans Kanunu isteklerin yönetilmesi adına belli başlı birkaç tavsiyenin verdiliği bir kitaptır. Yazar tarafından ele alınmış olan bu kitapta mutluluğa ulaşmanın gerçek sırrı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Rezonans Kanunu Pierre Franckh tarafından kaleme alınmış son derece ilgi çekici konusuyla çarpıcı bir kitaptır. Rezonans Kanunu kitap türü kişisel gelişim kategorisinde sınıflandırılır. Rezonans Kanunu hakkında söylenmesi gereken önemli noktalardan bir tanesi, hedeflerinizi pozitif imgeleme yöntemiyle nasıl gerçekleştirebileceğiniz noktasında kuvvetlenir. Okuma zevkini tadabileceğiniz, yeni bakış açısı kazanabileceğiniz Rezonans Kanunu satın alarak kendiniz için bir yatırım yapabilir, bu kitabı sevdiklerinize de tavsiye ederek onların da faydalanmasını sağlayabilirsiniz.Kitapla ilgili birkaç madde şöyle sıralanabilir:

  • İlgi çekici ve sürükleyici Rezonans Kanunu konusu
  • Kuantum fiziğinin temelinde yer alan rezonans düşüncesinin etrafında şekillenen düşünceler
  • Kişisel gelişim için faydalı içerik

Güçlü Olmanın Sırrı

Güçlü Olmanın Sırrı

Rezonans Kanunu kitabı okumanızla beraber kendinizi aydınlanmış hissedebilir, düşündüğünüz ve hissettiğiniz çoğu durumla alakalı bir farkındalık geliştirebilirsiniz. Kitabın temellenmiş olduğu düşünce etrafında birkaç hakikatten bahseden yazarın fikirlerinden yararlanarak bunları hayatınıza adapte edebilirsiniz. Edebiyatın hayatın birçok alanıyla alakalı olduğu gerçeği, bu kitabı okuduktan sonra kavrayacağınız bir durumdur. Kitap okuyarak istek ve arzularınız hakkında yeni fikirler edinebilir, bunları gerçekleştirmek konusunda düşündüklerinizi sorgulayabilirsiniz. Rezonans Kanunu kitapseverler tarafından ilgiyle okunacak bir içeriğe sahiptir. İlgi çekici konusuyla elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir örgüye sahiptir. Rezonans Kanunu kaç sayfa sorusu 206 sayfa şeklinde cevaplanır. İsteklerinizi gerçeğe dökmek konusunda yer alan sınırları yine kendinizin koyduğundan bahseden kitap, yeni bir düşünce ve ufuk geliştirmeniz bakımından son derece uygun bir kitaptır. Kalbinizde yer alan sınırları ortadan kaldırarak isteklerinizi gerçekleştirebileceğinizi fark etmenizi sağlar.

Rezonans Kanunu Fiyatları

Rezonans Kanunu Fiyatları

Uygun aralıklarda yer alan bu kitap sayesinde yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Rezonans Kanunu fiyat araştırması yaparak kendi bütçenize uygun olan ürünü tercih ederek satın alabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için satın alabileceğiniz bu kitap sayesinde yeni bir bakış açısı kazanabilir kendinize daha kuvvetli bir şekilde yönelebilirsiniz. Rezonans Kanunu içeriği yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olur, istekleriniz ve düşüncelerinizi gerçekleştirmekten alıkoyan durumlar hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Kitapla ilgili detaylara bakarak hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kitap, ufkunuzu genişleterek kendinize olan inancınızın artması konusunda yardımcı olur. Sizi hedeflerinizi gerçekleştirmekten alıkoyan iç ve dış sınırlardan nasıl kurtulabileceğiniz konusunda bilgilendirir. Rezonans Kanunu İsteklerin Yönetimi kitabı ile ilgili incelemeler yaparak kitabın bahsettikleri hakkında daha fazla fikir sahibi olabilir, bu kitabı satın almanızla yaşayacağınız bazı değişimler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Rezonans Kanunu Kitabı İçeriği ve Özellikleri

Rezonans Kanunu Kitabı İçeriği ve Özellikleri

Kişisel gelişim kategorisinde yer alan iddialı bir eser olan bu kitabı inceleyerek satın alabilirsiniz. Filtreleme özelliğini kullanarak size ve bütçenize uygun olan kitabı rahatlıkla bulabilir, avantajlı alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Rezonans Kanunu okuyanlar tarafından yazılmış olan yorumları inceleyebilirsiniz. Rezonans Kanunu yorumlarını okuyarak bu kitabı daha önceden satın almış olan müşterilerin deneyim ve fikirlerini öğrenebilir, düşüncelerinizi şekillendirebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için alacağınız doğru kitaplardan bir tanesi olan bu eserle hayatınızı yeniden yönlendirebilirsiniz. Rezonans Kanunu yazarı tarafından yazılmış olan diğer kitaplara göz atabilir, kendinize uygun olan kitabı satın alarak kitaplığınızı zenginleştirebilirsiniz. Avantajlı fiyatlar üzerinden yapacağınız alışverişle kaliteli okuma yapmanın keyfini uygun fiyatlarla tadabilir, kişisel gelişiminiz adına yapacağınız yatırımın tadını çıkarabilirsiniz. Kitaplığınızda yer vereceğiniz bu eserle yeni bir dünyaya adım atabilirsiniz.