Koridor Yayıncılık Jane Eyre (bez Ciltli)

199 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık Jane Eyre (bez Ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Adası Satıcı Ünvanı: EMRE GÖKCÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3990404364
    Bu ürün Kitap Adası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Koridor Yayıncılık Yazar Charlotte Bronte Barkod 9786057572745 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Mayıs 2020 Sayfa Sayısı 664 Cilt Durumu Ciltli On yaşındayken öksüz kalan Jane Eyre, ona kötü davranan yengesi tarafından kimsesiz çocukların gittiği katı disiplinli bir yatılı okula gönderilir ve yaşadığı tüm zorluklara rağmen oradan öğretmen olarak mezun olur. Acımasızlıklara karşı mücadeleyle geçen yılların ardından hayatına yepyeni bir yön verme arzusuyla Edward Rochester ın malikânesinde mürebbiye olarak çalışmaya başlayan Jane, sert mizaçlı ve gizemli Bay Rochester ile giderek büyüyen dostluğunun ardından ona âşık olduğunu fark eder. Ancak bu aşkın önünde büyük bir engel vardır. 19. yüzyıl İngiltere sinin tutucu Victoria döneminde geçen, klasik aşk romanlarının çok ötesinde yaratıcı düş gücünün sınırlarına bir örnek oluşturan, kadın hak ve özgürlüklerini savunan ilk roman olarak kabul edilen bu eseri Ayşe Düzkan ın özenli çevirisiyle sunuyoruz. Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver