Koridor Yayıncılık Grigory Petrov 2' Li Set - 1) Beyaz Zambaklar Ülkesinde, 2) Idealist Öğretmen

155 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık Grigory Petrov 2' Li Set - 1) Beyaz Zambaklar Ülkesinde, 2) Idealist Öğretmen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz Zambaklar Ülkesinde Mustafa Kemal Atatürk zamanında Türkçeye ilk kez çevrildi. Atatürk, kitabı okuduğunda bu destansı başarıya tek kelimeyle hayran olmuştu. Derhal kitabın ülkedeki okulların, özellikle askeri okulların müfredatına dahil edilmesini emretti. Türk askerleri ülkelerindeki yaşamı yenilemek için mutlaka bu kitabı okumalıydılar. O vakitler, kitap o kadar çok ilgi gördü ki, Kuran-ı Kerim´den sonra en çok okunan kitap haline geldi. Bu kitap tüm yoksulluğa, imkansızlıklara ve elverişsiz doğa koşullarına rağmen, bir avuç aydının önderliğinde
  • askerlerden din adamlarına, profesörlerden öğretmenlere, doktorlardan iş adamlarına kadar, her meslekten insanın omuz omuza bir dayanışma sergileyerek, Finlandiya´yı, ülkelerini geri kalmışlıktan kurtarmak için nasıl büyük bir mücadele verdiklerini, tüm insanlığa örnek olacak bir şekilde gözler önüne sermektedir. Halkların destansı özverisiyle yoksulluktan kurtularak, ekonomik, politik ve kültürel olarak nasıl mükemmel bir ülke yaratılabileceğini gösteren, okurlara dudak ısırtan ölümsüz bir eser. İdealist Öğretmen Moskova Üniversitesi’nde başarılı bir matematik profesörü olan Raçinski, herkesin gıptayla baktığı kariyerini bir kenara bırakıp istifa eder. Hem de yalnızca köyüne gidip sıradan bir öğretmen olabilmek için. Başta kimselerin anlam veremediği bu durum, Raçinski’nin hayatında aldığı en önemli karardır. Çünkü halkın içindeki keşfedilmemiş cevherleri bulacak ve onları parlatıp hak ettikleri gibi aydınlığa kavuşturacaktır. Profesör Raçinski’nin bir bilinmeze doğru attığı adımlar, bu yoldaki umutları ve fedakarlıkları sizi öylesine sarsacak ki hayatta neyin önemli olduğunu ve sonunda gurur duyacağınız bir yaşam sürmeniz için ne yapmanız gerektiğini bir kez daha sorgulayacaksınız. Bu küçük ama etkisi büyük kitapta yalnızca bir öğretmenin çırpınışını değil, aynı zamanda Rusya’nın o dönemdeki içler acısı durumunu, halkın tembelliği, sefaleti ve cehaletiyle nerelere sürüklendiğini ve eğer doğru yönlendirilirse neler başarabileceğini de okuyacaksınız. Atatürk tarafından, bir bataklıklar ülkesi olan Finlandiya’nın kurtuluşunun ülkemize örnek olarak gösterildiği Beyaz Zambaklar Ülkesinde’yi yazan Grigoriy Petrov’un kaleminden yine unutulmaz, sarsıcı bir hikay

Ürün Özellikleri

  • Yazar Grigory Petrov
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Koridor Yayıncılık Grigory Petrov 2'li Set - 1 Beyaz Zambaklar Ülkesinde, 2 İdealist Öğretmen

Grigory Petrov, dönemi dışına çıkan başarılı yazarlardan bir tanesidir. Yazarın çok sayıda eseri bulunur. Bu eserler içerisinden Beyaz Zambaklar Ülkesi ve İdealist Öğretmen isimli kitapları büyük ses getirir. Hala insan hayatına olumlu etkide bulunan bu eserlere Koridor Yayıncılık Grigory Petrov 2'li set - 1 Beyaz Zambaklar Ülkesinde - 2 İdealist Öğretmen seti şeklinde ulaşabilirsiniz. İki önemli eserin set haline getirildiği ürün, çok sayıda kişinin büyük beğenisini kazanır. Kaliteli kağıttan üretilen set; dağılma, baskı bozukluğu gibi istenmeyen durumlar görülmeyebilir. Baskı kalitesi sayesinde pek çok müşterinin büyük beğenisini kazanır. İdeal yazı boyutu kitapların sıklıkla tercih edilmesine kaynaklık eder. Okuru içine çekerek kaliteli zaman geçirmeye olanak sunar. Siz de kaliteli ham maddeden üretilen dayanıklı kitapları inceleyebilirsiniz.

  • Etkileyici kurgu
  • Kaliteli yapı
  • Dikkat çekici kapak tasarımı

Etkileyici Koridor Yayıncılık Kitap Seti

Etkileyici Koridor Yayıncılık Kitap Seti

Beyaz Zambaklar Ülkesinde - Grigory Petrov Mustafa Kemal Atatürk tarafından MEB kitapları arasına aldırılan önemli eserlerden bir tanesidir. Eserde Finlandiya ülkesinin içinde bulunduğu kötü durumdan kurtuluşu, etkileyici bir üslup ile anlatılır. Cehalet ve batıl inançlardan arındırılma serüveni kitabı oluşturur. Johan Vilhelm Snellman önderliğinde bir grup gencin destansı mücadelesini ifade eder. Ülkede eğitim, kültür gibi çeşitli alanlarda yaşanan ağrılı değişim merak uyandıran bir anlatımla okuyucuya aktarılır. Gelişmemiş ülkeler arasında yer alan Finlandiya ülkesinin gelişmiş ülkeler seviyesine yükselişinin anlatıldığı kitap çok sayıda okuyucunun favorileri arasında yer alır. İdealist Öğretmen Grigory Petrov öğretmenlik mesleğinin kutsallığını dikkat çekici bir şekilde anlatır. Başarılı bir kariyer hayatı yaşayan kahramanın köy okuluna giderek öğretmenlik mesleğine dönüşü kitabın kurgusunu oluşturur. Öğretmen, halkın içinden keşfedilmemiş çocukların geleceklerini kurtarmalarına yardımcı olur. Ürünü değerlendirebilirsiniz.

Koridor Yayıncılık İkili Kitap Seti Yorumları

Koridor Yayıncılık İkili Kitap Seti Yorumları

Koridor Yayıncılık Grigory Petrov 2'li set - 1 Beyaz Zambaklar Ülkesinde - 2 İdealist Öğretmen yorumları olumlu yöndedir. Set, özellikleri sayesinde çok sayıda müşterinin beklentisinin karşılanmasına yardımcı olur. Özellikleri sayesinde müşteri memnuniyetinin kazanılmasına olanak sunar. Kitaplar, kaliteli ham maddelerden üretilen sayfa kalitesi sayesinde okuyucuların beğenisini kazanır. Kaliteli kapak tasarımı kitapların dikkat çekici olmasını sağlar. Yüksek çözünüğe sahip baskı özelliğine sahiptir. Görüntü açısından sunduğu başarı ürünün oldukça fazla talep almasına yardımcı olur. Etkileyici kurgusu sayesinde kitaplar okuyucuların kaliteli zaman geçirmesine olanak sunar. Kişisel gelişim sağlanmasına imkan tanır. Siz de etkileyici kurgusu sayesinde okuru kitabın içerisine çeken bu eserin müşteri yorumlarını inceleyebilir, okuyucuların fikirlerini bu sayede öğrenebilrisiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda kişilerin bakış açısını genişleten; farkındalık oluşturmaya katkıda bulunan etkileyici ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Koridor Yayıncılık Grigory Petrov 2'li Set Fiyatı

Ekonomik Koridor Yayıncılık Grigory Petrov 2'li Set Fiyatı

Dağılma, baskı bozukluğu gibi istenmeyen durumlar görülmeyebilir. Uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Kaliteli ve hoş bir kapak tasarımına sahiptir. Görüntü açısından sunduğu başarı ürünün sıklıkla tercih edilmesine kaynaklık eder. Koridor Yayıncılık Grigory Petrov 2'li set - 1 Beyaz Zambaklar Ülkesinde - 2 İdealist Öğretmen fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün baskı çözünürlüğü, içeriği gibi nitelikleri fiyat aralığının belirlenmesinde büyük etkiye sahip olan faktörlerden birkaç tanesidir. Ayrıca her bütçeye uyum sağlayan fiyatı sayesinde siz de kolayca satın alarak bu eserleri okumaya başlayabilirsiniz. Bu sayede pek çok kişinin büyük beğenisini kazanan; kaliteli ham maddeden üretilen dayanıklı tasarım sahip olan eserleri okuyabilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda farklı perspektiflerden bakabilme becerisi kazandıran, etkileyici kurgusu sayesinde kaliteli zaman geçirme imkanı sunan kitapları Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.