Koridor Yayıncılık Gary Chapman Gary Chapman - Beş Sevgi Dili - Gary Chapman

162 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kurumsal Fatura
124,97 TL
Kurumsal Fatura
124,98 TL
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
143,37 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık Gary Chapman Gary Chapman - Beş Sevgi Dili - Gary Chapman

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ... Eğer sevginizi, eşinizin anlamadığı bir dilde ifade ediyorsanız, sevgi gösterdiğinizi hiç anlamayacaktır. Sorun iki ayrı dil konuşmanızdadır. Belki kocanız cesaret verici sözler duymak istiyor ama siz bir akşam yemeği pişirmenin onu neşelendireceğini düşünüyorsunuz. O kendisini hala kötü hissederken, siz hayrete düşüyorsunuz. Veya, belki de eşiniz, çocuklardan ve televizyondan uzakta sizinle beraber olmayı çok arzuluyor. Ona verdiğiniz çiçek de ona değer verdiğinizi anlatmıyor. "Beş Sevgi Dili"nde, nasıl olduğunu anlamadan, sevginin eşsiz dillerini konuşmayı, anlamayı ve eşinize sevginizi etkili bir şekilde gösterip, karşılığında gerçek sevgiyi bulmayı öğreneceksiniz.Sayfa Sayısı: 224Baskı Yılı: 2009Dili: TürkçeYayınevi: Koridor Yayıncılık Yazar:Gary Chapman Yayınevi:Koridor Yayıncılık

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gary Chapman
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Koridor Yayıncılık Beş Sevgi Dili Çeşitleri Trendyol'da!

Koridor Yayıncılık Beş Sevgi Dili kitabı, ilişkide bulunan çiftlerinin birbiriyle iletişimi hakkında yeni bir bakış açısı ortaya koyar. Gary Chapman, ilişkilerle ilgili teorisini “aşkın dilleri” olarak tanımlar ve bu kitabında da sevgiyi göstermenin yollarını ele alır. Eser, İngilizce konuşan ülkelerde 11 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşmasının ardından 49 dile çevrilir. Çevrim içi satış platformlarında çok satanlar listesinde yer alır. Dünya çapında 11 milyondan fazla satan ürün, eleştirmenler tarafından bir hayli övülür. Bu başarılı grafik sayesinde Chapman'in bu kitabı da sıklıkla okunur. Kitabın basımında 2. hamur kâğıt kullanılmıştır. 13,5 x 19,5 ebatlarına sahip olan bu eser, 226 sayfadan meydana gelir. Koridor Yayıncılık Beş Sevgi Dili kitabının genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Yazar: Gary Chapman
  • Çevirmen: Selim Yeniçeri
  • Dil: Türkçe

Koridor Yayıncılık Beş Sevgi Dili'nin Konusu Nedir?

Koridor Yayıncılık Beş Sevgi Dili'nin Konusu Nedir?

Koridor Yayıncılık tarafından yayınlanan Beş Sevgi Dili isimli kitap, aşkın dillerini ele alıyor. Eser; aşk, sevgi ve empati gibi farklı kavramları irdeler. Kişilerin mutlu ilişkilere sahip olması için aşk dillerini iyi bilmesi gerektiğini öğütler. Aynı zamanda karşı tarafın konuştuğu sevgi diline anlayışla yaklaşmak gerektiğini de vurgular. İnsanlar, sevdiklerine kendi beklentilerine göre yaklaşır ve aynı şekilde karşılık bulmak ister. İltifat dilini konuşan kişi; güzel söz söylemekten, aşk mektupları ve şiirleri yazmaktan hoşlanır. Aşkın ne olduğunu da bu eylemler ile tanımlar. Verimli zaman geçirme beklentisi olanlar ise her adımı partnerleri ile atmak ister. Diğer iletişim türlerini benimseyenler ise sevgisini hediyeler ile gösterenler ve davranışlarıyla hissettirenler. Son grup ise dokunma eğiliminde olanlar. Gary Chapman, herkesin bu dillerden ikisini konuştuğunu söyler.

Koridor Yayıncılık Beş Sevgi Dili Kimlere Hitap Eder?

Koridor Yayıncılık Gary Chapman Beş Sevgi Dili, kişisel gelişim ve insan temalı yayın politikası ile kaleme alınır. Söz konusu eser, ilişkide mutlu olma formülünü içerir ve huzurlu bir hayat sürmek isteyen herkes tarafından tercih edilebilir. İlişkisinden memnun olmayıp partnerini seven, neden uzun süreli birlikteliklerde başarısız olduğunu merak eden ya da sadece aşk hakkında okumak isteyen okurlar bu kitabın hedef kitlesidir. Eser, aynı zamanda kişisel gelişim meraklılarının da bir hayli ilgisini çeker. İnsan ilişkilerine yeni bir bakış açısı ile yaklaşması ve formülünü empati üzerine kurması yönüyle ön plana çıkar. Dolayısıyla empati üzerine okumalar yapan kimseler de bu kitabı satın almayı tercih edebilir. Eser, özellikle evlilik terapistleri tarafından bir başucu kitabı olarak kabul görür.

Koridor Yayıncılık Beş Sevgi Dili'nin Yorumları Nasıldır?

Gary Chapman Beş Sevgi Dili kitabı hakkında pek çok yorum mevcuttur. Okurlardan gelen geri dönüşlerin büyük bir kısmı, söz konusu kitabın olumlu anlamda etki ettiği yönündedir. Bazı okurlar ise bu kitabı “hayat değiştiren bir deneyim” olarak tanımlar. Kitabın ilişkilerden çok kişinin kendi özünü tanımasıyla ilgili olduğuna dair yorumlar da yapılmıştır. Koridor Yayıncılık Beş Sevgi Dili kitabı sayesinde partnerini daha iyi anladığını söyleyen bireyler de mevcuttur. Dilerseniz Koridor Yayıncılık Gary Chapman Beş Sevgi Dili yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu etkileyici kitaba sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.