Koridor Yayıncılık Anne'nin Duygusal Yokluğu - Jasmin Lee Cori

227 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
9.7
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
160,22 TL
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,99 TL
200 TL'ye 60 TL İndirim
4. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık Anne'nin Duygusal Yokluğu - Jasmin Lee Cori

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne'nin Duygusal Yokluğu - Jasmin Lee Cori

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jasmin Lee Cori
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Koridor Yayıncılık - Anne’nin Duygusal Yokluğu - Jasmin Lee Cori

Koridor Yayıncılık Anne’nin Duygusal Yokluğu kitabını okuyucular ile buluşturur. Bir psikoterapistin elinden çıkan kitap okuyucuların beğenisini kazanır. Özellikle akıcı anlatımı ile öne çıkar. Hassas bir konuya yönelik başarılı bir çalışma olan Anne’nin Duygusal Yokluğu 376 sayfadır. Kitap yazar tarafından ‘kendini iyileştirme rehberi’ olarak adlandırılır. Anne’nin Duygusal Yokluğu:

  • Psikoloji ve kişisel gelişim türlerinin ortak noktada buluştuğu bir kitaptır. Okuyucuların kendi psikolojik yaralarını teşhis ve tedavi etmesine destek olur.
  • Genel okuyucu kitlesine uygun olsa da özellikle çocukluk dönemlerinde yetersiz anne figürü ile büyüyen okuyucular için ideal bir seçimdir. Anne olmayı ve aile kurmayı planlayanlar tarafından da okunmalıdır.
  • Alanında uzman bir yazar tarafından kaleme alınması kitabın kolay anlaşılır olmasını destekler. Bu sayede keyifli bir okuma sunar.

Anne’nin Duygusal Yokluğu Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Koridor Yayıncılık Anne’nin Duygusal Yokluğu - Jasmin Lee Cori - 9786059702850

Anne’nin Duygusal Yokluğu çocukluk döneminde yaşanan duygusal ihmâli konu edinir. Yetişme döneminde annenin eksikliğinin ve ihmâlkarlığının kişide yol açtığı travmalar ve zararlar kitabın ana konusunu oluşturur. Yazar kitabında bu olumsuz etkilerin tespit edilmesini ve iyileştirilmesini amaçlar. Anne’nin Duygusal Yokluğu özeti yetersiz anneliğin yol açtığı kalıcı etkilerin ortadan kaldırılmasına yönelik psikolojik destek olarak açıklanabilir. Anne’nin Duygusal Yokluğu kitap olarak kişisel gelişim kategorisinde yer alır. Okuyucuların kitap içerisinde yer alan bilgiler ışığında kendilerini oldukların daha iyi bir hâle dönüştürmesini amaçlar. Bunun yanı sıra konusu itibariyle psikoloji kategorisinde değerlendirilmesi de mümkündür. Anne’nin Duygusal Yokluğu psikolojik bir konuya değinmesine rağmen anlaşılır ve sade dile sahiptir. Bu sayede yorucu olmayan, zorlamayan bir okuma sunar.

Anne’nin Duygusal Yokluğu Kitabının Yazarı Kimdir?

Jasmin Lee Cori Anne’nin Duygusal Yokluğu kitabının yazarıdır. Amerikalı bir psikoterapist olan yazar çocukluk döneminde ihmâl edilen ve kötü muamele gören çocuklar üzerinde uzmandır. Alanında oldukça deneyimli olan yazar sosyal hizmetler bünyesinde yer alır. Ayrıca Amerika’da pek çok eğitim kurumunda hem öğrencileri hem de terapistleri eğitir. Alanında danışmanlık hizmeti verir.Jasmin Lee Cori Var Olan Annenin Yokluğu ve Anne’nin Duygusal Yokluğu isimli iki kitabı ile adından sıkça söz ettirir. Bu iki eserinin yanı sıra yazarın çok sayıda kitabı bulunur. Ayrıca makaleleri ile uzman olduğu alanda bilgisini paylaşmayı da sürdürür. Jasmin Lee Cori deneyimini anlaşılır bir şekilde aktarması ile okuyucuların beğenisini kazanır. Hassas bir konuyu sade şekilde izah ederek okuyuculara yardımcı olur.

Anne’nin Duygusal Yokluğu Kitabını Kimler Okumalıdır?

Anne’nin Duygusal Yokluğu genel okuyucu kitlesi için uygun bir kitaptır. Ancak kitabın asıl hedef kitlesi çocukluk döneminde duygusal olarak anne yokluğunu deneyimleyen, ihmâl edilen ve zorlayıcı bir çocukluk dönemi geçiren okuyuculardır. Bu tarz öykülere sahip olan okuyucuların çocukluktan gelen travmalarının iyileştirilmesi yazarın ana amacıdır. Kitap ayrıca anne olmayı planlayanlar tarafından da okunmalıdır. Bu sayede çocuk yetiştirirken olası hatalara düşme ihtimâli minimize edilebilir. Trendyol geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatları ile kullanıcılara kapsamlı bir online alışveriş deneyimi sunar. Anne’nin Duygusal Yokluğu da dahil olmak üzere yüzlerce kitap ve diğer tüm ihtiyaçlarınızı web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz. Ayrıca okuyucuların yaptığı Anne’nin Duygusal Yokluğu yorumları ile kitaba dair değerlendirmelere de ulaşabilirsiniz. 7 gün 24 saat alışveriş yapma özgürlüğü sayesinde ihtiyaçlarınızı dilediğiniz an satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlardan ve çeşitli kampanyalardan yararlanarak bütçe dostu bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.