Genel Markalar Damla Sakızı 100 Gram - Sakız Adası Damla Sakızı Iri Boy

1.250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Damla Sakızı 100 Gram - Sakız Adası Damla Sakızı Iri Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aysa Baharat Sepeti Satıcı Ünvanı: NURULLAH SALTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7420344280
    Bu ürün Aysa Baharat Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Damla sakızı 100 gram - Sakız adası damla sakızı
  • Sindirim için mükemmel bir besin olan Damla sakızı , yemek sonrası yaşanan hazımsızlığı giderir, ayrıca mide asidini düzenleyerek bulantı ve kusmaya iyi gelir. * Damla sakızını toz haline getirdikten sonra bal ile karıştırıp tükettiğinizde, solunum yolları hastalıkları riskini azaltır.
Geri Bildirim Ver

Korakis Damla Sakızı 100 Gram - Sakız Adası Damla Sakızı İri Boy

Türk ve Yunan mutfağında yerini alan damla sakızının sağlığa faydaları oldukça fazladır. Birçok şekilde kullanılabilen bu ürün toz kahvelerde aroma verici olarak kullanılabilir. Güçlü antiseptik içeriğe sahip damla sakızının geniş yelpaze kullanım alanı seçenekleri sayesinde çok işlevli bir üründür. Korakis damla sakızı 100 gram - Sakız Adası damla sakızı iri boy ürünü toz haline getirerek ya da çiğneyerek tüketebilirsiniz. Mide sorunlarının ve enfeksiyonların tedavisinde yardımcı olarak işe yarayabilir. Doğal bir gıda takviyesi olarak tüketilebilen bu ürünün kokusu ve tadı aroma verici olarak kullanılır. Mat bir renge sahip olan damla sakızı tüketim sırasında ferahlatıcı bir his bırakır. Enfeksiyon ve vücuttaki zararlı organizmaların durdurulmasında öncü bir rol oynar. Kahvenize ekleyip aroma verici olarak kullanabilir veya sakız olarak çiğneyebilirsiniz.

  • Tamamen organik
  • Doğal gıda takviyesi
  • Aroma verici

Korakis Organik Aromasıyla 100 gr Damla Sakızı

Korakis Organik Aromasıyla 100 gr Damla Sakızı

Tamamen organik olan bu üründe katkı maddesi bulunmaz. Sağlığınız için pek çok faydası bulunan bu ürün, çiğneyerek tüketildiğinde ağızda bulunan enfeksiyonların önlenmesine yardımcı olur. Dişlerin beyazlamasını sağlayarak parlak ve güçlü bir görünüm sunar. Diş yüzeyini sararmaya karşı korur. Şampuan şeklinde kullanıldığında saçlarınıza canlı ve dayanık görünmesine yardımcı olur. Ürün, birçok hastalığa karşı oldukça faydalıdır. Kalp ve akciğer hastalıkları riskini azaltarak size kaliteli bir yaşam imkanı sunabilir. Midede oluşan reflü ve ülser gibi rahatsızlıkların önlenmesine destek olur. Mide içerisinde asidik oranı düzenleyerek rahatlamanıza yardımcı olur. Çözücü özellikte olması çiğnendiğinde tükürüğe karışarak mideye iner. Bu sayede midede oluşan yanma ve bulantı gibi rahatsızlıkları engeller. Sindirim sistemine karışarak rahatlamanızı sağlayacak orijinal damla sakızı 100 gram sayesinde hazımsızlık gibi problemler azalır ve rahatlayabilirsiniz.

Korakis 100 gr Damla Sakızı Faydaları

Korakis 100 gr Damla Sakızı Faydaları

Ürünü toz haline getirip tüketebileceğiniz gibi çiğneyerek de kullanabilirsiniz. Çok işlevli bir yapısı olmasının verdiği avantajlar oldukça fazladır. İsterseniz ürünü toz şeklinde bal gibi ürünlerle karıştırıp yiyebilir, çiğneyebilir, aroma verici olarak kullanabilir ya da doğal şampuan ile birlikte saçınıza uygulayabilirsiniz. Her türlü kullanımda size ayrı fayda sağlayan bu ürün sayesinde pek çok açıdan kendinizi yenileyebilirsiniz. Kahvenizi içerken farklı bir tat arıyorsanız, bu ürünü kullanmak iyi bir tercih olabilir. Yemek sonrası yaşanan hazımsızlık gibi sorunları önlemek için oldukça iyi bir seçenektir. Toz halinde şampuan olarak kullanabilir, saçlarınıza parlak ve canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ağızda çiğnendiği durumda dişlerin sararmasını engeller ve ağızda oluşan enfeksiyonların önüne geçer. Korakis damla sakızı 100 gram - Sakız Adası damla sakızı iri boy yorumlarıyla ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Korakis Organik 100 gr Damla Sakızı

Bütçe Dostu Fiyatlarla Korakis Organik 100 gr Damla Sakızı

Solunum yollarını rahatlatarak kolay nefes almanızı sağlayan bu organik ürün, hastalık riskini azaltır. Boğaz enfeksiyonlarını temizleyerek akciğeri temizler ve kanser riskine karşı alınan önlemlere destek olur. Balgam söktürücü olarak kullanılabilen bu doğal ürün sayesinde boğazınızı temizleyebilirsiniz. Yüz felci ve çene kasılmaları gibi sorunlar için tedaviye doğal bir yardımcı olarak kullanılabilir. Sert bir yapıya sahip olduğu için çiğnendiğinde tüm çene kaslarının aktif olarak çalışmasını sağlar. Sinirleri rahatlatarak, bağ ağrısı, stres ve depresyon durumlarına karşı etkili bir doğal tedavi yöntemi olabilir. Tamamen organik olması ile ağızda kötü bir koku bırakmaz aksine kötü kokuyu önler ve dişleri beyazlatıcı etkisi bulunur. Sahip olduğu bütün özellikler dikkate alındığında Korakis damla sakızı 100 gram - Sakız Adası damla sakızı iri boy fiyatı bütçe dostu olacak şekilde belirlenir. Bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.