Kopuz Çay Firuze Premium 450gr Demlik Süzen 15gr X 30 Adet 4'lü Poşet Mayıs Çayı

580 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kopuz Çay Firuze Premium 450gr Demlik Süzen 15gr X 30 Adet 4'lü Poşet Mayıs Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kopuz Çay Satıcı Ünvanı: KOPUZ LOJİSTİK DAĞITIM VE ÇAY PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0577050315900013 Vergi Kimlik Numarası: 5770503159
    Bu ürün Kopuz Çay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bütün senenin en verimli zamanındaki en özel hasadı ile sofralarınıza ayrıcalıklı bir tat katın. Firuze Premium Demlik Süzen Poşet Çay ile çayın lezzetini hem üstün bir farkla hem de zahmetsizce deneyimleyin. Yılın ilk filizlerinden elde edilen hasadın tadından asla vazgeçemeyeceksiniz. İlk yudumunu aldığınız anda kendinizi Karadeniz’in ferah yaylalarında hissedeceğiniz Firuze ile çay deneyiminizi ayrıcalıklı kılıyoruz. Aylarca filiz vermeyi bekleyen tohumların can bulduğu ilk anda yaptığımız hasadın tazeliğini fabrikalarımızda özenle işleyip Firuze Premium Demlik Süzen Poşet Çay ile sofranıza getiriyoruz. Çayın ayrıcalıklı tadının yanı sıra 1 poşeti ile 10 bardağı dolduran Firuze ile çay keyfiniz de asla kesintiye uğramayacak. En kıymetli anlarınız, en kalabalık sofralarınız için Firuze Premium Demlik Süzen Poşet Çay’ı hemen deneyin. 4 adet kutu ile aylık çay ihtiyacınız hemen karşılamış olacaksınız.
Geri Bildirim Ver