Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (6-9 YAŞ) - Kolektif

685 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (6-9 YAŞ) - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİKKAT ZEKA YAYIN-MÜJGAN GÖLÇÜK YAĞCI Satıcı Ünvanı: MÜJGAN GÖLÇÜK YAĞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1657335248400019 Vergi Kimlik Numarası: 4070189953
    Bu ürün DİKKAT ZEKA YAYIN-MÜJGAN GÖLÇÜK YAĞCI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (6-9 Yaş) - Kolektif /

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (6-9 Yaş)

Çocukların genelinde son yıllarda giderek artan teknoloji merakı sebebiyle hem dikkat dağınıklığı hem de hızlı tüketme alışkanlığı vardır. Çocukların eğitim hayatının kaliteli olması için dikkat becerisinin gelişmesi çok önemlidir. Bu beceriyi kazanmak için profesörlerin ve kullanan ebeveynlerin de önerdiği Kontrol Yayıncılık görsel dikkat setini kullanabilirsiniz. Farklı yaş gruplarına hitap eden setler arasında 6-9 yaş zekare görsel dikkat eğitim seti de bulunur. 6-9 yaş çocukların motor gelişimi için de çok önemli olan bir dönemdir. Bu dönemde 6-9 yaş için uygun olan görsel dikkat setini kullanarak çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Hem eğlenceli hem de çocukların gelişimleri için uygun olan bu sete siz de sahip olabilirsiniz. Bu setin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Motor gelişimi
  • Farklı bakış açıları
  • Dikkat ve düşünme becerisi

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Setinin (6-9 yaş) İçeriği

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Setinin (6-9 yaş) İçeriği

6-9 yaş görsel dikkat seti, Kontrol Yayıncılık içerisindeki ürünlerin bulunduğu bir çanta ile jelatin kaplı olarak elinize ulaşır. Çantanın içerisinde yaş grubuna uygun olarak hazırlanan 10 kitap ve 1 eşleştirme paneli bulunur. Zekare smart görsel dikkat seti (6-9 yaş) içerisinde bak ve bul, say ve bul, dikkat oyunları, düşün ve bul 1, düşün ve bul 2, meraklı tablolar, zeka maratonu 1, zeka maratonu 2, mantık atölyesi 1 ve mantık atölyesi 2 adlarında 10 kitap bulunur. Eşleştirme panelinin ön yüzünde 1’den 12’ye kadar sayılar arka yüzünde ise desenler bulunur. Kitapların içerisinde bulunan egzersizler kolaydan zora doğru ilerler. Bu sayede ilk defa dikkat seti ile tanışan çocuklar da zorluk yaşamaz. Zeka smart görsel dikkat setinin içerisinde 2196 egzersiz ve 183 soru bulunur.

Zekare Dikkat Setinin Gelişime Katkıları

Zekare Dikkat Setinin Gelişime Katkıları

Görsel dikkat seti 6-9 yaş sayesinde düşünme becerisi gelişir ve sözel zeka kuvvetlenir. Eşleştirme paneli ve kitap içerikleri hedef yaş grubuna göre hazırlandığı için çocuklar egzersizleri çözdükçe kendilerine güvenmeye başlar. Kendilerine güveni gelmesinin yanı sıra dikkat, konsantrasyon ve odaklanma, el-göz koordinasyonu gibi ince motor becerilerinin gelişimine katkı sağlar. Tümden gelim ve tüme varım gibi ilişkilendirme becerilerinin gelişmesine de Kontrol Yayıncılık Zekare yardımcı olur. Son olarak çocuklar Zekare Kontrol Yayıncılık dikkat seti sayesinde algılama, ilişkilendirme, benzerlikleri ve farklılıkları anlama, sınıflama, sıralama ve analitik düşünme, soyut ve bağlamsal düşünme gibi zihinsel becerilerini de geliştirir. Zihinsel ve bedensel olarak motor gelişimine katkı sağlayan bir settir. İçerisinde bulunan sayısal, sözel ve mantık etkinlikleri sayesinde de okul eğitiminde çocuklara yardımcı olur.

Zekare Dikkat Seti Uygun Fiyatlarla

Zekare Dikkat Seti Uygun Fiyatlarla

Kitap içerisinde bulunan eşleştirmeler için eşleştirme paneli kullanılmalıdır. Panel kullanılarak eşleştirme şu şekilde yapılır: Kitap üzerinde 1. resimle 8. resmi eşleştirecekseniz eğer eşleştirme panelinin tabanın da bulunan 1 rakamının üstüne eşleştirme panelinin üzerinde bulunan 8 rakamı konulur ve etkinlik tamamlanmış olur. Bütün eşleştirmeler bittikten sonra eşleştirme paneli ters çevrilir ve kitabın sağ alt köşesinde bulunan resimle karşılaştırılır. Eğer resim birebir uyumluysa eşleştirmeler doğru yapılmış kabul edilir. Basit ama etkili bu yöntem sayesinde çocuklar kendilerini kontrol edebilir. Bu sete 113018 kodu ile Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz. Kontrol Yayıncılık Zekare smart görsel dikkat seti (6-9 yaş) fiyat konusunda da Trendyol’un sağladığı avantajlardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca kitap hakkında fikir sahibi olmak için Kontrol Yayıncılık Zekare smart görsel dikkat seti (6-9 yaş) yorumlarına bakabilirsiniz.