Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 YAŞ) - Kolektif

674 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 YAŞ) - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİKKAT ZEKA YAYIN-MÜJGAN GÖLÇÜK YAĞCI Satıcı Ünvanı: MÜJGAN GÖLÇÜK YAĞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1657335248400019 Vergi Kimlik Numarası: 4070189953
    Bu ürün DİKKAT ZEKA YAYIN-MÜJGAN GÖLÇÜK YAĞCI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 adet egzersiz kitabı,
  • 1 adet 8 taşlı eşleştirme paneli
  • 120 soru, 960 egzersiz
  • Sayfa sayısı: Her kitap 27 sayfa

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 Yaş)

Zekare smart görsel dikkat seti çocukların görsel algı yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olmayı amaçlayan egzersizler içerir. Egzersizleri içerisinde birbirinden çeşitli zekâ jimnastikleri ile büyük küçük kavramı ve renk kavramı başta olmak üzere birçok kavramı geliştirmenize yardımcı olabilir. Bu şekilde çocukların algılama ve bağlantı kurma, ilişkileri anlamlandırma gibi becerilerini destekleyerek yardımcı olabilir. 5 yaş grubuna özel olarak hazırlanmış içeriği çeşitli görsel testler ile gelişim sürecini hem temellendirecek hem de gelişim sürecini destekleyebilecek eğitimler bulundurur. Çocuklar için açıklayıcı görselleri ile birçok beceriyi destekleyebilir, gelişmesine katkıda bulunabilir ve gelişim sürecinde çocuğunuzu gözlemleyebilirsiniz. Zekare smart görsel dikkat seti (5 yaş) içeriği egzersizler 8 taştan oluşan eşleştirme panelleri ile çözülmektedir. Bu seti orta okul ve ilk öğretim okullarında kullanılan kitaplardan oldukça farklıdır. Oyunu ve eğitimi bir arada toplayarak çocuklara kalıcı şekilde öğretebilir.

  • Kolay Kullanım
  • Açıklayıcı Görseller
  • Geliştirici İçerikler

Zekare Smart Görsel Dikkat Seti

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 Yaş) kolay ve pratikleşmelerine yardımcı olacak egzersizler sayesinde farkında olmadan ve sıkılmadan öğrenebilirler. 8 adet panel içerisinde eşleştirme panelinin ön yüzeyinde bulunan desenler hedef yaş grubu çocuklara hitap eder. Panelin arka tarafında ise cevap anahtarı yer almaktadır. Bu şekilde cevapların doğruluğunu hem siz hem de çocuğunuz kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Set içerisindeki egzersizler eşleştirme paneli kullanılarak yapılır. Çocuklar paneli yaptıktan sonra kolaylıkla cevap anahtarından soruların cevaplarını kontrol edebilirler. Kendi kendilerini kontrol etmelerine olanak sağladıkları bu panel sayesinde eğlenerek öğrenebilirler. Zekare smart görsel dikkat seti (5 yaş) çocukların algılama becerilerini geliştirmeye yardımcı olabilir. Görsel hafızaları geliştirirken çeşitli oyunlar ile eşleştirme, tamamlama, bağlantı kurma, benzerlik ve farklı perspektiften bakma becerilerini oluşturmaya ve geliştirmeye yardımcı olabilir.

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 Yaş)

Çocuk kitapları bilinçli doktorlar ve pedagoglar tarafından hazırlanan özel kitaplardan biridir. Bu sebeple bu kitapların ücretleri yazarlarından basım tarihinden ve kalitesinden dahi birçok şeye göre değerlendirilebilir. Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 Yaş) satın al için hızlıca sipariş vererek çocuğunuzun gelişimini birlikte takip etme fırsatı bulacağınız bu egzersizleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 Yaş) yorum ve tavsiye için detaylı incelememe yapabilirsiniz. Çocuğunuzun gelişiminde dikkat ve konsantrasyon, odaklanma becerilerini geliştirebilir. Bunun yanında el ve göz koordinasyonu, analitik düşünme ve akıl yürütme, problem çözme ve bağımsız iş yapabilme ve benzerlikleri yakalama ve farklılık yaratma gibi birbirinden önemli noktaların üstünde durarak çocuğunuzun gelişimini iyi yönde etkileyebilir. Şekil ve zemin algısı, özel ve tümel ilişkilendirme, soyut ve bağlantısal düşünme gibi alanları da destekleyebilir.

Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 Yaş) İçeriği

10 adet egzersiz kitabı, 1 adet 8 taşlı eşleştirme paneli, 120 soru ve 960 egzersizden oluşan kitap ile çocuğunuzun zorlanmadan ve sıkılmadan gelişimine destek olmuş olabilirsiniz. Zekâ ve dikkat geliştirme 1-2 kitabı; büyük-küçük kavramlarını tanıma ve ayırt etme gibi egzersizler bulunduruyor. Dikkat atölyesi şekil, yön kavramı gibi konuları bulunduruyor. Görsel yetenek 1-2, renk kavramı, farklılıkları ayırma becerilerini geliştirmeye yönelik oyunlar içerir. Mantık oyunları ise çocukların çeşitli görsel hafıza, detaylandırma, gibi yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Harfler ve sayılar kitabı renk kavramı, tamamlama gibi bilgilerini edinmeyi sağlayabilir. Zekâ atölyesi 1-2; görsel hafıza, yön kavramı gibi yetenekler üstünde çalışır. Akıl oyunları ise karmaşık eşleştirme, temel geometrik dikkat becerileri geliştirilmeye yardımcı olabilir. Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 Yaş) kampanya sayesinde daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Kontrol Yayıncılık Zekare Smart Görsel Dikkat Seti (5 Yaş) indirim ile hem bütçe dostu hem de çocuklarınızın gelişmesine katkı sağlayacak setlerden birine sahip olabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü Trendyol'dan sipariş vererek hemen satın alabilirsiniz.