Kontorland XB-3602 Xbox 360 Pedallı Titreşimli Direksiyon

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kontorland XB-3602 Xbox 360 Pedallı Titreşimli Direksiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KONTORLAND ELEKTRONİK VE GIDA LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: KONTORLAND ELEKTRONİK VE GIDA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0576004317900013 Vergi Kimlik Numarası: 5760043179
    Bu ürün KONTORLAND ELEKTRONİK VE GIDA LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni nesil dörtü bir araba yarış tekerleğimizi şeçtiğiniz iöin teşekkürler. Bu yarış tekerleği Dijital, Analog ve direksyon modunu ve Xbox360/ PlayStation 3/ PlayStati on 2 ile oynamaya ilişkin titreşim fonksyonunu ve USB portlu kişisel bilgisayarı destekler. Ürünün Teknik Özellikleri A) 2 aks, D-tampon ve 10 bağımsız parlak düğme vardır B) İki tane yerleşik motor kontrolün daha gerçekçi ve canlı gibi olmasını sağlar. C) 3 kipi destekler: Dijital, analog ve Direksyon D) 180 derecelik bir açıda döndürülebilir E) Ayak pedalının dijital kipte analog fonksiyonu vardır F) Esnek ivme ve fren kontrollü ayak pedalı gerçek bir yarış hissi sağlar. G) Direksiyonun ve ayak pedalının kablo uzunluğu sırasıyla 1.8m ve 1.5m’dir. H) Xbox360/ PS3/ PS2 ve PC (USB porty) ile uyumludur.
Geri Bildirim Ver