Kontorland Ps-2001t Ps2 Titreşimli Oyun Kolu Joystick

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kontorland Ps-2001t Ps2 Titreşimli Oyun Kolu Joystick

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞAFAK PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: KEMAL ŞAFAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7890075425
    Bu ürün ŞAFAK PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikkat: aşağıdaki işlemleri yaparken oyun konsolunun kapali olması gerekmektedir. Oyun kollarınızda bulunan playstation 2 için olan bağlayıcıyı üzerindeki ok yukarı gelecek şekilde tutun ve konsoldaki game pad girişine yerleştirin. Bu şekilde oyun kolu kullanıma hazır hale gelmis olacaktır. Bu oyun kolları playstation 2 oyunları daha rahat oynamak için üretilmişlerdir. Oyun kollarında bulunan bütün tüşlar faal’dir. Yalnız oynanacak oyuna göre tuşların özellikleri değişebilir. Tuş fonksiyonları için oynanacak oyunun kılavuzuna bakılmalıdır. Efsane geri döndü.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Uyumlu Cihaz Playstation 3
  • Ürün Türü Gamepad
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Kablolu
Geri Bildirim Ver

Kontorland Oyun Kolu Gamepad Joystick PS2 Kol Titreşimli Siyah PS-2001T Fiyatı - Trendyol

Son yıllarda oldukça yaygınlaşan video oyunları, pek çok kesimden müşterinin ilgisini çeken sanal eğlence tiplerindendir. Her oyunun kendine has özellikleri ve gereklilikleri bulunur. Bu yüzden kullandığınız cihazlar, oynadığınız oyuna ve platforma göre performansınıza etki eder. Kontorland PS-2001T PS2 titreşimli oyun kolu joystick sayesinde, her türlü hareketinizi kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Kontorland marka bu ürün, adeta oyunun içindeymiş gibi hissetmenize olanak sağlar. PS2 joystick; titreşimli geri bildirim özelliği ve USB bağlantısı ile tam bir performans ürünüdür. Modelin titreşimli özelliği, sağladığı geri bildirimle kusursuz bir şekilde tepki vermenizi sağlar. Kontorland joystick, hassas kontrolleriyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşımanıza yardımcı olur. Bu titreşimli joystick ile, klavyeye takılıp kalmak yerine masanızda arkanıza yaslanıp oyun marathonun keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Kablolu bağlantı
  • Windows çalışma sistemleriyle uyumlu
  • Titreşimli geri bildirim

Kontorland PS2 Kol Joystick Özellikleri

Kontorland PS2 Kol Joystick Özellikleri

Oyun kolu, farklı tarzda zevklere sahip herhangi bir oyuncu için önemli kit parçasıdır. Kontorland PS-2001T PS2 titreşimli oyun kolu joystick 4762106822059 kodlu ürün, üretildiği kaliteli ve dayanıklı materyallerle uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Terletmeyen boya özelliği sayesinde, cihazın rengi kolay bir şekilde solmaz. Uzun ve sık kullanım sonrasında dahi modelin boyasında, hiçbir şekilde bozulma ya da dökülme gerçekleşmez. Kablolu tasarıma sahip olan bu ürün, konsol ve cihaz arasında direkt şekilde bağlantı kurar. Bu sebeple, cihazlar arasında son derece hızlı ve kesintisiz bir iletişim sağlanmış olunur. Bu da joystick ile verdiğiniz komutlarda herhangi bir gecikme olmasının önüne geçer. Kontorland PS-2001T PS2 titreşimli oyun kolu joystick kullananların yorumlarına bakarak, ürünün uzun vadede gösterdiği performans hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Kullanımı Kolay Kontorland Titreşimli Oyun Kolu Joystick

Kullanımı Kolay Kontorland Titreşimli Oyun Kolu Joystick

Kontorland PS2 kol, PlayStation 2 oyunlarını hem konforlu hem de rahat bir şekilde oynamak için dizayn edilir. Kollarda bulunan tüm tuşlar aktiftir. Modelde 13 tane farklı tuş bulunur. Oynamak istediğiniz oyuna göre bu tuşların özelliklerini pratik bir şekilde değiştirebilirsiniz. Bu sayede size uygun olan ayarlarla istediğiniz oyunu zevkle oynayabilirsiniz. Kollarda yer alan PlayStation 2 için olan bağlayıcı üzerindeki oku, yukarı gelecek şekilde ayarlamanız gerekir. Ardından bunu konsoldaki gamepad girişine yerleştirip joystick modelini bu şekilde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Kontorland PS-2001T PS2 titreşimli oyun kolu joystick yorumları; ürünün kullanımı, kalitesi ve özellikleri hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir. Ürün, diğer konsol aksesuarlarıyla da birlikte uyumlu bir şekilde çalışır. USB bağlantılı bu joystick ile, gerçekçi bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Cazip Kontorland Joystick Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Cazip Kontorland Joystick Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Beğeni kazanan bu ürünü, bir bilgisayara ya da PlayStation 2 konsol sistemine bağlanmak için kullanabilirsiniz. Joystick; spor, RPG, birinci şahıs nişancı ve çeşitli retro oyunlar gibi farklı pek çok video oyunu için kullanılabilir. Kontorland marka cihaz, desteklenen Windows çalışma sistemleriyle uyumludur. Hem bireysel hem de toplu oyunlarda farklı bir deneyim sunar. Ürünün ergonomik tasarımı uzun süreli oyun maratonlarında dahi ortaya çıkabilecek çeşitli el ve bilek ağrılarını engellemeye yardımcı olur. Bu sayede konforlu bir kullanım olanağı sunar. Kontorland PS-2001T PS2 titreşimli oyun kolu joystick fiyatları, ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ayrıca cihazın şık ve sade tasarımı, sisteminizin geri kalanıyla kolaylıkla uyum sağlar. Yüksek kalite malzemelerden üretilen, oyun keyfinizi ve performansınızı arttıracak bu ürünü siz de Trendyol’dan cazip fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.