KONFORUM Oto Koltuk Kılıfı Luxury Deri & Kumaş +a Kalite Siyah Beyaz Dikiş

1.931 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KONFORUM Oto Koltuk Kılıfı Luxury Deri & Kumaş +a Kalite Siyah Beyaz Dikiş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KONFOR OTO DİZAYN Satıcı Ünvanı: MEHMET CAN DEMİRARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2790331396
    Bu ürün KONFOR OTO DİZAYN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FULL ORTOPEDİK LUXURY KONFORUM OTO KOLTUK KILIFI LX0001 SİYAH KUMAŞ VE DERİ BEYA DİKİŞ KALİTESİNDEN VE KOLTUĞUNUZA OTURUŞUNDAN KESİNLİKLE MEMNUN KALACAĞINIZ BİR ÜRÜN Ürün birebir araca özel dikim değildir üniversal kalıplardan üretilmiştir. NOT: 2 Adet ve üzeri alışverişleriniz, aynı paket içerisinde gönderilir.Merak ettiğiniz tüm soruları çekinmeden -- MAĞAZAYA SORU SOR bölümünden aktarabilirsiniz.Sizlere memnuniyetle yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz Ürün fotograf yükleme ve çekim aşamasında, ışık veya flashdan dolayı bir ton açık veya bir ton koyu renk farklı çıkabilmektedir. Ürün Özellikleri : - FARKLI MODELLER İÇİN MAĞAZAMIZA GÖZATIN. - Tüm yerli ve yabancı binek araçlara uyumludur. - Montajı kolay ve hızlıdır.İkinci bir kişiye ihtiyaç duymadan rahatlıkla yapılabilir. - Airbag uyumludur.Airbag gelecek bölümler özel airbag ipliği ile dikilmiş olup, Airbag- hava yastığı fonksiyonunu hiçbirşekilde etkilemez. - Özel kaliteli 1. SINIF TAYTÜYÜ kumaş kullanılmıştır. - Her iki yandan sırt ve bel kısımları Full ortopedik desteklidir.Seyahetlerinizde extra konfor ve rahatlık sağlar. - Ön koltukların arkasında büyük kullanışlı ceplik mevcuttur. - Memnuniyet Garantilidir. Paket içeriği : - 2 Adet ön koltuk oturma bölümü. - 2 Adet ön koltuk yaslanma bölümü. - 1 Adet arka koltuk oturma bölümü ( Tek parça ) - 1 Adet arka koltuk yaslanma bölümü ( Tek parça ) - 5 Adet başlık. - 1 paket montaj kancası Güvenilirlik: - Sipariş verdiğiniz tüm ürünler kargoya verilmeden önce son defa kalite kontrol testine tabi tutulup, adresinize gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
Geri Bildirim Ver