Konami Swıtch Contra Rogue Corps

855 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Konami Swıtch Contra Rogue Corps

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Japonoyuncaksarayı Satıcı Ünvanı: KANARYA PAZARLAMA NİKAH ŞEKERLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0495000456700011 Vergi Kimlik Numarası: 4950004567
    Bu ürün Japonoyuncaksarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konami digital entertainment, b.V. Bugün contra nın konsol ve pc platformlarına contra: Rogue corps ile geri döneceğini duyurdu. 26 eylül de oyuncular 1987 den bu yana sayısız nişancı oyununa ilham veren bu oyunu deneyimleyebilecekler. - contra: Rogue corps
  • hızlı ve odaklı çarpışmaların geliştirilerek sunulduğu 3. Kişi aksiyon oyunu olarak xbox one, playstation 4, nintendo switch ve pc de sizlerle olacak. Contra ııı: The alıen wars ve contra: Hard corps oyunlarının direktörü nobuya nakazato, muazzam çılgınlıktaki düşmanlar, yüksek şiddet içeriği ve oyunun saygısızlık seviyesine katkıda bulunan çeşitli oynanabilir karakterler ile 25 yıllık oyun geçmişini contra: Rogue corps a aşıladı. temel oyun özellikleri: Hızlı tempoda aksiyon nişancılık oyunu, koş&ateş et tarzı oyun deneyimi 4 çeşit karakterden kendilerine has becerileri ve saldırı özelliklerine gore uygun olanını seçebilir, silahların dolumunu belirleyebilir, özelleştirmelerle benzersiz silahlar yaratarak damned city'de mükemmel bir imha senfonisi ortaya koyabilirsiniz. Operasyon odası - Karakterleri ve yeteneklerini yükseltin, geliştirilmiş aletleri ve sibernetikleri arttırabilirsiniz. Pve - Derinlemesine savaş hikaye modunda kalabalık düşmanlar arasında meydan okuma görevleriyle beraber dopdolu görevler sizleri bekliyor. Tek başınıza ya da 4 kişiye kadar arkadaş grubunuz veya rastgele seçili kişilerle, online multiplayer modunu deneyimleyin. Pvp - Özel maçlar oluşturun (özel mod) 2v2, 3v3, 4v4 ya da 1vs4 oyunculu 4 oyuncuya kadar bölgesel co-Op modu kendine has becerileri ve saldırı özellikleri olan 4 farklı karakter: Kaiser , ms harakiri , hungry beast , gentleman.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver