Konami Pes 2020 Oyun

1.875 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL

Ürün Bilgileri

Konami Pes 2020 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Abrakadabragame Satıcı Ünvanı: SİNAN CAN ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0560365106
    Bu ürün Abrakadabragame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PES 20 PS4 OYUN

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

Konami PES 2020 Oyun

Pro Evolution Soccer kısaltılmış adı ile PES, Konami tarafından geliştirilen, tasarlanan ve yayımlanan futbol video oyun serisidir. Futbol oyunu seven kişilerin ilk tercihlerinden biri olan PES 2020 PlayStation 4 ile oynanır. Tasarımını yapan Konami, futbolseverlerin karşısına pek çok yenilik ile çıkar. Konami PES 2020 oyunu pek çok futbolsever ve yorumcu tarafından büyük beğeni toplamasıyla bilinir. Birçok takımdan lisans alarak bu takımları bünyesine katan marka, müşterilere istedikleri takım ile oynama fırsatı tanımayı amaçlar. Gelen güncelleme ile kulübünüz futbolcular ile birebir görüşmeler yapabilir. Futbolcunun moralini ve motivasyonunu yükseltebilir, iyi bir performans sergilemesine destek olabilirsiniz. Aynı zamanda konuşmayı tercih ettiğiniz futbolcu da sizinle problemlerini paylaşır. Bu özelliğiyle oyun deneyimini iyileştirilir.

  • Diyalog sistemi
  • Match day modu
  • Geliştirilmiş pas sistemi

Lisanslı Takım ve Futbolcular ile Konami PES 2020 Oyunu

Lisanslı Takım ve Futbolcular ile Konami PES 2020 Oyunu

PES 2020 PS4 oyun pek çok özelliği ile futbolseverlerin karşısına çıkar. Müşteri deneyimini maksimuma çıkarmayı amaçlayan video oyunu ve eğlence şirketi Konami, oyunun tasarımı ile ilgili yorumculardan tam puan alır. Vide oyununun önemli özelliklerinden biri olan match day, gerçek dünyadaki derbiler gibi önemli maçları yeniden canlandırır. Haftalık olarak düzenlenen bu etkinlikte müşteriler takımını seçer ve puan toplamaya başlar. Finale gelindiğinde ise iyi performans sergileyen futbolculara hünerlerini sergileme şansı verilir. Futbolcular yeteneklerini canlı yayınlanan bir maçta gösterir. PES 2020 PlayStation 4 ile oynanan Master League yani diyalog sistemi ile takımınıza transfer etmek istediğiniz futbolcu ile görüşme yapabilir, futbolcuyu ikna edebilirsiniz. Bunun yanı sıra yıldız futbolcunuz, takımdaki arkadaşlarının moral ve motivasyonunu artırabilir, böylece iyi bir performans sergilemelerine destek olur.

Kaliteli Grafikleri ile Konami PES 2020 Oyun Avantajları

Kaliteli Grafikleri ile Konami PES 2020 Oyun Avantajları

PES 2020 PS4 Konami tarafından geliştirilen ve tasarlanan bir video serisi oyunudur. Müşterilerin deneyimini yükseltmeyi amaçlayan marka, video oyununa pek çok özelliği dahil eder. Oyundaki gerçekliği ve deneyimi artırmak ve etkili bir şekilde pas için futbolcunun yönünün mümkün olduğunca hedefe dönmüş olması gerekir. PES 2020 PS4 konsolu ile oynanan bu futbol deneyiminde Oliver Kahn, Patrick Vieira, Lotar Matthaus, Pavel Nedved, Hidetoshi Nakata, Andres Iniesta, David Beckham, Francesco Totti, Johan Cruyff, Gabriel Batistuta, Diego Maradona, Ronaldinho ve Ji-Sung Park gibi efsaneleşmiş futbolcuları görmek mümkündür. Sadece bünyesine kattığı futbolcular ile değil, grafikleri ile de öne çıkan oyunda ışıklandırma sistemi, futbolcu modellemeleri ve ara sahnelerde gösterilen grafikleri mevcuttur. Video oyununda bulunan yerden ya da farklı noktalardan kamera açıları ile müşterilerin yayın hissi üst seviyelere çıkar.

Bütçelere Uygun Konami PES 2020 Oyun Fiyat Aralığı

Bütçelere Uygun Konami PES 2020 Oyun Fiyat Aralığı

PES 2020 PS4 fiyat belirlenirken oyunun içeriği, lisanslı takımlar ve futbolcular, yapılan yenilikler, özellikler gibi pek çok etken etkilidir. Oyunu tasarlayan marka, müşteri deneyimini maksimuma çıkarmayı amaçlar. Bu amacı gerçekleştirmek için tasarımcı Konami, basın toplantısı sırasında teknik direktörün arkasındaki sponsor şirketlerinin logosunu dahi müşterilerin tasarlamasına imkan sunar. Bu özelliğinin yanında müşteriler, teknik direktör modellemelerini oldukça detaylı bir şekilde özelleştirilebilir. Bu sayede müşteriler tasarımları yapabilir ve forma renklerini seçebilir. Oyunseverler tarafından beğenilen bu oyun, müşteriler arasında rekabeti kızıştırmak amacı ile match day modunu da sunar. Konami PES 2020 oyun yorumları ile müşteri deneyimlerine ulaşabilir, futbol oyunu seven kişilerin görüşleri ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda Konami tarafından tasarlanan PES 2020 oyununa Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz.