Konami Pes 2013 Ps3 Türkçe Oyun

600 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Konami Pes 2013 Ps3 Türkçe Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game Planet Satıcı Ünvanı: SEYİT ATAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0940104511
    Bu ürün Game Planet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pes 2013 Ps3 Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

Konami Pes 2013 PS3 Türkçe Oyun

Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013), Konami tarafından geliştirilen ve futbol temalı bir video oyunudur. PlayStation 3 (PS3) platformunda oynanabilir ve Türkçe dil desteğine sahiptir. Oyun, gerçekçi futbol oyun deneyimi sunmak amacıyla tasarlandı ve farklı taktikler, transfer sistemi, çeşitli lig ve turnuvalar gibi özellikleri içermektedir. Bu yeni versiyonu ile top hakimiyetini daha fazla elde edebilir ve daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

 
  • 360 derece kontrol
  • ProAktif YZ
  • Manuel kontrol

Konami Pes 2013 Ps3 Türkçe Oyun Özellikleri

Konami Pes 2013 Ps3 Türkçe Oyun Özellikleri

Konami Pes 2013 PS3 Türkçe oyun yeni özellikleri ve gerçekçi oyun deneyimi ile dikkat çeken bir üründür. Yeni pas sistemi her zamankinden daha fazla özgürlük sunar. Artık bir pası boşluğa doğru hareket ederken durdurabilir ve oyunun yönünü değiştirebilirsiniz. Etrafınızdaki takım arkadaşlarınıza pas atmanın yanı sıra, topu otomatik olarak onlara veya hatta takımınızdaki AI oyuncularından birine doğru vurabilirsiniz. Konami PES (Pro Evolution Soccer), futbol simulasyonu türünde bir video oyunudur. Realistik futbol deneyimi sunan oyun, takımınızı yöneterek, taktiklerinizi belirleyerek ve futbolcularınızın performansını artırarak takımınızı zirveye taşımayı hedefler. Oyun, gerçekçi oyun motoru, detaylı oyun mekanikleri, geliştirilmiş oyuncu kontrol sistemi ve dünya çapındaki çok sayıda lisanslı takımlar ve stadyumlar gibi özelliklere sahiptir. PC, PlayStation, Xbox gibi farklı platformlar için yayınlanmıştır. Konami Pes 2013 PS3 Türkçe oyun özellikleri ile ön plana çıkan ve gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatan bir Ps3 oyunudur.

 

Konami Pes 2013 Ps3 Türkçe Oyun Kullanımı

Konami Pes 2013 Ps3 Türkçe Oyun Kullanımı

Konami Pes 2013, orijinal bir Playstation 3 oyunudur. Pro Evolution Soccer'ın hareket özgürlüğü üzerine inşa edilen hareket kontrolü konseptinde yeni bir "Mutlak Kontrol Özgürlüğü" seviyesi sunar. Oyun, oyuncuların topu durdurmasına, hafifçe kaldırmasına ve rakiplerin etrafında manevra yapmasına olanak tanıyan "Dinamik İlk Dokunuş Anları" aracılığıyla topla etkileşime girmenin yeni yollarını sunar. R2 düğmesi oyuncuların topu durdurmasına, pasın hızını kontrol etmesine ve savunma oyuncularını geçmek için topun momentumunu kullanmasına olanak tanıyor. Oyun ayrıca tamamen manuel paslar ve şutlar sunarak oyunculara her şutun yüksekliği ve gücü üzerinde kontrol sağlar. Oyuncular pratik yaparak isabetli paslar atabilir ve sayısız skor fırsatı yaratabilir. Ayrıca yavaşlatılmış bir top kontrol sistemi de bulunur ve R2 düğmesi oyuncuların hareketlerine stil katmalarına olanak tanır. Oyuncular 360 derece kontrol ile top sürerken topu kontrol edebilir ve aktif "sahte pas" özelliğini kullanarak yaratıcı taktikler uygulayabilir. Savunma da, oyuncuların R2 ve X düğmelerini kullanarak atağı yavaşlatabileceği ve iyi zamanlanmış çalımlarla topu çalabileceği duyarlı savunma ile hücum seçeneklerine karşı dengelenmiştir. Bu yenilenen oyunda kaleciler de daha fazla kontrole sahiptir.

 

Konami Pes 2013 Ps3 Türkçe Oyun Fiyatı ve Yorumları

Konami Pes 2013 Ps3 Türkçe Oyun Fiyatı ve Yorumları

PES 2013'te rakibin ataklarını yavaşlatmanızı, top çalmanızı ve hızlı kontralar yapmanızı sağlayan yeni özellikleri deneyimleyin. Bugüne kadarki en gerçekçi futbol oyunu, oyuncuların gerçek hayattaki benzerleri gibi görünmesini ve davranmasını sağlamaya adanmış oyuncu kimliği ve bir PES oyunu için şimdiye kadar geliştirilen en gelişmiş yenilikçi üç katmanlı top fiziği kodu da dahil olmak üzere daha birçok özellik içermektedir. Konami Pes 2013 PS3 Türkçe oyun yorumları ve değerlendirmelerinde kullanıcılar bu oyunun yıllardır sağladığı keyif ve rahat kullanım deneyiminden ne derece memnun kaldıklarını belirmişlerdir. Siz de ürünün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Konami Pes 2013 PS3 Türkçe oyun fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü hemen tek tıkla sipariş edebilirsiniz.