Konami Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots Ps3

649 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL

Ürün Bilgileri

Konami Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots Ps3 Oyunu metal gear solid 4 guns of the patriots ps3 oyunu Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots bir final görev için hazırlanan tecrübeli kahraman Solid Snake ile bir hikaye odaklı bir macera oyunudur. Orta Doğu ve Güney Amerika dahil aşamaları boyunca Set, şimdi yaşlı Yılan eski düşman, Sıvı Ocelot suikast istendi. Bunu yapmak için, ancak, o yakalanmamak için ve onun hedefe ulaşmak için onun efsanevi gizli yeteneklerini ve tüm yeni OctoCamo takım kullanarak savaş bir dizi yol yapmak gerekir. Böyle Meryl Silverburgh, Raiden, Hal 'Otacon' Emmerich, Eva ve Roy Campbell gibi serisi sık dönen ve tüm yeni oyun ile bir uzaktan kumandalı Metal Gear Mk dahil olmak üzere özellikleri. II ve gelişmiş CQC (Close Quarters Combat) sistemi, bir Fittingly sinematik ve sürükleyici son gezisi ile Metal Gear destan dışarı Metal Gear Solid 4 mermi.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver