Genel Markalar Komili Normal Bebek Şampuanı 750 ml

100 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
99,80 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Komili Normal Bebek Şampuanı 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SRN E TİCARET Satıcı Ünvanı: ŞABAN ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6800069974
    Bu ürün SRN E TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Komili Normal Bebek Şampuanı 750 ml Komili Normal Bebek Şampuanı 750 Ml Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli. Özellikle bebek iken daha bir hassas olmak gerekiyor. Komili Normal Bebek Şampuanı ise bir bebeğin tüm gereksinimleri göz önüne hazırlanarak bebeklerde rahatlıkla kullanılabilecek bir şampuan. Göz yakmıyor, katkı maddeleri içermiyor ve tamamen doğal. Bebek doğduğu andan itibaren güvenle kullanılabilir. Yüzden yüz zeytinyağından yapıldığı için zeytinyağının besleyici ve yumuşatıcı özelliklerine de sahip. Bebeğinizin saç ve saç derisi ne kadar hassas olursa olsun alerji yapma olasılığı yok. Yıkandığı an bebeğinizin saçları tertemiz ve yumuşacık. 750 mililitrelik özel ambalajında adet olarak satışa sunulan ürüne, Bizim Toptan internet mağazasında bebek şampuanları kategorisinden ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatlar ile istediğiniz miktarda sipariş verebilir, korkmadan bebeğinizi dilediğiniz sıklıkla yıkayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Normal
  • Boy 750 ML
Geri Bildirim Ver