Wella Wella Set 5-66 Şarap Kızılı Saç Boyası X 2 Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wella Wella Set 5-66 Şarap Kızılı Saç Boyası X 2 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Koleston'un 20 yıl sonra ilk kez değişen yeni patentli formülüyle tanışın! Yeni nemlendirici yağ içerikli yoğun krem boya 100% Yoğun renkler ile yıpranmış saçların 7 etkisiyle savaşmak için bir araya geldi! Her adımda nemlendirme etkisi ile 8 haftaya kadar kalıcı renkler sağlayan Koleston, yenilenen Yoğun Parlaklık veren Bakım kürü sayesinde saçı derinlemesine nemlendirir, bakım yaparak gözalıcı parlak renklere kavuşmanızı sağlar. Sadece Koleston’da olan benzersiz 15. Gün renk aktifleştirici krem ile, boyamadan sonra saç renginizi ilk günkü gibi tazeleyebilirsiniz. 7 İPUCU 1. Güneş ışığı saç renginizin can düşmanıdır. Saçlar korumasızsa, UV ışınları boya görmüş saçların parlaklığını yok eder. Güçlü güneş ışığına maruz kalacağınızda saçlarınızı şapka veya bir eşarpla koruyarak modaya da ayak uydurabilirsiniz. 2. Klorlu ya da tuzlu suya maruz kaldıktan sonra saçlarınızı mümkün olduğunca soğuk suyla yıkayın. 3. Sıcak saç şekillendiricileri yıl boyunca saçınızı tahrip eder. Güneşli günlerde bu zarar daha fazladır. Mümkünse saçınız kendiliğinden kurusun
  • ama eğer illaki kurutucu kullanacaksanız, başlığıyla beraber kullanın. Böylece kurutucunun saçınıza verdiği zarar azalacak ve daha fazla ışığı yansıtarak saç renginizin daha zengin görünmesini sağlayacaktır. 4. Boyanın daha hızlı akmasına ve solmasına neden olan sıcak yağ uygulamalarından kaçının. 5. Saçınızı yıkarken suyun olabildiğince soğuk olmasına dikkat edin. Kütikülleri düzleştirmek ve saçınızı daha parlak yapmak için saçınızı soğuk suyla arındırın. 6. Renk koruyucu şampuanlar ve saç bakım kremleri boya görmüş saçlarınızı yıpranmaya karşı korurken saçlarınızın görünümünü de güzelleştirir. 7. Seçtiğiniz ürüne göre saçınızı tavsiye edilen kadar sık aralıklarda boyayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver